Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Κάλεσμα για την ακύρωση και την οριστική και αμετάκλητη κατάργηση του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID

 Κάλεσμα για την ακύρωση και την οριστική και αμετάκλητη κατάργηση του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εισηγείται για άλλη μια φορά την παράταση ισχύος του ψηφιακoύ πιστοποιητικού COVID της ΕΕ, δηλαδή του πιστοποιητικού ελεύθερης κυκλοφοριάς εντος των συνόρων της.

Ηρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε, στην βάναυση καταστρατήγηση του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας και την ανάπτυξη της προσωπικότητας μας, μέσα απο την ανεμπόδιστη καθημερινή μας ζωή και λέμε όχι  στον εκμηδενισμό μας σαν πολἰτες, με ενα πιστοποιητικό που είναι στη βάση του επιστημονικά ανυπόστατο και κοινωνικά απαράδεκτο.

Η εισήγηση αυτή θα είναι υπο διαβούλευση και η υποβολή παρατηρήσεων είναι ανοικτή μέχρι τις 08 Απριλίου 2022. 

Καλούμε τους πολίτες να εκμεταλλευτούν αυτό το βήμα, απαιτώντας μαζικά την παύση της  επέκτασης του Ψηφιακού Πιστοποιητικού Υγειονομικών Φρονημάτων και την οριστικη και αμετακλητη κατάργηση του.

Προτείνουμε το παρακάτω μήνυμα :

“Απαιτούμε την παύση αυτής της διαδικασίας επέκτασης του Ευρωπαικού Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID και την οριστικη και αμετακλητη κατάργηση του.

Κλινικές και εργαστηριακές έρευνες τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αποδείξει ότι τα αποκαλούμενα εμβόλια κατά του κορονοιού όχι μόνο δεν εξασφαλίζουν ανοσία κατά του ιού και δεν αποτρέπουν την προσβολή και την μετάδοση, αλλά έχουν σε μεγάλο ποσοστό σοβαρές παρενέργειες και έχουν προκαλέσει ξαφνικούς θανάτους σε άτομα χωρίς υποκείμενη νόσο.

Γι’αυτούς τους λόγους είμαι αντίθετος στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στο πράσινο πιστοποιητικό που και τα δύο δεν εξασφαλίζουν ούτε προασπίζουν την υγεία στο κοινωνικό σύνολο.

Υπάρχουν τεράστιες και συνεχείς ενδείξεις για την ανακάλυψη νέων μηχανισμών, οι οποίοι εμπλέκονται στην πρόκληση απρόβλεπτων και απαράδεκτων επιπλοκών που δεν εχουν εμφανιστεί στο σύνολο των εμβολίων επί δεκαετίες. 

Το ποσοστό των επιπλοκών παγκοσμίως αυξάνεται και δείχνει έναν  κίνδυνο οριζόντια για όλους τους πολίτες σε σύγκριση με τον κίνδυνο αυτής της ιογενούς νόσου με χαμηλό ποσοστό θανάτου γενικά.

Λέω ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και ΟΧΙ στην καθιέρωση του πράσινου διαβατηρίου. ''


"We demand the cessation of this process of extending the European Digital Certificate COVID and its definitive and irrevocable abolition.

''Clinical and laboratory studies, over the past two years, have shown that the so-called vaccines against Corona Virus not only do not provide immunity and prevent infection and transmission, but have  serious side effects at a great scale and have caused sudden deaths in people without underlying disease. 

For these reasons, I am opposed to compulsory vaccination and the green certificate, both of which do not guarantee the health of society as a whole. 

There is tremendous and continuous evidence for discovery of new mechanisms, which are involved in provoking unexpectable and  complications inappropriately to the entire spectrum of vaccines over decades. 

The rate of complications worldwide are rising and shows an risk horizontally for all citizens compared to the risk of this viral disease with low fatal rate generally.

I say NO to compulsory vaccination and NO to the introduction of the green passport.''

Επιστημονική ομάδα έρευνας

Πανελλαδική Συμμαχία

Αν διαθέτετε έρευνες ή πορίσματα που υποστηρίζουν τις ιδέες σας, μπορείτε να τα επισυνάψετε.Τα αρχεία πρέπει να είναι μικρότερα από 5 MB.Επιτρεπτές επεκτάσεις αρχείων: txt doc docx pdf odt rtf.

Η διαδικασία για να πείτε τη γνώμη σας σχετικά με την επέκταση του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID – Extension of EU Digital COVID Certificate Regulation, είναι η ακόλουθη:

Επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο (μπορείτε να επιλέξετε γλώσσα κειμένου):

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_el

Και κάνετε εγγραφή με το facebook, twitter ή gmail



*Περισσότερες πληροφορίες για την ενεργή συμμετοχή μας, καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία θα βρείτε εδώ :

https://www.eyewideopen.org/?p=1256

**Δείτε εδώ σχετικά με ενέργειες και στοιχεία επικοινωνίας βουλευτών, ευρωβουλευτών και άλλων Ευρωπαίων αξιωματούχων, στους οποίους θέλετε να ασκήσετε πίεση:

https://www.eyewideopen.org/?p=945

https://worldfreedomalliance.org/gr/news/%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%83/


  Αλήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.