Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Οι πολύ μεγάλοι εγκληματίες, είναι οι «ηγέτες» που τιμούν οι Ύπατοι Αθέατοι

Ο Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν ή Τρότσκι, σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους δολοφόνους.

Αλλά κανείς δεν τον αποκαλεί δολοφόνο. Ούτε τους στενούς συνεργάτες του που ήθελαν κουβάδες με αίμα. (Οβσέι Αρόνοβιτς Απφελμπάουμ).


Αυτοί αποκαταστάθηκαν από τον Ιουδαίο Χρούτσεφ, τον επικεφαλής της Κομματικής Οργάνωσης της Μόσχας , που εκτέλεσε πάνω από 300.000 ανθρώπους, αλλά , «είναι καλός άνθρωπος» , έλειωσε τους Πάγους, και σταμάτησε την προσωπολατρία. Κανείς, από τους πράκτορες του Διεθνούς παρακράτους, από εκείνους που βρίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Κολοκοτρώνη, δεν έχει μια κακή λέξη εναντίον των Τροτσκιστών.

Ο εγκληματίας Τσώρτσιλ σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους στον Πρώτο και στον Δεύτερο Πόλεμο, και

διέταξε την ανθρωποσφαγή της Δρέσδης. Το ίδιο και ο εγκληματίας Ρούζβελτ, και ο εγκληματίας Τρούμαν, που έριξε και τις βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

Ο αιμοσταγής Μάο, σκότωσε πάνω από 60.000.000 κινέζους. Αλλά για αυτούς ο κάθε καθηγητής χημείας , το κάθε συνδικαλιστικό σκουλήκι, και η κάθε Γκρέτα δεν έχουν να πουν τίποτα.


Ο Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν, ο Τσώρσιλ, ο Ρούζβελτ, ο Μάο, είναι ηγέτες.¨όπως και ο δολοφόνος Κλίντον και ο δολοφόνος Ομπάμιας.


Αυτοί είναι «ηγέτες».


πηγή  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »