Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ Ο ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ

Από Νίκο Αντωνιάδη

ΚΑΘΕΣΤΕ ;;;
-ΠΗΓΕ Ο ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, 65 ΕΤΩΝ ,
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ ,
ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΟ 450
-ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ RAPID TEST :
ΑΡΝΗΤΙΚΟ
-ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ;;
ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID !!!!!!

-ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ;;
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ...COVID !!!!!!!!!
N A I !!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Δ Ε Ν ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ !!!!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ,
ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ,
ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ !!
ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ,
ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΤΣΙΦΑ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ,
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ,
ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ,
ΑΠΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ,
ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΙΔΗΜΑ !!
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ !!!

Η σύζυγος έχει κάνει άνω κάτω το νοσοκομείο ,
ζητά να υπογράψει ο άντρας της και να φύγουν :
Να περιμένουν, λένε οι αγωνιστές, το μοριακό το βράδυ ,
αλλά ο διαβητικός να παραμείνει στην κλινική covid ,
για να κολλήσει !!!!!!!!!
Αγωνιστές !!
Ήρωες !!
Άνθρωποι !!
Όχι αστεία...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ !!!
ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ;;;

Y.Γ. Τι θυμήθηκα τώρα με το σάκχαρο...
Την Ειρήνη Μαυρωνά, που την είχαν τρεις μέρες στο Θριάσιο χωρίς ινσουλίνη ,
γιατί ...πρώτα ο covid.
Ώστε η Ειρήνη δραπέτευσε. Κυριολεκτικά.

Τα έχει καταθέσει ενόρκως αυτά στην ποινική διαδικασία κατά Θριασίου-Σισμανογλείου. Ποινική διαδικασία που κινήθηκε αυτεπάγγελτα μετά την αναφορά μου στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, όταν έδινα μάχη για τη σωτηρία του άντρα της, του Δημήτρη Μαυρωνά.
Μία μάχη νικηφόρα, αφού ο άνθρωπος βγήκε από την διασωλήνωση στο Σισμανόγλειο, και μετά από μία βόλτα πίσω στο Θριάσιο, απ' όπου είχε φύγει διασωληνωμένος, πήγε στο σπίτι του.

Τη βόλτα αυτή, φυσικά, την έκανα εγώ σύντομη, αφού το Θριάσιο ήθελε να τον κρατήσει καμια εικοσαριά μέρες ακόμα και απαγόρευε στη γυναίκα του να τον δει.
Μετά από την άμεση τότε παρέμβασή μου, τον πήρε ...αυθημερόν.

Και τώρα είναι σειρά του Δημήτρη Μαυρωνά να καταθέσει. Και όπως ο Σπύρος Καραπιπέρης, του οποίου έρχεται επίσης η σειρά να καταθέσει, έτσι και ο Δημήτρης Μαυρωνάς έχει να πει πολλά για τη δική του φρίκη στη Μ.Ε.Θ. Όπου ήταν κάτω από τον παγωμένο κλιματισμό, ώστε να "φύγει" μία ώρα νωρίτερα...

Στις 8 Ιουνίου καταθέτω εγώ, αφού με ένα δικονομικό τρικ προτάθηκα από την Ειρήνη Μαυρωνά μάρτυρας, για να καταθέσω αυτά που πρέπει... Και δικηγόρος τους διορίστηκε συνεργάτης μου.

Και τώρα, μεταξύ όλων των άλλων, έρχεται η ώρα των αιτημάτων για τις εκταφές του Στάθη Χειμαριού και της Δήμητρας Αντωνίου...

Την ίδια ώρα, λαμβάνω μηνύματα με ασύλληπτες περιγραφές...
Αττικόν, Σέρρες, Σισμανόγλειο...
Είχα όμως και ένα υπέροχο νέο.
Αλλά τα καλά τα βράδια...

Ενημέρωση στις 27-05-21



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »