Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Βρετανία: Πέθανε ο πρώτος άνδρας που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer.

Απεβίωσε στο νοσοκομείο όπου εμβολιάστηκε.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που είχε γίνει διάσημος όχι για το όνομά του, αλλά επειδή έγινε ο δεύτερος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού, στις 8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης (καθεστωτικά) ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 81 του, μετά από ασθένεια(παρενέργεια;) . Μάλιστα κατέληξε στο ίδιο νοσοκομείο που έκανε και το εμβόλιο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας με καταγωγή από το Γουοργουικσάιρ με το απίστευτο ονοματεπώνυμο εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο του Κόβεντρι, ενώ οι φωτογραφίες του πέρασαν στα πρωτοσέλιδα. Άλλωστε η

συνωνυμία του με τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Είχε πει ότι «το προσωπικό σε αυτό το νοσοκομείο είναι υπέροχο». Η φωτογραφία του να εμβολιάζεται έδωσε σε πολλούς την ψεύτικη ελπίδα, την ώρα που ο κόσμος βίωνε το lockdown.

Πέραν της οικογένειάς του, πολλοί άνθρωποι ένιωσαν θλίψη για την απώλειά του. Ήταν άλλωστε και πολύ αγαπητή φιγούρα του κόμματος των Εργατικών στο Κόβεντρι, ενώ είχε αφοσιωθεί στο να κάνει καλύτερη την τοπική κοινότητα. Είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα, ήταν δεινός φωτογράφος, αγαπούσε την τζαζ και τις κοινωνικές επαφές, αλλά και το περιβάλλον και τους κήπους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ