Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ο ψυχοπαθής Φάουτσι θα φύγει σε 90 μέρες. Τσιόδρα, πλησιάζει και η δική σου ώρα

Ο πρώην αξιωματούχος του Τραμπ, Peter Navarro, υποστήριξε ότι ο Dr. Anthony Fauci θα απομακρυνθεί από τη θέση του στο NIAID εντός τριών μηνών λόγω των αναδυόμενων αναφορών για τους βαθύτατους δεσμούς του με το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ο Ναβάρο, πρώην διευθυντής Εμπορίου και Μεταποιητικής Πολιτικής, εξήγησε στην εκπομπή “War Room: Pandemic” την Τρίτη ότι η συμμετοχή του Fauci στην έρευνα για την ενίσχυση της λειτουργίας του βιολογικού εργαστηρίου Wuhan και η προσέγγιση του με το ΚΚΚ θα είναι η καταστροφή του.

“Ο Tony Fauci είναι ο πατέρας του ιού. Προήλθε από εκείνο το εργαστήριο… Ο Τόνι Φάουτσι λάδωσε τα γρανάζια για τα πειράματα με σκοπό το κέρδος, τα οποία έκαναν τον ιό όπλο”, δήλωσε ο Ναβάρο στον οικοδεσπότη και πρώην στρατηγικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου Στιβ Μπάνον.

Στη συνέχεια, ο Navarro εξήγησε γιατί ο Fauci είναι υπεύθυνος για την πανδημία και τα λουκέτα.

“Θέλω να

το καταγράψω αυτό: Ο Fauci θα φύγει μέσα σε 90 ημέρες”, δήλωσε ο Navarro.

“Ξέρει ότι αυτό το πράγμα πιθανότατα προέρχεται από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν. Το ξέρει αυτό. Γιατί το ξέρει αυτό;” Ο Ναβάρο συνέχισε. “Επειδή ξέρει ότι έδωσε χρήματα σε αυτό το εργαστήριο και ξέρει ότι πλήρωσε για την απόκτηση πειραμάτων λειτουργίας. Και ξέρει ότι αυτός ο πειραματισμός που έκανε η επικεφαλής του προγράμματος ήταν για να σχεδιάσει έναν θανατηφόρο ιό, επειδή τον ευχαρίστησε δημοσίως που τους έδωσε τα χρήματα για να το κάνουν”.

“Ο Anthony Fauci τα γνώριζε όλα αυτά. Αλλά τι έκανε;… Βγήκε έξω και ζήτησε συγγνώμη; Όχι, τοποθέτησε τον εαυτό του ως τον ήρωα όλου του κινήματος”, είπε, προσθέτοντας ότι ο Fauci “είναι ένας ψυχοπαθής.

Ο Bannon παρενέβη, υπενθυμίζοντας στον Navarro ότι ο Fauci όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν ξεκαθάρισε καθόλου τις δραστηριότητές του με το εργαστήριο της Wuhan.

“Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του”, είπε ο Bannon. “Ποτέ δεν ενημέρωσε τον κόσμο, ποτέ δεν ήταν ειλικρινής με τους ανθρώπους στην κυβέρνηση [Trump] και τον αμερικανικό λαό. Η συγγνώμη του δεν σημαίνει τίποτα για μένα”.

Το πολιτικό ρεύμα άρχισε να μετατοπίζεται εναντίον του Fauci νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όταν παραδέχθηκε στον γερουσιαστή Rand Paul (R-Ky.) κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Κογκρέσο ότι όντως χρηματοδότησε το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan μέσω τρίτων – αφού αρχικά το αρνήθηκε.

Το πουλόβερ της συμμορίας του Φάουτσι, του Μπάιντεν και του Γκέιτς, αρχίζει σιγά – σιγά να ξηλώνεται. Πληθαίνουν οι φωνές στις ΗΠΑ, που ευθέως κατηγορούν το Φάουτσι μαζί με τους Κινέζους συνεργάτες του, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η αλήθεια για την εκλογική νοθεία στις αμερικανικές εκλογές, αρχίζει να βγαίνει στο φως. Το σύστημα των παιδόφιλων που σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους μόνο και μόνο για να νοθεύσουν τις εκλογές, ετοιμάζεται να δεχθεί την αντεπίθεση των ελεύθερων και δημοκρατικών πολιτών.

Οι βαθιές και πολύχρονες σχέσεις του παιδεραστή Έπστιν με τον Μπιλ Γκέιτς, έχουν μπει και αυτές στο μικροσκόπιο και αποκαλύπτονται πολλά κρυμμένα μυστικά που για δεκαετίες ήταν θαμμένα μακριά από τα μάτια της κοινής γνώμης.

Θα τους πάρει όλους η μπάλα και θα λογοδοτήσουν είτε στην Αμερική είτε στην Ελλάδα, οι πολιτικές, οικονομικές και υγειονομικές συμμορίες, που ευθύνονται για τους θανάτους χιλιάδων συμπολιτών μας, για την οικονομική καταστροφή της χώρας και την κατάλυση θεμελιωδών διατάξεων του συντάγματος.

Δε θα γλιτώσουν. Να είναι βέβαιοι γι’ αυτό! Όσα χρόνια κι αν χρειαστεί να περάσουν, θα λογοδοτήσουν ενώπιον των λαών, όπως ακριβώς έκαναν οι Ναζί στη δίκη της Νυρεμβέργης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »