Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έγγραφα – φωτιά: Η κατάληψη έληξε, τα φέσια έμειναν! Γιατί η ΕΥΔΑΠ δεν έκοψε τις παροχές

«Φέσια» στη ΔΕΗ και στην ΕΥΔΑΠ… άφησε πίσω της η κατάληψη της οδού Αχαρνών 22, η οποία εκκενώθηκε σήμερα μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας.

Το κτίριο βρίσκεται απέναντι από το σχολείο που εκκενώθηκε και ήταν, επίσης, υπό κατάληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυόροφο οίκημα-γραφείων ανήκει στην κυρία …, η οποία μίλησε στο newsbreak.gr εξηγώντας τον (μάταιο) αγώνα που έχει κάνει ώστε και να εκκενωθεί το κτίριο αλλά και να διακοπούν οι παροχές της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ.



Η ίδια χρωστάει τόσο στην ΕΥΔΑΠ όσο και στη ΔΕΗ δεκάδες χιλιάδες ευρώ, καθώς το… αξιοποιούσαν οι καταληψίες. Όταν δε ζητήθηκε από τους Οργανισμούς Κοινής Ωφελείας να διακοπεί η παροχή, η ΕΥΔΑΠ δήλωσε αδυναμία διότι αφενός όταν πήγε στο κτίριο της οδούς Αχαρνών 22 κλειδωμένο και όταν επανήλθαν οι τεχνικοί απειλήθηκαν από τους καταληψίες.

Με έγγραφο δε από τον Ιούλιο του 2017 ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας η οποία δήλωσε ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει αφενός λόγω
«ευάριθμου» προσωπικού και λόγω του ότι υπήρχε… κοινωνικό πρόβλημα μια και οι καταληψίες ήταν πρόσφυγες!





Η συγκεκριμένη κυρία πλήρωνε ΕΝΦΙΑ κανονικά χωρίς να χρησιμοποιεί αλλά ούτε και να επωφελείται η ίδια από την ιδιοκτησία του κτιρίου της και σήμερα βρίσκεται χρεωμένη με δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ.

Να πούμε τέλος ότι η εισαγγελική παραγγελία για την εκκένωση του κτιρίου υπάρχει από το 2016.

Σε απόγνωση η ιδιοκτήτρια

«Το κτίριο ήταν υπό κατάληψη σχεδόν τρία χρόνια. Είναι ο γιος μου εκεί τώρα. Μας πήραν τηλεφωνώ το πρωί και μας είπαν ότι το εκκενώνουν», είπε χαρακτηριστικά στο newsbreak.gr η ιδιοκτήτρια της πολυκατοικίας που βρισκόταν υπό κατάληψη τα τελευταία χρόνια από… αλληλέγγυους.

«Τρία χρόνια δεν μας βοήθησε κανείς, είχαμε όλα τα έγγραφα είχαμε μέχρι και παραγγελία και δεν το εκκένωναν. Χρωστάμε χιλιάδες ευρώ σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ. Συνολικά έχουμε δώσει πάνω από 200.000 ευρώ για όλη αυτή την ιστορία», πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια.

 
newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ