Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Νίκος Αντωνιάδης

ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ,
ΣΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ,
ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ,
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ :

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ,
ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ,
ΚΥΡΙΕ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ ,
ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ ,
ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ, Ή ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ Α Μ Ε Σ Α Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!!
Ήδη έχουν χαθεί στοιχεία.
Ήδη το κύρος της Εισαγγελίας έχει τσαλακωθεί.
Στο χέρι σας είναι να μην σωριαστεί στην μαυρισμένη από τις ζωές που χάθηκαν ελληνική γη.
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ :
Εσείς...;
Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, εντός και εκτός συνόρων, είναι πάνω από τα κτίρια της Ευελπίδων και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Και περιμένουν...
__________________
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΙΤΗΜΑ
Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

Σμαράγδας Χειμαριού του Ευσταθίου, κατοίκου ...

Δημητρίου Δημητρίου του Αριστοτέλη, κατοίκου ...

ΠΡΟΣ

κ. Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, πρώην Σχολή Ευελπίδων – Κτίριο 16.

κ. Ιωάννη Μωραϊτάκη, Προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, Λεωφόρος Αλεξάνδρας αρ. 121.

κ. Βασίλειο Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγο, κάτοικο Αθηνών, Λεωφόρος Αλεξάνδρας αρ. 121.

Στο πλαίσιο σχετικών ποινικών διαδικασιών που κινήθηκαν κατόπιν μηνύσεών μας στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στους Ευστάθιο Χειμαριό, και Αντωνίας Δημητρίου, πατρός και μητρός αντίστοιχα.

Με τις μηνύσεις μας στραφήκαμε κατά παντός υπευθύνου των νοσοκομείων Κ.Α.Τ. / Γεννηματά και Κ.Α.Τ. / Ερυθρού Σταυρού αντίστοιχα, και ζητήσαμε την ποινική διερεύνηση των συνθηκών της νοσηλείας και του θανάτου των ανωτέρω νοσηλευθέντων Ευσταθίου Χειμαριού και Αντωνίας Δημητρίου, δεδομένου ότι έχουμε σοβαρές υπόνοιες για την τέλεση της αξόποινης πράξης της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, όπως αναλυτικότερα εκτίθεται στα κείμενα των μηνήσεων / καταθέσεών μας στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Τόπος διενέργειας αμφοτέρων των νεκροψιών-νεκροτομών ορίστηκε το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, διευθύντρια του οποίου είναι η καθηγήτρια κ. Χαρά Σπηλιωπούλου, και χρόνος η Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021.

Ο τεχνικός σύμβουλος που διορίσαμε, ο κ. Δημήτριος Γαλεντέρης, εκλήθη υπηρεσιακά να παραστεί κατά τα άνω και να συμμετάσχει στις δύο νεκροψίες-νεκροτομές, υπό την ανωτέρω ιδιότητά του.

Πράγματι, ο κ. Γαλεντέρης μετέβη από την έδρα του στην Θεσσαλονίκη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ανέμενε από το πρωί στις 8 της 26.3.2021 να κληθεί από τους συναδέλφους του για την διενέργεια των νεκροψιών.

Περί ώρα 2:30 μ.μ., εμφανίστηκε ο ιατροδικαστής κ. Γεώργιος Σακκελαρίου, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Γαλεντέρη και την 1η εξ ημών, ότι οι νεκροψίες αναβάλλονταν, με την αιτιολογία ότι δεν είχαν διαβιβαστεί οι ιατρικοί φάκελοι νοσηλειών των Ευσταθίου Χειμαριού και Αντωνίας Δημητρίου.

Είναι προφανές ότι επρόκειτο περί προσχήματος για την αναβολή, καθυστέρηση και με ξεκάθαρο τελικό σκοπό, όπως απεδείχθη και στη συνέχεια, την ματαίωση της διενέργειας των δύο νεκροψιών, αφού σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προϋπόθεση η γνώση των στοιχείων των ιατρικών φακέλων για την διενέργεια μίας νεκροψίας. Τα στοιχεία αυτά συνεκτιμώνται μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας, σε συνδυασμό με το εν γένει ιατρικό ιστορικό του θανόντος, προκειμένου να εξαχθούν τα τελικά συμπεράσματα για την πραγματική αιτία θανάτου και τον ακριβή προσδιορισμό των τυχόν τελεσθεισών αξιοποίνων πράξεων.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι στις περιπτώσεις των δύο νεκροψιών-νεκροτομών που διενεργήθηκαν σε θανάτους νοσηλευθέντων στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου πληρεξούσιος δικηγόρος των οικογενειών των δύο εκεί θανόντων, Χρήστου Στέφου και Κυριάκου Θεοχαρίδη, είναι ο και εδώ διορισθείς από εμάς δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, οι νεκροψίες διενεργήθηκαν κανονικά, μετά το πέρας τριημέρου από τους θανάτους, χωρίς να έχουν προηγουμένως, όπως είναι αυτονόητο άλλωστε, διαβιβαστεί και τεθεί υπ' όψιν ιατροδικαστών και τεχνικών συμβούλων, οι ιατρικοί φάκελοι νοσηλείας των θανόντων. Μάλιστα, σε αμφότερες τις περιπτώσεις, οι φάκελοι παραμένουν ελλιπείς, καθώς τα νοσοκομεία, όχι μόνο στις δύο αυτές περιπτώσεις, αλλά γενικά στην εποχή της “πανδημίας” εμφανίζονται ένοχα απρόθυμα να χορηγήσουν τα στοιχεία αυτά. Σημειώνουμε, τέλος, ότι σε αμφότερες τις ως άνω περιπτώσεις, αφενός απεδείχθη ότι ο θάνατος τόσο του Χρήστου Στέφου όσο και του Κυριάκου Θεοχαρίδη δεν είχε ως αιτία τον ιό SARS-CoV-2 (Covid-19), ενώ απεδείχθη ακόμη ότι υπήρξε κατ' αρχήν εγκληματική αμέλεια, διερευνουμένης πλέον και της τέλεσης του εγκλήματος της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, τουλάχιστον με ενδεχόμενο δόλο.

Παρήλθε το Σαββατοκύριακο, παρήλθε και το πρώτο διήμερο της εβδομάδας, ενώ ο κ. Σακκελαρίου είχε αναφέρει στον συνάδελφό του κ. Γαλεντέρη, ότι την Δευτέρα θα ενημερωνόταν για τον χρόνο διενέργειας των δύο νεκροψιών.
Την Τετάρτη το πρωί επικοινώνησε με το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ο δικηγόρος μας, προκειμένου να ενημερωθεί από την διευθύντριά του για τους λόγους της απαράδεκτης καθυστέρησης, δεδομένου ότι εκτός των άλλων (ψυχική φθορά των συγγενών, αναβολή της κηδείας των ανθρώπων τους, υποβολής τους σε έξοδα για την παραμονή των σωμάτων στα ψυγεία των γραφείων τελετών), επέρχετο και αλλοίωση στοιχείων και παρακωλύετο η διερεύνηση των πραγματικών συνθηκών υπό τις οποίες επήλθε ο θάνατος των γονέων μας.

Μετά από μισή περίπου ώρα επικοινώνησε με τον δικηγόρο μας ο κ. Σακελλαρίου, ο οποίος του ανέφερε ότι είχε σταλεί από την υπηρεσία του έγγραφο προς το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, απευθυνόμενο στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος, όπως εν συνεχεία πληροφορηθήκαμε, ήταν ο κ. Νικόλαος Ορνεράκης.

Ο δικηγόρος μου επικοινώνησε αμέσως με το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς. Ο αξιωματικός που απάντησε, ανέφερε στον κ. Αντωνιάδη ότι είχε πράγματι σταλεί στην υπηρεσία του έγγραφο από το Πανεπιστήμιο αναφορικά με τις δύο αναβληθείσες νεκροψίες και ότι είχε σταλεί εν συνεχεία έγγραφο στην Κηφισιά από τον κ. Ορνεράκη με το οποίο ζητούσε να κληθούμε εμείς για ...συμπληρωματική κατάθεση. Σε ερώτηση του δικηγόρου μας γιατί δεν εκλήθησαν αμέσως οι εντολείς του, καθώς δεν πρόκειται για μία συνήθη ποινική διαδικασία αλλά για διαδικασία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας με εκκρεμείς νεκροψίες και χάνονται στοιχεία, η απάντησή του ήταν ότι δεν του έδωσε ο εισαγγελέας χρονικό όριο !!! Και ότι επομένως ο ίδιος ο εισαγγελέας αντιμετώπιζε την υπόθεση ως μία κοινή ποινική διαδικασία, περίπου σαν μία εξύβριση, μία συκοφαντική δυσφήμηση ή απλή σωματική βλάβη !!

Και μόνο μετά την όχληση του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς από τον δικηγόρο μας, εδέησε αυτό να μας καλέσει για τις ...συμπληρωματικές καταθέσεις, και δη ούτε και τότε αμέσως, αλλά για την επομένη μέρα, Πέμπτη 1 Απριλίου !!

 Αντιμετωπίζοντας την σοβαρή αυτή υπόθεση, με τα πτώματα να παραμένουν στα ψυγεία και κρίσιμα στοιχεία για την διερεύνηση των συνθηκών θανάτων τους να χάνονται, ως πρωταπριλιάτικο αστείο...

Κληθέντες να καταθέσουμε ζήσαμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου.

Ο κ. Ορνεράκης αντιμετωπίζει πράγματι την υπόθεση αυτή ως μία κοινή ποινική διαδικασία, παριστάνοντας ότι δεν υπάρχουν πτώματα που περιμένουν στα ψυγεία για την νεκροψία-νεκροτομή σε αυτά, ούτε ότι χάνονται κάθε μέρα ενδεχομένως πολύτιμα στοιχεία, και έδωσε εντολή να προσκομίσουμε ιατρικά στοιχεία για το ιστορικό των γονέων μας (!!!), καθώς και να κατονομάσουμε τους “υπευθύνους” ιατρούς στα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκαν οι γονείς μας !!!

Ο κ. εισαγγελέας αντιστρέφει πλήρως την δικονομική λογική και την πραγματικότητα, εκλαμβάνει αυτό που έπεται της νεκροψίας, δηλαδή το περιεχόμενο των ιατρικών φακέλων και το ιατρικό ιστορικό εν γένει των θανόντων, ως ...προαπαιτούμενο για την νεκροψία, και ζητά από εμάς να ...υποκαταστήσουμε τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, προσδιορίζοντας την ταυτότητα των “ενόχων” αντί για αυτές !!!

Μας ζητά να κατονομάσουμε τον πλαστογράφο πριν την γραφολογική εξέταση, η οποία όμως γίνεται ακριβώς για να γίνει γνωστή η ταυτότητα του πλαστογράφου. Και εν τω μεταξύ το πλαστό έγγραφο καταστρέφεται !!!

Ο αξιωματικός μάλιστα, μας ανέφερε ότι εν συνεχεία θα κληθούν για κατάθεση ιατροί από τα τρία νοσοκομεία !!!
Ώστε προφανώς να φτάσουμε στο ΠΑΣΧΑ, με την ελπίδα να αναστηθούν οι δύο νεκροί...

Απίστευτα πράγματα και μία αντιστροφή κάθε έννοιας λογικής, η οποία προφανώς κατατείνει στην ματαίωση των νεκροψιών και την κάλυψη εγκληματικών αμελειών, όπως ξεκάθαρα πλέον φαίνεται πως υπάρχουν. Είναι προφανές ότι όλα όσα περιγράφονται στην παρούσα προσβάλλουν βαρύτατα το κύρος του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού και το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς δεν είναι αμέτοχο στο θέατρο αυτό του παραλόγου, συμβάλλοντας με την καθυστερησή του να μας καλέσει για την ...συμπληρωματική κατάθεση, στην καθυστέρηση εν γένει της ποινικής διαδικασίας.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις βαρύτατες παραβάσεις καθήκοντος, οι οποίες αναλυτικά εκτίθενται ανωτέρω.

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ για την αποκατάσταση της νομιμότητας και της δικονομικής τάξης, προς τον σκοπό της ΑΜΕΣΗΣ διενέργειας των ως άνω δύο νεκροψιών-νεκροτομών στους Ευστάθιο Χειμαριό και Αντωνία Δημητρίου.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα ...
Αθήνα, 2 Απριλίου 2021
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »