Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Blockchain, βιώσιμη ανάπτυξη και τηλε-«εκπαίδευση» (Ελληνικοί υπότιτλοι)

 The Last American Vagabond & Whitney Webb

Ακολουθεί απόσπασμα της εκπομπής :

«Whitney Webb Interview - Cyber Hacks, White Powders Scares & Vaccine Tracking, It's All Come To Pass»


To βίντεο στο Odysee με ελληνικούς υπότιτλους




Το βίντεο στο Brighteon με ελληνικούς υπότιτλους 


Το βίντεο στο YouTube με ελληνικούς υπότιτλους



Σχετικές πηγές :


ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ (Απόσπασμα)
- 4 Μαρτίου 2021 -
ΕΝΤΥΠΟ https://undocs.org/E/CN.16/2021/3

«Αξιοποίηση του blockchain για τη βιώσιμη ανάπτυξη : Προοπτικές και προκλήσεις»

Σύνοψη :

«Η παρούσα έκθεση εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο οι χώρες και η διεθνής κοινότητα θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία blockchain για να συμβάλουν στις αναπτυξιακές προτεραιότητες και στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης. Παρουσιάζονται οι μεγάλες δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain να συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Επί του παρόντος, ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της καινοτομίας έχει επικεντρωθεί σε χρηματοοικονομικές εφαρμογές και κερδοσκοπικά κέρδη σε «κρυπτοαξίες».
Η κατάσταση αυτή, σε συνδυασμό με την έλλειψη κανονισμών και τον γρήγορο ρυθμό της καινοτομίας, αποτελεί συνταγή για χρηματοπιστωτικές «φούσκες» και κρίσεις.
Η τεχνολογία blockchain είναι δυνητικά μια τεχνολογία-κλειδί σε ένα νέο τεχνολογικό παράδειγμα αυξανόμενης αυτοματοποίησης και ενοποίησης του φυσικού και του εικονικού κόσμου, μαζί με τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική και η επεξεργασία γονιδίων.
Παρόμοιες στιγμές σε προηγούμενες τεχνολογικές επαναστάσεις προσέφεραν παράθυρα ευκαιρίας σε ορισμένες αναπτυσσόμενες χώρες να καλύψουν το χαμένο έδαφος και σε άλλες να προχωρήσουν μπροστά.

Οι κυβερνήσεις και άλλοι ενδιαφερόμενοι φορείς στις αναπτυσσόμενες χώρες θα πρέπει επομένως να επιδιώξουν να ενισχύσουν τα συστήματα καινοτομίας για να κατευθύνουν την καινοτομία της τεχνολογίας blockchain προς εφαρμογές χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμες εφαρμογές και να τοποθετήσουν στρατηγικά τις χώρες τους ώστε να επωφεληθούν από αυτό το νέο κύμα τεχνολογικών αλλαγών.»

ΚΑΙ η χρήση blockchain για «εξόρυξη δεδομένων» στην πράξη : Αιθιοπία - Σύστημα βασισμένο σε blockchain για την παρακολούθηση των επιδόσεων των μαθητών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »