Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Αποστολή: Δολοφονία χαρακτήρα


Η δολοφονία χαρακτήρων είναι ένα εξελιγμένο πρόγραμμα εξόντωσης προσωπικοτήτων, με μοναδικό στόχο την εξαφάνιση των φωνών της αντίστασης στην χώρα μας και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Είναι ένα πρόγραμμα που εντάσσεται στον πόλεμο επικοινωνίας σκοπεύοντας να...
καταστείλει την αντιπροπαγάνδα και να συνεχίσει ανενόχλητο την χειραγώγηση των μαζών. Ένα πρόγραμμα που με προτάγματα την ειρωνεία και τον χαβαλέ, χρησιμοποιεί την δύναμη της μάζας και δουλεύει με την συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας ενός κόσμου που δεν έχει κανένα αντανακλαστικό σε λειτουργία, ακόμα και ατόμων που αυτοαποκαλούνται πολιτικοποιημένοι ή και επαναστάτες.
Και στην Ελλάδα αυτό το πρόγραμμα δουλεύει με αμείωτο ρυθμό!

Ιστορικό

Πριν μπω στο κυρίως θέμα του άρθρου είναι απαραίτητο να κάνω μία ιστορική αναδρομή και να περιγράψω βήμα προς βήμα το τι έχει συμβεί στην Ελλάδα τα τελευταία 11 χρόνια στον πόλεμο επικοινωνίας.

Το 2008 η χώρα μας εισχωρεί στην μνημονιακή περίοδο και

παράλληλα μία νέα μαύρη περίοδος ξεκινάει για τον ελληνικό λαό. Η νέα τάξη πραγμάτων των καπιταλιστών και η εφαρμογή της νεοφιλελεύθερης ατζέντας της παγκοσμιοποίησης, ήρθε για να υποδουλώσει τους Έλληνες και να κάνει την Ελλάδα προτεκτοράτο των Ιμπεριαλιστών.
Μέσα σε αυτή την κατάσταση υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση για όλο το πολιτικό σύστημα αλλά και για τα ΜΜΕ, τα οποία πλέον στις συνειδήσεις του κόσμου έχουν αποκαλυφθεί για τον προπαγανδιστικό τους χαρακτήρα.

Τότε (και ιδιαιτέρως μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους των ΗΠΑ), υπήρξε μία έξαρση πληροφόρησης που ήρθε κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και που μέσα από την οποία αποκαλυπτόταν η αλήθεια για όσα συνέβαιναν στην χώρα και στον κόσμο. Πληροφορίες όπως για παράδειγμα η λειτουργία του παγκόσμιου τραπεζικού κεφαλαίου και η δράση των διεθνών τοκογλύφων εξέθετε ανεπανόρθωτα την παγκόσμια οικονομική ελίτ και τα συμφέροντά της.


Η αφύπνιση συνείδησης που προκάλεσε όλη αυτή η πληροφόρηση, έγινε αμέσως στόχος των εξουσιαστών και οδήγησε στην ταυτόχρονη ενεργοποίηση των μηχανισμών του συστήματος για να καταστείλουν κάθε απόπειρα αποκάλυψης τους.

Η πρώτη αντίδραση τους ήταν να γεμίσουν το διαδίκτυο με βίντεο και άρθρα, τα οποία όμως εν’ αντιθέσει με τα ενημερωτικά, ήταν παραπλανητικά και βγάζανε σκόπιμα ψευδή αποτελέσματα. Τα γνωστά σε όλους hoaxes.
Αφού πρώτα γέμισαν με hoaxes μέσω βίντεο και blog όλο το διαδίκτυο, στην συνέχεια πέρασαν στο επόμενο στάδιο. Δήθεν για την καταπολέμηση τους,  ενεργοποίησαν δικούς τους ανθρώπους, όπως για παράδειγμα αυτούς που βρίσκονται πίσω από το Ellinika Hoaxes, για να τα «αποκαλύψουν».

Ανοίγω μία παρένθεση εδώ θέλοντας να πω, πως οι υπηρεσίες που πρόσφερε η συγκεκριμένη ομάδα ήταν πολύ σημαντικές αφού από την μία εμπόδιζε την προσωπική έρευνα αναθέτοντας στο ίδιο να την κάνει και από την άλλη με μία μεροληπτική παρουσίαση, έβαζε στο ίδιο σακί hoaxes ειδήσεις με πραγματικές,  βγάζοντας εσκεμμένα ως ψεύτικες κάποιες πολύ σοβαρές αποκαλύψεις που στόχευαν τα προγράμματα που εφαρμόζουν τα κέντρα εξουσίας απέναντι στους λαούς.

Κάπως έτσι ξεκίνησε να ελέγχεται η πληροφορία στο διαδίκτυο και από εκεί που αποκάλυπτε άγνωστες πτυχές να ξανακατευθύνεται. Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα που τους είχε απομείνει ήταν η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων που υπήρχε (κυρίως) μέσα στο Facebook και το Twiter, τα οποία είχαν προκαλέσει και την μεγαλύτερη ζημιά.
Χιλιάδες ανώνυμοι(για προφύλαξη) λογαριασμοί μέσω του Facebook και του Twiter μέσω των τοποθετήσεων τους μπόρεσαν και μετέδωσαν αυτή την γνώση και την αλήθεια για ότι συμβαίνει. Τότε το σύστημα προέταξε τα τρολλς.

Τα τρολλς ήρθαν φορώντας τις ίδιες μάσκες με αυτές των επαναστατών για να επιβάλλουν την συστημική προπαγάνδα, μετατρέποντας την αφύπνιση συνείδησης, την πολιτική ζύμωση και την επαναστατική δυναμική που αναπτύσσονταν στο διαδίκτυο, σε έναν απέραντο χαβαλέ ευτελίζοντας κάθε προσπάθεια αντίστασης. Σβήνοντας κατευθείαν όπου άναβε κάθε επαναστατική-απελευθερωτική φλόγα στον βωμό της καλοπέρασης, του εύκολου χαβαλέ και του "μια ζωή την έχουμε, πρέπει να την ζήσουμε ωραία".

Με την εμφάνιση των τρολλς και μετά από λίγο καιρό άρχισαν και οι αναφορές που ρίχνανε τα ανώνυμα επαναστατικά προφίλ. Ειδικά στον πόλεμο κατά της Λωρίδας της Γάζας το 2014, όσοι υπηρετήσαμε τότε την παλαιστινιακή αντίσταση σε επικοινωνιακό επίπεδο, είδαμε να πέφτουν κατά εκατοντάδες τα ανώνυμα προφίλ μας.
Το περίεργο εδώ είναι πως τα μόνα προφίλ που πέφτανε ήταν αυτά με επαναστατικό χαρακτήρα, την στιγμή που κάποια fake τρολλοπροφίλ συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να κάνουν ανενόχλητοι την βρώμικη δουλειά τους πάντα μέσω του «χαβαλέ».

"Ένα άτομο όμως που έχει επαναστατική συνείδηση, που γνωρίζει το τι πολεμάει και αυτό το κάνει συνειδητά χωρίς να υπολογίζει το προσωπικό κόστος, δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει και να κάνει με το όνομά του και φανερώνοντας την μούρη του, τα ίδια με όταν φορούσε μάσκα."

Αυτό είναι πραγματικά που τους τρομοκρατεί και είναι αυτό που δεν μπορούν να καταπολεμήσουν με κανένα μέσο και τρόπο!

Γιατί δουλεύει

Κάπως έτσι και με σκοπό να φιμώσουν την ελεύθερες φωνές αντίστασης και να στερήσουν την δυνατότητα της επιρροή τους στον υπόλοιπο κόσμο, φτάνουμε και στο πρόγραμμα «δολοφονίας χαρακτήρων» που αποτελεί μέχρι και σήμερα το πιο αποτελεσματικό τους όπλο απέναντι σε αυτές τις φωνές.
Η βάση αυτού του προγράμματος ξεκινάει από τις μελέτες ψυχολογίας που κάνανε πάνω στην χειραγώγηση των μαζών. Πειράματα, τα οποία κάποιος μπορεί να βρει ακόμα στο YouTube, όπως για παράδειγμα το «πείραμα της συμμόρφωσης» ή το «πείραμα της υποταγής»Πως δουλεύει

Ο τρόπος που δουλεύει η «δολοφονία χαρακτήρων» είναι ο εξευτελισμός του ατόμου που δέχεται την επίθεση. Η προσπάθεια να αποδειχθεί τρελός, η ρατσιστική αντιμετώπιση που τον εμφανίζει ως κατώτερο, η ανάδειξη προβληματικών που έχουν προκύψει από το παρελθόν του, οι προβοκάτσιες όπως η διαστρέβλωση των λεγομένων του που έχουν σκοπό να τον εμφανίσουν ως μία αρνητική προσωπικότητα όπως για παράδειγμα φασίστα και εγκληματία ή η καταλόγιση συμβάντων στο πρόσωπό του που δεν έχουν συμβεί ποτέ, είναι κάποιοι από τους τρόπους που χρησιμοποιούν για να εξοντώσουν μία προσωπικότητα που βρίσκεται στο στόχαστρό τους.
Αυτοί οι τρόποι έρχονται κατά κύριο λόγο μέσα από την ειρωνική αντιμετώπιση του ατόμου και τον «χαβαλέ».

Από ποιους δουλεύει

Όλη αυτή η πρακτική εφαρμόζεται συντονισμένα από ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο που διαδικτυακά περιλαμβάνει τους πάντες. Περιλαμβάνει γνωστά σάιτ ενημέρωσης αλλά και άλλης θεματολογίας όπως είναι κάποια αθλητικά (Βλ. Gazzeta). Περιλαμβάνει γνωστές διαδικτυακές περσόνες (Βλ. Mikeius) Περιλαμβάνει γνωστές σελίδες του Facebook με χιλιάδες μέλη να τις ακολουθούν(Βλ. Three Mooges, το Βασανίζομαι, Η Πλέμπα κλπ). Περιλαμβάνει πολύ γνωστά πολιτικά προφίλ σε Facebook και Twiter (Βλ JoDi) που κατευθύνουν το κοινό τους. Περιλαμβάνει τρολλς που έχουν ριχθεί πρώτοι στην μάχη και περιλαμβάνει τους πράκτορες επικοινωνίας των μυστικών υπηρεσιών των χωρών που θίγονται τα συμφέροντά τους (Βλ XYZ Contagion). Περιλαμβάνει σελίδες και σάιτ που ανήκουν σε πολιτικές οργανώσεις της φιλοαμερικανικής και Νατοϊκής «Αριστεράς» αλλά και αστείους και αμετανόητους Αναρχοσυριζαίους και Αναρχοσιωνιστές.

Εδώ θα πρέπει να ανοίξω και πάλι μία απαραίτητη παρένθεση και να υπενθυμίσω την αποκάλυψη του Wikileaks, μέσα από την οποία οι Free Press εφημερίδες όπως για παράδειγμα η Lifo και η Athens Voice, μαζί με έναν στρατό νέων δημοσιογράφων εκπαιδεύονται για να κάνουν προπαγάνδα υπέρ των αμερικάνικων συμφερόντων στην χώρα μας.
Αυτή η στρατιά δημοσιογράφων κατά κύριο λόγο εκφράζεται μέσα από σάιτ με ψευτοαριστερό χαρακτήρα ή αν προτιμάτε καλύτερα με ατζέντα «Αριστεράς» του ΝΑΤΟ. Σάιτ όπως είναι για παράδειγμα το Luben που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης συνείδησης και κουλτούρας στις μάζες και ιδιαίτερα στην νεολαία.

Είναι οι ίδιοι που στο όνομα του Αντιφασισμού εργάζονται για να δουλέψει το εκτροφείο σκλάβων που έχουν φτιάξει μέσα στην Ελλάδα τα αφεντικά τους και λειτουργεί πάνω στον πόνο και των ξεριζωμό χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων.
Επίσης δουλεύει από την συντριπτική πλειοψηφία αυτής της μάζας που γίνεται δέκτης αυτής της τακτικής και στερείται κριτικής σκέψης και ικανότητας να αντιληφθεί την παγίδα που την έχουν ρίξει, χασκογελώντας σε κάθε τι που τους πασάρουν.

Πότε δουλεύει

Αυτός ο μηχανισμός παίρνει άμεσα μπροστά όταν θίγονται τα συμφέροντά τους. Τους είδαμε για παράδειγμα απέναντι σε αυτούς που καλούσαν σε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα απέναντι στους δυνάστες τους, σε αυτούς που καλούσαν σε γενικές απεργίες διαρκείας και σε γενική στάση πληρωμών. Τους είδαμε απέναντι σε όσους στέκονταν εμπόδιο στην Νατοϊκή συμφωνία των Πρεσπών και στα ενεργειακά συμφέροντα του Ισραήλ. Τους είδαμε απέναντι σε αυτούς που αντιμάχονταν τα Ιμπεριαλιστικά σχέδια στην Μέση Ανατολή υποστηρίζοντας την αντιιμπεριαλιστική πάλη των αραβικών λαών και ιδιαίτερα τον νικηφόρο αγώνα του συριακού λαού.

Από αυτό το πρόγραμμα δεν εξαιρείται κανένας. Έτσι τους είδαμε να χτυπάνε από απλούς αγωνιστές σαν εμάς μέχρι σπουδαίους ανθρώπους και ισχυρές προσωπικότητες της χώρας μας όπως ο Τζίμης Πανούσης, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Χάρυ Κλυν ή πιο παλιά ο Στέλιος Καζαντζίδης. Τους είδαμε να ενεργοποιούνται μέχρι και για ανθρώπους που μέχρι πρότινος ήταν ενταγμένοι στο δικό τους σύστημα χειραγώγησης όπως για παράδειγμα ο Σιν Μπόι. Ένας μετανάστης από την Αλβανία που με μία ηρωική πράξη έβαλε τέλος στην καριέρα του, χτυπώντας το κτήνος από τα μέσα, καταγγέλλοντας το ξεπούλημα του Ελληνικού και την εκεί δημιουργία του Καζίνο αλλά και ζητήματα όπως τον έλεγχο που ασκούν οι εταιρείες της μουσικής βιομηχανίας (Βλ. Minos EMI) στους καλλιτέχνες και το πώς τους καθοδηγούν.

Για επίλογο

Ο μηχανισμός της δολοφονίας χαρακτήρων είναι αναμφίβολα πανίσχυρος και βρίσκεται ενεργοποιημένος σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Σε συνδυασμό μάλιστα και με την συνεχόμενη προσπάθεια του ελέγχου της πληροφορίας στο διαδίκτυο και με τον αποκλεισμό των ανώνυμων email από το Facebook και το Youtube, αυτός ο μηχανισμός ολοένα και θα ισχυροποιείται μιας και στο τέλος δεν θα έχει μείνει καμία φωνή αντίστασης να αφυπνίζει και να ενημερώνει.

Εγώ ξανακαλώ όλον τον κόσμο να έρθει στην πλατφόρμα του VK( όσο μέσα και σε αυτό υπάρχει ελεύθερη διακίνηση απόψεων και ιδεών), αφήνοντας πάλι εδώ το προφίλ μου. Το Facebook είναι ένα μέσο που τα πάντα είναι ελεγχόμενα και οι φωνές αντίστασης φιμώνονται.

Ο καθένας επιβάλλεται να φιλτράρει όσα του λένε. Πρέπει να ξεκινήσει τις προσωπικές του έρευνες και πριν γελάσει με το οτιδήποτε που του πασάρουν, να σκεφτεί πως το γέλιο του είναι στην πραγματικότητα βέλαγμα και ότι κάποιος εκεί έξω εκείνη την στιγμή μπορεί να τον βλέπει και να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση που κατάφερε να τον κάνει ότι θέλει.
Επιβάλλεται να ψάχνει το οτιδήποτε καταγγέλλεται δημόσια και επώνυμα , όσο κόντρα και αν είναι σε αυτά που θεωρεί λογικά ή αλλιώς απλά μπορεί να συνεχίσει να κάνει την μικροαστική ζωούλα του με «ασφάλεια» και με ηρεμία και να ενώνει την φωνή του με αυτή της άρχουσας παγκόσμιας τάξης.

Μην ξεχνάτε, ποτέ δεν πυροβολούν στα πόδια στο μυαλό είναι ο στόχος...

ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »