Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Δυτικός πολιτισμός: Η Καλιφόρνια φέρνει νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στις μητέρες να σκοτώνουν τα μωρά τους έως και 7 ημέρες μετά τη γέννηση!

Δυτικός πολιτισμός: Η Καλιφόρνια φέρνει νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στις μητέρες να σκοτώνουν τα μωρά τους έως και 7 ημέρες μετά τη γέννηση!

Μετά από παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων για περισσότερα από δύο χρόνια, ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ εργάζεται πάνω σε ένα νέο νομοσχέδιο INFANTICIDE που  θα νομιμοποιήσει τη δολοφονία παιδιών  έως τον ένατο μήνα κύησης αλλα και μια βδομάδα μετά τη γέννηση! 

Το νομοσχέδιο αυτό έχει προταθεί από το « Future of Abortion Council » του Newsom, το οποίο κάνει συστάσεις για «ενίσχυση και επέκταση» των αμβλώσεων στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει και τόσο, η απαξίωση της ζωής των παιδιών απο κέντρα που προωθούν τις αμβλώσεις δεν είναι κάτι καινούριο!

Σύμφωνα με το νόμο, μια μητέρα θα προστατεύεται από αστικές και ποινικές κατηγορίες για οποιεσδήποτε «ενέργειες ή παραλείψεις» που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη της. Αυτές οι ενέργειες περιλαμβάνουν όχι μόνο την άμβλωση σε οποιοδήποτε στάδιο της εγκυμοσύνης, αλλά και τον «περιγεννητικό θάνατο». Ως περιγεννητικός θάνατος ορίζεται ο θάνατος ενός νεογνού έως και επτά ημερών ή και περισσότερο…

Νομοθεσία της Καλιφόρνια για τη νομιμοποίηση της βρεφοκτονίας πριν και μετά τη γέννηση

H νομοθεσία που προτάθηκε από τη βουλευτή Buffy Wicks, η δολοφονία αγέννητων και γεννημένων παιδιών θα

κωδικοποιηθεί ως νομική πράξη και θα διαφημιστεί ως «δικαιώματα των γυναικών». Αυτό σημαίνει ότι θα διαφημίσουν το δικαίωμα της μητέρας να σκοτώσει το παιδί της….

Το νέο νομοσχέδιο προστατεύει οποιονδήποτε «βοηθά μια έγκυο στην άσκηση» αυτών των λεγόμενων δικαιωμάτων. Το νομοσχέδιο δίνει επίσης στις μητέρες την εξουσία να μηνύουν τα αστυνομικά τμήματα εάν ένας αστυνομικός συλλάβει τη μητέρα με την κατηγορία ότι σκότωσε το μωρό της…

«Τα ίδια κέντρα που παλεύουν για αμβλώσεις και κατάφεραν τα τελευταία χρόνια εκατομμύρια παιδιά να πεθάνουν στη κοιλιά, τώρα τάσσονται ανοιχτά στη δολοφονία νεογνών. Κάθε Καλιφορνέζος πρέπει να αντιταχθεί σε αυτό το αποτρόπαιο νομοσχέδιο», δήλωσε ο Τζόναθαν Κέλερ, Πρόεδρος του Οικογενειακού Συμβουλίου της Καλιφόρνια. 

Οι υπέρμαχοι της ζωής έχουν αγωνιστεί για τα δικαιώματα των αγέννητων παιδιών για δεκαετίες και κατανοούν ότι δεν υπάρχει ηθική διαφορά μεταξύ του τερματισμού της ζωής ενός παιδιού λίγες μέρες πριν τη γέννηση ή την επόμενη μέρα. Μια κοινωνία που αποδέχεται την ανεξέλεγκτη δολοφονία μωρών στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο θα επιτρέψει τελικά τη δολοφονία των μωρών και μετά τη γέννηση;

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Life Legal Defense Foundation, Alexandra Snyder, έκανε μια δήλωση, καταδικάζοντας το νομοσχέδιο της βρεφοκτονίας. «Το AB 2223 δεν είναι μόνο ένα νομοσχέδιο υπέρ των αμβλώσεων – καταργεί όλες τις αστικές και ποινικές κυρώσεις για τη θανάτωση μωρών που γεννιούνται ζωντανά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το νομοσχέδιο εξουσιοδοτεί ρητά κάθε άτομο να διευκολύνει τις βρεφοκτονίες χωρίς νομικές επιπτώσεις. Το Life Legal καταδικάζει τη χρήση ευφημισμών όπως «προσωπικές αναπαραγωγικές αποφάσεις» και «αναπαραγωγική δικαιοσύνη» για να δικαιολογήσει και να ενθαρρύνει τη θανάτωση μωρών εντός και εκτός της μήτρας».

“Η βιομηχανία των αμβλώσεων αποτελείται απο ευγονιστές και ΝΑΖΙ, οι οποίοι κάποτε διέδιδαν ανοιχτα πως οι φτωχοί δεν πρέπει να αναπαράγονται. Γιαυτό το θέμα θα βρείτε πληροφορίες στο άρθρο βόμβα του Γαλλικού περιοδικού Nexus: «εμβόλια ένα παγκόσμιο σχέδιο»

Για δεκαετίες, η βιομηχανία των αμβλώσεων κάνει προπαγάνδα στις γυναίκες για να τις πείσει να κάνουν περισσότερες αμβλώσεις. Τώρα αυτή η προπαγάνδα προχώρησε σε μια εποχή που ο δυτικός πολιτισμός καταρέει, κάτι τέτοιο δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό απο κανέναν!

Η μάζα που υποστηρίζει άκριτα τις αμβλώσεις έχει γίνει τόσο ηθικά διεφθαρμένη σε αυτό το θέμα, που τώρα συμφωνούν ότι δεν υπάρχει ηθική διαφορά μεταξύ  του τερματισμού της ζωής ενός παιδιού ημέρες πριν από τη γέννηση  ή ημέρες μετά τη γέννηση. Σύμφωνα με τη στρεβλή ιδεολογία τους, εάν το παιδί είναι ανεπιθύμητο, μπορεί να σκοτωθεί και να απορριφθεί με κάθε τρόπο, και δεν υπάρχουν συνέπειες για αυτό. Το νομοσχέδιο δε θα παραμείνει αυστηρά στις 7 μέρες αφου το παιδί γεννηθεί αλλα θα προστατέυει την παιδοκτονία απο μητέρες γενικότερα.

Άραγε πως τα δεχόμαστε όλα αυτά; θα έβγαινε ποτέ ο όχλος που ήθελε να λιντσάρει την μητέρα στη Πάτρα για το ίδιο ακριβώς λόγο για ένα τέτοιο απεχθές νομοσχέδιο; Όχι, είναι η απάντηση!

Τις πληροφορίες για το νομοσχέδιο θα τις βρείτε ΕΔΩ

anazitiseis.gr

Δείτε ακόμα: Οι φαρμακευτικές γνώριζαν ότι το Zantac προκαλούσε καρκίνο, αλλά το πούλησαν για 40 χρόνια!

 το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »