Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Στην τελική ευθεία οι νέες ταυτότητες για «ειδικά μηχανήματα ΣΑΡΩΣΗΣ» – Αλλάζει ο τρόπος συναλλαγών, vid

Οι Έλληνες θα μάθουν άλλο χορό

Με τρεις από τις πέντε κοινοπραξίες θα συνεχιστεί ο διαγωνισμός που αφορά το έργο για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων στην Ελλάδα, οι οποίες θα έχουν έναν μοναδικό αριθμό για τον καθένα στον δρόμο για την νέα εποχή που έχει ήδη ανατείλει.

Ειδικότερα, με βάση όσων μεταδίδονται, στην επόμενη φάση του διαγωνισμού πέρασαν οι κοινοπραξίες:

ΟΤΕ – Veridos Matsoukis – Byte

Zetes – Space Hellas

Thales – Unisystems

Εκτός «μάχης» έμειναν τα σχήματα της Idemia – Neurosoft και Inform – IN Groupe – Γαλλικό Τυπογραφείο, με δυνατότητα προσφυγής κατά της απόφασης αξιολόγησης μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 515 εκατ. ευρώ αφορά την

προμήθεια ενός νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εντύπων Ασφαλείας (Ο.Π.Σ.Ε.Α.) με σκοπό την έκδοση των νέων δελτίων Ταυτότητας, διαβατηρίων και εγγράφων ταυτοποίησης του ελληνικού κράτους και θα έχει διάρκεια 10 συν 5 έτη καθώς στο πλαίσιό του εκτιμάται πως θα εκδοθούν 45 εκατ. έγγραφα ασφαλείας.

Περιλαμβάνει την ανάπτυξη των υποδομών πληροφορικής και εκτύπωσης (ύψους περίπου 100 έως 120 εκατ. ευρώ) αλλά και την παροχή της υπηρεσίας (ύψους περίπου 300 εκατ. ευρώ) που αφορά την έκδοση των εγγράφων που θα γίνεται μεν από το ανθρώπινο δυναμικό του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της ΕΛ.ΑΣ., αλλά τα αναλώσιμα και η τεχνική υποστήριξη θα είναι ευθύνη της αναδόχου κοινοπραξίας.

Οι νέες ελληνικές ταυτότητες θα έχουν μορφή πιστωτικής κάρτας, τύπου ID-1 με κοινά χαρακτηριστικά ασφαλείας και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ζώνη μηχανικής ανάγνωσης, για αναγνώριση από ειδικά μηχανήματα σάρωσης.

Αργότερα μια τέτοια ταυτότητα θα μπορεί να εμφυτεύεται, όπως συμβαίνει ήδη σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο…

Θυμηθείτε και κάντε συγκρίσεις:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »