Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Η ΑΝΘΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΒΓΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ !!

 Από Νίκο Αντωνιάδη


Η ΑΝΘΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΒΓΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ !!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ,

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΚΑΛΥΜΝΟ...


Μετά την Κέρκυρα και την Άνω Παυλιάνα, είναι το δεύτερο νησί μέσα σε λίγες μέρες που βλέπει έναν δικό του άνθρωπο να σώζεται από τα νοσοκομεία και να επιστρέφει στην οικογένειά του.

Η Κάλυμνος δεν είναι ένα τυχαίο νησί. Ο δήμαρχός της, όπως διαβάζω, παρουσιάζεται βασιλικότερος του βασιλέως στην ιστορία αυτή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Για το δε νοσοκομείο της Καλύμνου, από τη μέρα που δημοσιοποίησα την περιπέτεια της Ανθής Καμπούρη, μαθαίνω τα χειρότερα. Λαμβάνω πολλές πληροφορίες για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου σ' αυτό, πολλές από αυτές μάλιστα τονίζουν την παράμετρο της αφυδάτωσης.

Σκεφτείτε μόνο ένα πράγμα.

Αν τώρα έχουν ανοίξει πολλά στόματα, και εγώ συγκεντρώνω καθημερινά πληροφορίες για τη φρίκη στα δημόσια νοσοκομεία, τόσο από ασθενείς και συγγενείς τους, και μάλιστα όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για άλλα θύματα, όσο και από γιατρούς και άλλους εργαζόμενους στα νοσοκομεία ,
σκεφτείτε τι έχει να γίνει μετά την κατάθεση της μήνυσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »