Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ! «Σχεδόν 7 στους 10 νεκρούς από κορονοϊό κατέληξαν εκτός ΜΕΘ...»

 Την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, αλλά και τις διαχρονικές ελλείψεις του συστήματος Υγείας που διατηρήθηκαν από όλες τις κυβερνήσεις ήρθε να αναδείξει έγγραφο του ΕΟΔΥ που είδε το φως της δημοσιότητας. 


Από το έγγραφο προκύπτει ότι σχεδόν 7 στους 10 ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους από τον Covid, πέθαναν εκτός ΜΕΘ, δηλαδή χωρίς να έχουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη για να δώσουν με περισσότερες ελπίδες τη μάχη για τη ζωή.

Στο έγγραφο που έχει την υπογραφή του προέδρου του ΕΟΔΥ Θ. Ζαούτη -και έφερε στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκης-  αναφέρεται ότι από την αρχή της πανδημίας έως την 1η Μάρτη έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ 16.519 ασθενείς, σε σύνολο 26.635 νεκρών. Ο αριθμός των θυμάτων εκτός ΜΕΘ, αφορά όσους έχασαν τη ζωή τους εντός και εκτός Νοσοκομείου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι ασθενείς που πέθαναν εκτός ΜΕΘ δεν μπόρεσαν να βρουν ένα κρεβάτι εντατικής, αλλά σίγουρα για ένα μεγάλο μέρος των θυμάτων συνέβη ακριβώς αυτό. Το γεγονός επιβεβαιώνει άλλωστε ο μεγάλος αριθμός διασωληνωμένων ασθενών που περίμεναν για μέρες να αδειάσει ένα κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Την ίδια ώρα, τα στοιχεία δείχνουν αυξημένη θνητότητα τα δύο τελευταία χρόνια, ως απόρροια της πανδημίας και της μετατροπής των Νοσοκομείων σε «μίας νόσου» που είχε ως αποτέλεσμα να έχουν παγώσει όλες οι ιατρικές πράξεις που δεν αφορούσαν τον κορονοιό. Με βάση αυτά τα στοιχεία, στο σύνολο της διετίας 6.311 περισσότεροι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ότι το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »