Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Δ. Λιάτσος για Ουκρανία: Τι ζητά η Μόσχα για να τελειώσει ο πόλεμος – Οι ΗΠΑ θέλουν αντιρωσικό ουκρανικό κράτος (VIDS)

Ο Έλληνας ανταποκριτής στη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος, μίλησε στο The Caller για τον πόλεμο στην Ουκρανία, δίνοντας έμφαση στον τρόπο που παρουσιάζονται τα γεγονότα στη Δύση και στην Ελλάδα και επισημαίνοντας ποια είναι τα βασικά ζητούμενα της Μόσχας ώστε να οδηγηθεί η κατάσταση σε εκτόνωση.

Ο κ. Λιάτσος αναφέρθηκε στον τρόπο που η Μόσχα τοποθετείται σχετικά με τον τρόπο που παρουσιάζονται οι εξελίξεις, κάνοντας λόγο για προπαγάνδα από πλευράς της ουκρανικής κυβέρνησης και για fake news.

Ο Έλληνας ανταποκριτής αναφέρθηκε στο αποτύπωμα που αφήνουν στη Ρωσία οι κυρώσεις της Δύσης, μίλησε για την οικονομική πραγματικότητα αλλά και για “τεχνάσματα” των εταιρειών ώστε να παρακάμψουν τις απαγορεύσεις.

Ακολούθως μίλησε και για το πώς διαμορφώνεται η σχέση μεταξύ Αθήνας-Μόσχας, ειδικά μετά την αποστολή αμυντικού υλικού από την ελληνική κυβέρνηση προς την Ουκρανία, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενες σοβαρές συνέπειες στον κλάδο του τουρισμού για

την Ελλάδα, ως αποτέλεσμα της δυσαρέσκειας των Ρώσων πολιτών που θα οδηγήσει σε ακυρώσεις κρατήσεων στη χώρα μας.

Ο Δημήτρης Λιάτσος τέλος αναφέρθηκε και στους λόγους που οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις πραγματοποιούν εκτεταμένες επιχειρήσεις, αλλά και στο τι ζητάει η Μόσχα προκειμένου να υπάρξει κατάπαυση πυρός.

Δείτε τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.