Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Ο μύθος του τυφλού ωρολογοποιού

  Ο μύθος του τυφλού ωρολογοποιού


Πρόλογος: Ποιός έγινε πρώτα, το κοτόπουλο ή το αυγό;

Μόλις δημοσιεύτηκε ένα ανεπίσημο συνοδευτικό άρθρο από την Arkmedic που περιγράφει λεπτομερώς την επιστήμη της ακολουθίας gp120. 

Πρόλογος: Το κοτόπουλο ή το αυγό;

Αυτό είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό πράγμα που έχω γράψει ποτέ. Πολλοί θα βρουν τη συζήτηση που μεταδόθηκε ζωντανά με το συνάδελφο μέλος του DRASTIC Δρ. J. Couey πολύ χρήσιμη για σαφήνεια σε ορισμένες λεπτομέρειες. καλύπτει επίσης περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία.

Τα ευρήματά μου και τα συμπεράσματά μου βασίζονται σε αρκετές χιλιάδες ώρες έρευνας. Οι επιπτώσεις είναι βαθιές, και βαθιά ανησυχητικές. Τα έγραψα εδώ, τώρα, γιατί τα στοιχεία έχουν γίνει τόσο συντριπτικά που δεν μπορώ, με καλή συνείδηση, να αποκρύψω αυτά τα συμπεράσματα από το κοινό.

Χωρίς δισταγμό, θα καταθέσω ενόρκως για την ακρίβεια των αποδεικτικών στοιχείων που τα υποστηρίζουν. ένα σημαντικό μέρος των αποδεικτικών στοιχείων για την προέλευση του COVID που συγκεντρώθηκαν από το Κογκρέσο ή παρέχονται σε διάφορες επιτροπές του Κογκρέσου ως ένορκη μαρτυρία, προέρχονται από τις προσπάθειες του DRASTIC ή άλλων επιστημόνων με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί.

Σεμπέρ Φιδέλης .

Μια απροσδόκητη ανακάλυψη και η γέννηση της πανδημίας COVID-19

Αυτός ο σύντομος σχολιασμός τοποθετήθηκε στο ResearchGate για να χρησιμεύσει για τους επόμενους, προκειμένου να αρχίσει η ευαισθητοποίηση σχετικά με τα συμπεράσματα που περιέχει. Μια πληρέστερη και πιο επίσημη ανάλυση θα την αντικαταστήσει τελικά.

Μια πιο σε βάθος συζήτηση βίντεο για αυτές τις έννοιες είναι διαθέσιμη εδώ:

The DRASTIC Report with Charles Rixey: Gigaohm Biological Information Brief

Περίληψη σε 4 βασικά σημεία:

-Ο Δρ. Ο Fauci και μερικοί άλλοι ανώτεροι επιστήμονες γνώριζαν αμέσως ότι η ανακάλυψη και αποκάλυψη ενθέτων ακίδων HIV στο γονιδίωμα του ιού SAR-CoV-2 κατέστησε σχεδόν αδύνατο να είναι ο ιός φυσικός.

-Ήξεραν για τη θέση διάσπασης της Furin [FCS], τον μοναδικό μεγαλύτερο γονιδιωματικό παράγοντα που συμβάλλει στην ικανότητα του SARS-CoV-2 να μετατραπεί σε πανδημικό ιό.

- Κατέστειλαν θεραπείες που ήταν ήδη διαθέσιμες – συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των αναστολέων σύντηξης που ενοχοποιούνται από την ύπαρξη των ενθέτων HIV.
(Οι αναστολείς σύντηξης έχουν αντιιικές ιδιότητες ιούς. Αναστέλλουν τη σύντηξη με το κύτταρο ξενιστή και εμποδίζουν την είσοδο του ιού.)

-Πολλά από αυτά που έχουν γίνει για την καταπολέμηση της πανδημίας –ειδικά εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες– ήταν το αντίθετο από αυτό που θα συνιστούσαμε, αν όλες οι πληροφορίες ήταν δημοσίως γνωστές στις αρχές του 2020.

-Ήρθε η ώρα να ξεκολλήσετε τον επίδεσμο.

Ξέρω γιατί ο Δρ Φάουτσι ήταν τόσο ανήσυχος από την ινδική δημοσίευση
Οι Pradhan et al είχαν βρει τα ένθετα HIV, αλλά δεν ήξεραν γιατί θα ήταν εκεί. Η Arkmedic ένιωσε ότι τα ένθετα ήταν δεμένα με ένα αντίδοτο, αλλά ξέραμε ότι υπήρχαν ακόμα κομμάτια που έλειπαν.

Ακολουθούν ορισμένες βασικές συνέπειες αυτού που βρέθηκε:

-Ο Δρ. Ο Φάουτσι πανικοβλήθηκε όταν ανακοινώθηκαν τα ένθετα για τον HIV, γιατί ήξερε ότι αποδείχτηκαν «έξυπνος σχεδιασμός»

-Ο Δρ. Ο Fauci κατέστειλε τους αναστολείς σύντηξης, παρά το γεγονός ότι γνώριζε τη δυνατότητα έγκαιρης θεραπείας τους

-Αυτό έγινε παρά το γεγονός ότι ο Gallaher είχε εφεύρει αυτή τη θέση θεραπείας για τον CoV

-Καταστέλλοντας αυτές τις πληροφορίες σχετικά με τα ένθετα - και για το FCS - ο Δρ Fauci κράτησε τους επαγγελματίες του ιατρικού χώρου στο σκοτάδι σχετικά με το πόσο μολυσματικός ήταν ο ιός και πόσο επικίνδυνες μπορεί να είναι οι πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του στο ανοσοποιητικό σύστημα.

-Οι Κινέζοι είχαν αρχίσει ακόμη και να παράγουν μια μορφή αερολύματος νεότερων μορφών αναστολέων, EK1 & EK1C4, που θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν τον πρόσθετο κίνδυνο της θέσης διάσπασης Furin στους πνεύμονες.

-Ο Δρ. Ο Fauci έκανε το αντίθετο - καταστέλλοντας περαιτέρω την υδροξυχλωροκίνη, η οποία θα μπορούσε επίσης να προσφέρει προστασία στους πνεύμονες όταν λαμβάνεται προληπτικά [ανά J. Couey μέσω GVB].

-Αντίθετα, ο Δρ Φάουτσι προέβη σε μια σειρά από ενέργειες που απλώς εξασφάλιζαν ότι η πανδημία θα ήταν ακόμη πιο καταστροφική.

-Ο τυφλός ωρολογοποιός-

Ο Bill Gallaher είναι το κομμάτι που λείπει. Ήξερα ότι υπήρχαν περισσότερα στην ιστορία του, λόγω της δημοσίευσής του στο https://virological.org/t/analysis-of-wuhan-coronavirus-deja-vu/357/3 στις 31/1/20. 
Είχε ήδη ανακοινώσει το FCS και τους φίλους του:

Πώς ένας 75χρονος ημι-συνταξιούχος επιστήμονας είχε γράψει ένα βιβλίο 80 σελίδων για τα χαρακτηριστικά της ακίδας του SARS-CoV-2 - συμπεριλαμβανομένου του FCS - πριν από οποιονδήποτε άλλο; 
Ζήτησε μάλιστα τη χρήση ορισμένων αναστολέων σύντηξης. Αυτό με ενόχλησε για πολλούς λόγους, αλλά η ένθερμη υπεράσπιση του Gallaher για μια φυσική προέλευση ήταν ακόμη πιο περίεργη όταν δημοσιεύτηκε η επιστολή του Κογκρέσου της 1/12/22. 

Σε αυτό, ο Robert Garry ήταν σθεναρά υπέρ μιας εργαστηριακής προέλευσης [σε αντίθεση με τη δημόσια στάση του ως συν-συγγραφέας του "Proximal Origin" και με τα επιχειρήματα του δικού του μέντορα στο "Deja Vu". 
Ο Garry εργάστηκε για 30 χρόνια υπό τον Gallaher στο LSU."]:

1/12/22 - Επιστολή σχετικά με. Επιστολή του Κογκρέσου προς τον Dr. Dr. Fauci, με μη επεξεργασμένα σχόλια των Garry & Farzan

Αυτό μου λέει ότι ο Garry δεν ήξερε ότι ο μέντοράς του έφτιαχνε μια αφήγηση φυσικής προέλευσης - σίγουρα όχι στην αρχή. Υπονοεί επίσης ότι ο Gallaher είχε μιλήσει με τον Δρ Fauci, ή το αντίστροφο.

Αλλά τι σχέση έχει αυτό με την απόσυρση/ανάκληση της δημοσίευσης των Pradhan et al;

30/1/20 - Απίστευτη ομοιότητα μοναδικών ενθέτων στην πρωτεΐνη ακίδας 2019-nCoV με HIV-1 gp120 και Gag

Ο Δρ Fauci γνώριζε ότι τα συγκεκριμένα ένθετα HIV εξυπηρετούσαν το σκοπό να κάνουν τον ιό πιο ευαίσθητο σε αναστολείς σύντηξης.

Ακόμα κι αν οι Decroly et al έχουν δίκιο σχετικά με τη φυσική προέλευση των 1ων 3 ενθέτων, όπως υποστηρίζεται εδώ:

2/4/21 - Ανίχνευση της προέλευσης του SARS-COV-2 στη φυλογένεση του κορωνοϊού: μια ανασκόπηση

...δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το τελευταίο κομμάτι του παζλ - ένα παζλ που κάνει τον SARS-CoV-2 ευαίσθητο σε αναστολείς σύντηξης. 
Ακόμα κι αν ο Δρ. Φάουτσι κατά κάποιο τρόπο δεν ήξερε για αυτή τη λειτουργικότητα [που φαίνεται γελοία], ένας από τους συγγραφείς του "Proximal Origin" το γνώριζε - ο Robert Garry, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Bill Gallaher για να εφεύρει τον πρώτο τέτοιο αναστολέα για το SARS στο 2003...

Ο Bill Gallaher είχε ανακαλύψει προηγουμένως το πεπτίδιο σύντηξης και εισόδου του HIV-1 το 1987.

Στρωμένο με καλές προθέσεις

Το 2003, αμέσως μετά τη δημοσίευση του γονιδιώματος του SARS, οι Gallaher & Garry δημοσίευσαν το μοντέλο της ακίδας του SARS, σημειώνοντας τις ομοιότητες με τον HIV:

5/1/03 - Μοντέλο SARS της περιοχής προ-εισαγωγής της γλυκοπρωτεΐνης σύντηξης Spike [S2] του ανθρώπινου SARS-CoV: Επιπτώσεις για αντιϊκές θεραπείες

Περαιτέρω διευκρινίστηκε εδώ από Ισραηλινούς επιστήμονες [αυτό ήταν το άρθρο που τα κατανόησα όλα]:

21/9/03 - Η κρυφή ομοιότητα μεταξύ HIV-1 και SARS-CoV υποδηλώνει μια στρατηγική κατά του SARS

Περαιτέρω εξελίξεις από τον Garry:

4/12/06 - Αναστολή της μολυσματικότητας του SARS-CoV από πεπτίδια ανάλογα με την πρωτεΐνη ακίδας του ιού

**Ο Gallaher ζήτησε τη χρήση τέτοιων αναστολέων στη μονογραφία του, αλλά ο Δρ Fauci δεν ακολούθησε ποτέ αυτή τη συμβουλή.

Γιατί να αρνηθεί; 
Επειδή το να επιστήσουμε την προσοχή σε αυτήν την ευπάθεια θα υπογράμμιζε φυσικά το γεγονός ότι τα ένθετα ήταν αφύσικα, γεγονός που θα καθιστούσε την υποστήριξη της αμερικανικής επιχορήγησης μέσω NIH, USAID & DTRA συνδεδεμένη με έρευνα που παρήγαγε ένα πιθανό πανδημικό παθογόνο [αυτό ήταν όταν ο COVID-19 είχε σκοτώσει εκατό ανθρώπους, όχι 6 εκατομμύρια].

Ποια άλλα στοιχεία υποστηρίζουν αυτό το συμπέρασμα;

Τα έγγραφα DEFUSE, που μου δόθηκαν πέρυσι, που διέρρευσε η DRASTIC [με δική μας ανάλυση] στις

20/9/21
- Ανάλυση DRASTIC για PREEMPT_HR00111880017

Αυτό υπογράμμισε την πρόθεση του EHA και του WIV να εισαγάγουν θέσεις διάσπασης φουρίνης ειδικά για τον άνθρωπο σε ανησυχητικούς SARS-CoV.

Οι Κινέζοι συνέχισαν να προωθούν την έρευνα στον τομέα των αναστολέων σύντηξης:

4/12/19
- Ένας αναστολέας σύντηξης παν-κορωνοϊού που στοχεύει τον τομέα HR1 της ακίδας του ανθρώπινου κοροναϊού

Το WIV ανακάλυψε μαγικά έναν ακόμη πιο ισχυρό αναστολέα, τον EK1C4, και τον δημοσίευσε στο

30/3/20 - Αναστολή της μόλυνσης από SARS-CoV-2 από έναν εξαιρετικά ισχυρό αναστολέα σύντηξης παν-κορωνοϊού που στοχεύει την πρωτεΐνη ακίδας που φιλοξενεί υψηλή ικανότητα να μεσολαβεί στη σύντηξη μεμβράνης

Μερικοί από τους συγγραφείς της πρώτης εργασίας συνεργάστηκαν με το WIV για το δεύτερο.

Το WIV εργαζόταν επίσης ταυτόχρονα σε εμβόλια για τον HIV, θεραπείες καρκίνου κ.λπ. - γεγονός που τους έκανε ενήμερους για τις εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. 
Γνώριζαν, όπως είχε επισημάνει ο Gallaher το 2003, ότι συμπεριλάμβαναν αρκετά από τα ένθετα HIV για να κατασκευάσουν βιώσιμες εκδόσεις τμημάτων gp120/gp41 που θα τους επέτρεπαν να χρησιμοποιήσουν έναν αναστολέα σύντηξης πεπτιδίων αμέσως για να διατηρηθούν ασφαλείς.

Είχαν δημιουργήσει ακόμη και μια έκδοση αεροζόλ, η οποία είναι τυχαία, καθώς το τυπικό ενδορρινικό σπρέι θα ήταν λιγότερο αποτελεσματικό κατά του SARS-CoV-2, ο οποίος θα μπορούσε να προσκολληθεί στους πνεύμονες σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα λόγω της θέσης διάσπασης Furin. 

Ο Ralph Baric, ως συχνός και άμεσος συνεργάτης του NIAID's Vaccine Research Centre & Moderna για το εμβόλιο CoV και τη θεραπευτική έρευνα, θα ήταν επίσης ενήμερος για τέτοιες εξελίξεις.

Ανεξάρτητα από το πώς μπήκαν τα 3 πρώτα ένθετα στο γονιδίωμα, το WIV ήθελε να προσθέσει τα υπόλοιπα [τουλάχιστον] για να φτιάξει το αντίδοτο, όπως είπε. 

Όποτε ο Δρ Φάουτσι μάθαινε για τα ένθετα, ήξερε ότι ο ιός είχε χειραγωγηθεί. 
Σε αντίθεση με όλους τους άλλους, γνώριζε επίσης για το DEFUSE, και τα «ατυχήματα» του '16 & '18 GOF στα οποία η EcoHealth Alliance ανέφερε κέρδη λειτουργίας σε πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν [αργότερα ανακαλύφθηκε σε έγγραφα FOIA που ελήφθησαν από το The Intercept και White Coat Waste Project]. 

Δεν ήξερε απλώς ότι έπρεπε να έχουν προστεθεί - ήξερε ακριβώς και το ΓΙΑΤΙ προστέθηκαν.

Δεν μπορώ να συλλάβω κανέναν δικαιολογημένο λόγο που ο Δρ Fauci θα μπορούσε να επινοήσει που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την απόκρυψη αυτών των πληροφοριών. 

Είναι δύσκολο να εκφράσουμε το μέγεθος του αντίκτυπου που είχαν οι αποφάσεις του στην ικανότητά μας να κατανοήσουμε και να ανταποκριθούμε σε αυτήν την πανδημία. 

Είπε ψέματα στον αμερικανικό λαό, είπε ψέματα στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, με τη βοήθεια και τη συνοδεία του Σύμβουλου Επιστημών του ίδιου του Προέδρου, Kelvin Droegemeier [Έγραψα αυτό το τελευταίο σημείο πριν από ένα χρόνο, και το γεγονός αργότερα μου επιβεβαιώθηκε από τους ερευνητές του Κογκρέσου].

Πέρασα τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθώντας να καταλάβω από πού προήλθε αυτή η πανδημία και γιατί. Πολλές χιλιάδες ώρες έρευνας με έχουν διδάξει ότι δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να απορρίψουμε την ιδέα του ευφυούς σχεδιασμού.

R/S,

CH Rixey

Η δημοσίευση του Rixey στο Researche Gate 

Charles H. Rixey The Blind Watchmaker


πηγή

Part V: The Myth of the Blind WatchmakerΜέρος V: Ο μύθος του τυφλού ωρολογοποιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »