Προς: ΟΗΕ (Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών), EU(Ευρωπαϊκή Ένωση), ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας),Συμβούλιο της Ευρώπης, και Κυβερνήσεις όλων των Εθνών

Εμείς οι υπογράφοντες, επιστήμονες, ιατροί,περιβαλλοντικές οργανώσεις και πολίτες από () xώρες καλούμε επειγόντως να σταματήσει η προώθηση των ασυρμάτων δικτύων (5ηςγενιάς) 5G, συμπεριλαμβανομένης και της δορυφορικής ανάπτυξης 5Gαπό το διάστημα.Με την 5Gη έκθεση στην ακτινοβολία των ραδιοσυχνοτήτων θα αυξηθεί σημαντικά σε τιμές υψηλές πάνω από αυτές που ήδη υπάρχουν στα σημερινά δίκτυα τηλεπικοινωνιών 2G, 3Gκαι 4G. Η Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία έχει αποδειχθεί ζημιογόνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η ανάπτυξη της 5Gαποτελεί ένα πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα και στο περιβάλλον που βάσει της διεθνούς νομοθεσίας χαρακτηρίζεται ως εγκληματικό.

Περίληψη

Σε όλον τον κόσμο οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, μαζί με την υποστήριξη των κυβερνήσεων τους,ετοιμάζονται μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να εγκαταστήσουν τα ασύρματα δίκτυα 5ης γενιάς(5G).Η κίνηση αυτή είναι ήδη γνωστό ότι θα επιφέρει πρωτοφανείς κοινωνικές αλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα. Θα
έχουμε “έξυπνα” σπίτια, “έξυπνες” επιχειρήσεις,“έξυπνους” αυτοκινητόδρομους, “έξυπνες” πόλεις και αυτόνομα αυτοκίνητα. Σχεδόν ότι έχουμε και ότι θα αγοράζουμε από ψυγεία, πλυντήρια,μέχρι συσκευασίες γάλακτος, βούρτσες μαλλιών και παιδικές πάνες θα είναι εξοπλισμένα με κεραία και μικροκύκλωμα για να συνδέεται ασύρματα με το διαδίκτυο.Κάθε άνθρωπος πάνω στην γη θα έχει άμεση πρόσβαση σε ασύρματη επικοινωνία υψηλών ταχυτήτων από κάθε σημείο του πλανήτη, ακόμα και σε τροπικά δάση, στην μέση των ωκεανών και την ανταρκτική.

Αυτό που δεν γίνεται ευρέως γνωστό είναι ότι η συγκεκριμένη κατάσταση θα επιφέρει μία μη αναμενόμενη περιβαλλοντική αλλαγή σε παγκόσμια κλίμακα. Τον αναμενόμενο πλήθος των σημείων που θα εκπέμπουν αυτές τις ραδιοσυχνότητες,είναι αδύνατον να προβλέψουμε.Πλέον των νέων εκατομμυρίων σταθμών-κεραιών 5Gπάνω στην γη και των 20000 δορυφορικών πομπών στο διάστημα, 200 δισεκατομμύρια αντικείμενα θα εκπέμπουν σήμα και σύμφωνα με τους υπολογισμούς θα περιλαμβάνονται στο διαδίκτυο των Πραγμάτων (InternetofThings) μέχρι το 2020 και ίσως έως ένα τρισεκατομμύρια αντικειμένων σε μερικά χρόνια αργότερα. Εμπορικές συχνότητες 5Gσε χαμηλότερες ταχύτητες έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στο Qatarστην Φιλανδία, την Εσθονία, στα μέσα του 2018. Οι πολύ υψηλές συχνότητες (μήκος κύματος χιλιοστού) έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν στο τέλος του 2018.

Παρά μια γενική απόρριψη, η παραδοχή ότι η ακτινοβολία των ραδιοσυχνοτήτων βλάπτει στην υγεία είναι ήδη αποδεκτή. Οι συσσωρευμένες κλινικές αναφορές σε ανθρώπους που έχουν υποστεί επιπτώσεις στην υγεία τους, τα πειραματικά αποτελέσματα με βλάβες του DNA, των κυττάρων και των οργάνων σε ένα μεγάλο δείγμα ζώων και φυτών, οι επιδημιολογικές αποκαλύψεις ότι πολλές σοβαρές ασθένειες του σύγχρονου πολιτισμού μας όπως ο καρκίνος, οι καρδιολογικές διαταραχές,ο ζαχαρώδης διαβήτης είναι κατά κύριο λόγο εξ’ αιτίας της ΗΜ ρύπανσης και αποτελούν μέρος μιας σοβαρής βιβλιογραφίας με περισσότερες από 10,000 ελεγμένες μελέτες –δημοσιεύσεις. Αν το σχέδιο της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών για την 5Gτελεσφορήσει, τότε κανένας άνθρωπος,κανένα ζώο, πουλιά, έντομα ή φυτά δεν θα έχουν την δυνατότητα να αποφύγουν μια έκθεσή 24 ωρών την ημέρα, επί 365 ημέρες τον χρόνο και σε επίπεδα ακτινοβολίας ίσως και εκατοντάδες φορές πάνω από αυτήν που υπάρχει σήμερα.Επί πλέον δεν θα υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να γλυτώσει κανείς σε οποιοδήποτε σημείο του Πλανήτη όπου και αν βρίσκεται.Τα σχέδια της 5Gαπειλούν να προκαλέσουν μη αναστρέψιμες επιπτώσεις στον άνθρωπο καθώς και μια μόνιμη ζημία σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη.Άμεσα μέτρα θα πρέπει να ληφθούν για την προστασία της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις ηθικές δομές και τις διεθνείς συμφωνίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://static1.squarespace.com

Η έκκληση σε διάφορες γλώσσες https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal/

το είδα