Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ , ΑΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ COVID “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΟΙ” , ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ : ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΒΑΡΑΣΙΑ , ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ , ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ…

 ΡΙΟ (2)


Τι ήταν τελικά αλήθεια;
Αυτό που έλεγαν στην Βίκυ στην κλινική, ότι η κατάσταση του πατέρα της ήταν καλή, ή αυτό που της είπαν στη Μ.Ε.Θ., ότι τον παρέλαβαν σε αθλία κατάσταση ;;

Και πολλά άλλα, τα οποία η Βίκυ αναφέρει στη μήνυσή της, όπως όταν ρώτησε για την αφυδάτωση του πατέρα της και ο γιατρός, τον οποίο έχει βεβαίως κατονομάσει στη μήνυση, της είπε, ότι έτσι πρέπει να είναι οι ασθενείς covid:
“στεγνοί”…

Είπαμε:
Ήρθε η ώρα να ζητήσω από τον Ε.Ο.Δ.Υ. το πρωτόκολλο.
Αυτό που λένε στα νοσοκομεία ότι ακολουθούν.

Tο Θριάσιο, στη γνωστή πλέον μήνυσή του τον Μάιο του 2020, επικαλέστηκε τον Ε.Ο.Δ.Υ. και το πρωτόκολλό του, για την μεταφορά των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα αρχικά στον όροφο covid. “Απαρεγκλίτως”, μάλιστα, όπως θυμάστε.

Ενώ ο γιατρός στο Ρίο είπε στην Βίκυ Βαρασιά ότι οι ασθενείς covid πρέπει να είναι “στεγνοί”. Προφανώς και πάλι βάσει του πρωτοκόλλου του Ε.Ο.Δ.Υ.

Θέλω να δω και τις υπόλοιπες οδηγίες…

Να δούμε πόσο μοιάζουν τα δύο πρωτόκολλα…

Επίσημα δηλαδή, γιατί όλο και κάποιος, όλο και κάτι θα μου έχει δώσει για αυτά που εφαρμόζονται στα νοσοκομεία…

Το τοπίο στην Πάτρα έχει ξεκαθαρίσει με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών, ώστε αύριο το πρωί αναμένεται να δοθεί η εντολή για νεκροψία-νεκροτομή.

Εν τω μεταξύ το πρωί, στο νοσοκομείο είχαν απαγορεύσει στην οικογένεια του Γιώργου Βαριασιά να τον δει.

Τι τον Ε.Ο.Δ.Υ. επικαλέστηκαν, τι το Υπουργείο Υγείας…

Μέχρι που τους μίλησα εγώ σε ανοιχτή ακρόαση, αφού προηγουμένως είχα στείλει τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

Και έτσι, τον είδαν…
Τούμπανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »