Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα Βίντεο της συνάντησης του Guaidó με τους ηγέτες των καρτέλ ναρκωτικών

youtube care

Πόλη του Μεξικό, 21 Σεπτεμβρίου - RIA Novosti. 

Ο Υπουργός Επικοινωνιών της Βενεζουέλας Jorge Rodriguez κατέδειξε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής με τη συμμετοχή του αρχηγού του κράτους Nicolás Maduro το βίντεο στο οποίο οι ηγέτες των καρτέλ Los Rastrojos οδηγούν τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας Juan Guaidó στο ελικόπτερο της κυβέρνησης, όπου συναντάται με Διοικητή της πόλης και τον Κυβερνήτη της χώρας αυτής, με την συνοδεία ειδικών υπηρεσιών αυτής της
χώρας.



Ο Ροντρίγκεζ είπε ότι τα μέλη των εμπόρων ναρκωτικών που συνάντησαν τον Guaidó καταζητούνται από την Ιντερπόλ.
"Φανταστείτε τον Δήμαρχο του Κολομβιανού Δήμου να αγκαλιάζει τους ανθρώπους που ονομάζονται Junior , Nandito, Poor Boss. Αυτοί οι άνθρωποι παρέδωσαν τον Juan Guaidó στη συνοδεία του (Προέδρου της Κολομβίας) Ιβάν Ντουκέ ", δήλωσε ο Ροντρίγκεζ.

Σύμφωνα με τον Maduro, η πρωτοβουλία για τη συμμετοχή των ληστών στην επιχείρηση στο Juan Guaido προήλθε από τον Πρόεδρο της Κολομβίας. "Ελπίζω ότι το Κογκρέσο και άλλες υπηρεσίες θα ξεκινήσουν έρευνα για το γεγονός αυτό", πρόσθεσε ο Πρόεδρος.

Νωρίτερα, ο Χόρχε Ροντρίγκεζ ανέφερε την κράτηση του μέλους του καρτέλ Los Rastrojos, Ivan Posso, με το παρατσούκλι "Nandito", και έδειξε επίσης βίντεο της μαρτυρίας του σχετικά με τη συμμετοχή της παράνομης μεταφοράς του Guaidó στην Κολομβία τον Φεβρουάριο.

Την Πέμπτη, ο Γενικός εισαγγελέας της Βενεζουέλας, Tarek William Saab , δημοσίευσε νέες εικόνες του Guaido με φερόμενα μέλη της συμμορίας Los Rostrojos και ανέφερε ότι ότι οι εγκληματίες εξαλείφουν τους μάρτυρες της μεταφοράς του ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Κολομβία.

Η Εισαγγελία της Βενεζουέλας ερευνά τα γεγονότα της 23ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την αρχική εκδοχή των εισαγγελέων της εγκληματικής συνωμοσίας του Juan Guaidó με μέλη της παραστρατιωτικής συμμορίας Los Rastrojos με σκοπό την παράνομη διέλευση των συνόρων.

Ο ίδιος ο Guaidó δήλωσε νωρίτερα ότι οι εικόνες, που αρχικά δημοσιεύθηκαν από την Ισπανική εφημερίδα Pais, τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Cucuta της Βολιβίας, όπου έκανε το δρόμο του αψηφώντας την ταξιδιωτική απαγόρευση για να λάβει ανθρωπιστική βοήθεια για τους συμπολίτες του. Σύμφωνα με τον πολιτικό, δεν ήξερε αυτούς τους ανθρώπους και δεν ζήτησε από όλους με τους οποίους συναντήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους. 


Μαζικές διαμαρτυρίες εναντίον του Προέδρου Nicolás Maduro ξεκίνησαν στη Βενεζουέλα στις 21 Ιανουαρίου λίγο μετά την ορκωμοσία του. Ο επικεφαλής της Εθνοσυνέλευσης που ελέγχεται από την αντιπολίτευση, Juan Guaidó, κήρυξε παράνομα τον εαυτό του προσωρινό αρχηγό κράτους. Ορισμένες δυτικές χώρες, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν δηλώσει την αναγνώρισή τους. Ο Maduro αποκάλεσε την Guaidó μαριονέτα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ρωσία, η Κίνα, η Τουρκία και αρκετές άλλες χώρες στήριξαν τον Maduro ως νόμιμο πρόεδρο. Η Μόσχα αποκάλεσε την "προεδρική θέση της Guaidó ανύπαρκτη".


https://ria.ru/20190921/1558952172.html

το είδα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ