Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεργασία CIA, Mossad και «δικτύου Epstein»

Δεν έχει τέλος η ιστορία γύρω από τις δραστηριότητες του φερόμενου αυτόχειρα σε φυλακές Jeffrey Epstein.

Εκτός από τις κατηγορίες για προώθηση κυκλώματος παιδοφιλίας και άλλων σεξουαλικών δραστηριοτήτων, αποκαλύπτεται η δράση του για τη δημιουργία Οργουελιανών καταστάσεων, ώστε να προκληθεί έντονη λαϊκή αναστάτωση στις ΗΠΑ.

Έτσι βγήκε στην επιφάνεια το όνομα ελάχιστα γνωστής ισραηλινής τεχνολογικής εταιρείας, αλλά για λανθασμένους λόγους.

Λίγο καιρό μετά τη σύλληψή του και όταν οι σχέσεις και τα οικονομικά του άρχισαν να ελέγχονται, αποκαλύφθηκε ότι η ισραηλινή εταιρεία Carbyne911 είχε λάβει σημαντική χρηματοδότηση από τον Jeffrey Epstein καθώς και από τον στενό συνεργάτη του Epstein και πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Ehud Barak αλλά και τον σπουδαίο επενδυτή κεφαλαίων της Silicon Valley και εξέχοντα υποστηρικτή Trump, Peter Thiel.

Η Carbyne911, ή απλώς Carbyne, αναπτύσσει δυνατότητες χειρισμού κλήσεων και
εντοπισμού για υπηρεσίες αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε διάφορες χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έχει ήδη εφαρμοστεί σε αρκετές κομητείες και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας των ΗΠΑ, όπως η Google.

Ειδικότερα, εμπορεύεται το προϊόν της ως μέσο μετριασμού των μαζικών πυροβολισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει τους ισχύοντες νόμους περί πυροβόλων όπλων των ΗΠΑ.

Ωστόσο, η Carbyne δεν είναι συνηθισμένη εταιρεία τεχνολογίας, καθώς συνδέεται βαθιά με την ελίτ του τμήματος στρατιωτικών πληροφοριών του Ισραήλ Unit 8200, της οποίας οι «απόφοιτοι» συχνά δημιουργούν εταιρείες τεχνολογίας – μεταξύ των οποίων και η Carbyne – με δεσμούς τους με την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών.

Γεγονός αποτελεί πως οι συνδεδεμένες με τη Μονάδα 8200 τεχνολογικές εταιρείες έχουν προηγουμένως λάβει κυβερνητικές συμβάσεις από τις ΗΠΑ για να τοποθετήσουν «κρυφά» στο αμερικανικό σύστημα τηλεπικοινωνιών, καθώς και στα δημοφιλή προϊόντα των μεγάλων αμερικανικών τεχνολογικών εταιρειών όπως το Google, η Microsoft και το Facebook, όπου διευθυντές και στελέχη είναι τώρα πρώην υπάλληλοι της μονάδας 8200.

Συνεργασία CIA, Mossad και «δικτύου Epstein»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu δεν το έχει για μυστικό ότι η τοποθέτηση μελών της 8200 σε κορυφαίες θέσεις στις πολυεθνικές τεχνολογικές εταιρείες είναι «σκόπιμη πολιτική» που έχει ως στόχο να διασφαλίσει τον ρόλο του Ισραήλ ως την κυρίαρχη παγκόσμια «κυβερνητική δύναμη», καταπολεμώντας ταυτόχρονα τις μη βίαιες κινήσεις μποϊκοτάζ στοχεύοντας στις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ και καταπνίγοντας τις επικρίσεις των Ηνωμένων Εθνών για την κυβερνητική πολιτική του Ισραήλ και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

Καθώς οι σχέσεις του Jeffrey Epstein με τις υπηρεσίες πληροφοριών τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο Ισραήλ – το θέμα μιας πρόσφατης αποκάλυψης από το MintPress – άρχισαν να βγαίνουν πλήρως στο φως, η χρηματοδότησή του για την Carbyne εξετάστηκε ιδιαίτερα τόσο για τους στενούς δεσμούς της εταιρείας με το Ισραήλ καθώς και με ορισμένους Αμερικανούς με γνωστές συνδέσεις με την αμερικανική αντικατασκοπεία.

Ο ίδιος ρόλος του Ehud Barak τόσο ως χρηματοδότη όσο και ως προέδρου της Carbyne έχει προσθέσει και αυτήν την ανησυχία, δεδομένης της μακρόχρονης ιστορίας συμμετοχής του στις μυστικές επιχειρήσεις πληροφοριών για το Ισραήλ και τους μακροχρόνιους δεσμούς του με την ισραηλινή στρατιωτική αντικατασκοπεία.

Ο άλλος χρηματοδότης της Carbyne, ο Peter Thiel, έχει τη δική του εταιρεία, που, όπως και η Carbyne, πρόκειται να επωφεληθεί από τις προτεινόμενες λύσεις hi-tech της διακυβέρνησης Trump για το πρόβλημα με τους μαζικούς πυροβολισμούς.

Πράγματι, μετά τα πρόσφατα φονικά επεισόδια στο El Paso του Τέξας, ο πρόεδρος Trump, ο οποίος έχει λάβει πολιτικές δωρεές από τον Thiel, ζήτησε από εταιρείες τεχνολογίας να «ανιχνεύουν μαζικούς σκοπευτές προτού δράσουν».

Ανάλογη υπηρεσία τελειοποιήθηκε ήδη από την εταιρεία του Thiel ‘Palantir’, η οποία έχει αναπτύξει «λογισμικό προ-εγκλήματος» που χρησιμοποιείται ήδη σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Palantir είναι επίσης ανάδοχος της κοινότητας πληροφοριών των Η.Π.Α. και έχει υποκατάστημα στο Ισραήλ.

Πριν από τη σύλληψη του Jeffrey Epstein τον Ιούλιο, η Carbyne τύγχανε επαίνων από τα αμερικανικά και ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τη Fox News να χαιρετίζει τις υπηρεσίες της εταιρείας ως απάντηση στα «γερασμένα συστήματα 9/11» των Η.Π.Α. και την Jerusalem Post να γράφει ότι η πλατφόρμα της εταιρείας προσφέρει «την προστασία υψηλής τεχνολογίας στους κοινωνικούς λειτουργούς και στους διευθυντές των σχολείων».

Η πλατφόρμα διαχείρισης κλήσεων / διαχείρισης κρίσεων της Carbyne έχει ήδη εφαρμοστεί σε πολλές κομητείες των ΗΠΑ και η εταιρεία έχει γραφεία όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στο Μεξικό, στην Ουκρανία και στο Ισραήλ.

Η επέκταση της Carbyne σε περισσότερα δίκτυα παρόχων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ είναι πιθανή, δεδομένου ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία επιδιώκει να προσφέρει επιχορηγήσεις για την αναβάθμιση των τηλεφωνικών κέντρων 9/11 σε όλη τη χώρα με την ίδια την τεχνολογία της οποίας η Carbyne είναι ο κορυφαίος πάροχος.

Από τις κύριες ομάδες λόμπι που προωθούν αυτήν τη νομοθεσία, η Εθνική Ένωση Αριθμητικών Έκτακτης Ανάγκης (NENA) έχει «στενή σχέση» με την εταιρεία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Carbyne.

Επιπλέον, η Carbyne έχει επίσης ξεκινήσει την εμπορική της πλατφόρμα για κλήσεις εκτός έκτακτης ανάγκης σε κυβερνήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα και διάφορες εταιρείες.

Πληροφορίες από informationclearinghouse.info

Σύνταξη: Κώστας Μπετινάκης

ΠΗΓΗ
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »