Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,


 ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ

(Μ.Μ.Ε = Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης)
ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ FAKE NEWS του COVID,
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ FAKE NEWS για ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

Χάλασε τα θεάρεστα σχέδια της Δυτικής λυκοσυμμαχίας η εισβολή της Ρωσσίας στην Ουκρανία, λέει (με δικά του λόγια) ο αμερικανός στρατηγός!

Την Ουκρανία τους, που την χρησιμοποιούσαν σαν "κόκκινο πανί" για να εξωθήσουν την Ρωσσία να επέμβει, ώστε μετά να της επιβάλουν "κυρώσεις", νομίζοντας ότι η Ρώσσοι ήταν κορόιδα και δεν θα είχαν πάρει τα μέτρα τους, τόσα χρόνια που έβλεπαν τα σύννεφα να ζώνουν τη χώρα τους.

Το έχουν ξαναζήσει αυτό πριν πολλά χρόνια (ολόκληρη την δεκαετία 1930-1939) και ξέρουν να προφυλάσσονται.

Τώρα όμως η προφυλάξεις τους ήταν πιο σοφιστικέ!

Μόλις απείλησαν ότι θα βγάλουν την Ρωσσία από το SWIFT ο Πούτιν ήταν πανέτοιμος να δηλώσει, ότι και αυτός αποσυνδέει το ρούβλι από το δολάριο και το συνδέει απ' ευθείας με τον χρυσό!

Πανικός στη λυκοσυμμαχία!

Κατάλαβαν ότι τώρα όλος ο δυτικός κόσμος θα συνειδητοποιήσει, με τον πιο επώδυνο τρόπο, ότι το δολάριο είναι ένα πληθωριστικό παλιόχαρτο, χωρίς αντίκρυσμα σε χρυσό, που διασώζεται ακόμη, με διάφορες κατά καιρούς οικονομικές μπλόφες...

Πάω στην απελπισία τους αντέδρασαν σπασμωδικά, επικηρύσσοντας τον Πούτιν!!

Το μόνο που πέτυχαν ήταν να αποκαλυφτεί η απόγνωση τους, που πήγαν να εφαρμόσουν "κυρώσεις" και ... "την άκουσαν"!
_____________________________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Ο Μπίσμαρκ, ο πρωθυπουργός της Πρωσσίας, που τον 19ο αιώνα πραγματοποίησε και την ενοποίηση των γερμανικών κρατιδίων σε ένα ομόσπονδο γερμανικό κράτος, είχε πει κάτι πολύ σοφό:

- Ξέρω πολλούς τρόπους για να βγάλω τη ρώσσικη αρκούδα από τη φωλιά της, αλλά δεν ξέρω ούτε ένα τρόπο για να την ξανασπρώξω πίσω...

Δεν τον έχουν διαβάσει προσεκτικά οι διάδοχοί του, μάλλον!



1 σχόλιο:

  1. Ξύπνα Ελλάδα
    ·
    Ο Συνταγματάρχης του Αμερικανικού Στρατού
    Douglas McGregor παρουσιάζει την αλήθεια για την
    Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία...

    https://www.facebook.com/540135126197682/videos/712950086748457

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.