Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Όταν βλέπουμε πάθος για δικαιώματα ζώων, ανθρώπων κλπ…υπάρχει από πίσω ο φοροεισπράκτορας τοκογλύφος

Τελικά είμαστε περιτριγυρισμένοι από πράκτορες των τοκογλύφων . Όταν βλέπουμε πάθος για τα δικαιώματα των ζώων , των ανθρώπων κλπ…υπάρχει από πίσω ο φοροεισπράκτορας τοκογλύφος που θέλει να εκμεταλλευτεί έναν ανθρώπινο εθισμό , να τον μετατρέψει σε λεφτά. Η δήθεν αγωνία για την υγεία μας …επέφερε βαρύτατους φόρους στα τσιγάρα και το αλκοόλ και το ίδιο θα γίνει με την κάνναβη . Όλα, και το τσιγάρο και το αλκοόλ διαφημίστηκαν αρχικά ως θεραπευτικά, χαλαρωτικά κι ακίνδυνα. Το ίδιο και η κάνναβη .

Τώρα ρίχτηκαν στη μάχη να περάσουν ένα νέο φόρο για το κρέας…στο οποίο επίσης εκδηλώνει εθισμό ο καταναλωτής και άρα ξέρουν εκ των προτέρων ότι θα επωμισθεί το έξτρα κόστος για να το καταναλώσει…όπως ήδη έκανε με το αλκοόλ, με το τσιγάρο κλπ.

Και το κινητό που κρατάμε φτιάχνεται από υλικά που βγάζουν με τα χέρια κάτι μωρά στην Αφρική…και συναρμολογούν Κινέζοι για ένα δολάριο την ημέρα κλειδωμένοι μέσα σε κτίρια εταιριών …όπως και τα ρούχα μας τα ράβουν δούλοι κλεισμένοι σε πλοία στη μέση του ωκεανου. Δεν είναι εύκολο να
αφησει καποιος το κινητό …ούτε να αγοράσει ρούχα ευρωπαϊκά 20 φορές ακριβότερα. Ούτε και σοκολάτα θα σταματήσουν να τρώνε τα παιδιά όσοι δούλοι κι αν πεθάνουν στις φυτείες. Αυτά γίνονται με νόμους. Αλλά οι γελοίοι που μας κυβερνούν νοιάζονται για το πώς θα αρμέγουν περισσότερα λεφτά.



5.000.000 παιδάκια πεθαίνουν στην Υεμένη. Οι φιλόζωοι…φίλοι της ζωής γιατί δεν ασχολούνται μ’αυτά; 576000 παιδάκια πέθαναν στο ΙΡΑΚ από τις κυρώσεις …Στη Συρία το ίδιο. Υπάρχουν ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ φιλόζωοι όπως ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ τρομοκράτες για το κλίμα που δημιουργούν ενοχές για να επιβληθούν φόροι.



Από τους τραπεζίτες πληρώνονται όλοι οι αυτοί οι “καλοί” άνθρωποι για να ενοχοποιούν εμάς, τους τελικούς χρήστες που ΔΕΝ έχουμε καμία εξουσία.
Ας βάλουν φόρο και πρόστιμα στην Apple για τους δούλους που χρησιμοποιεί. Μπορούν ;
Ας βάλουν πρόστιμα στις τράπεζες που χρηματοδοτούν την βιομηχανική κτηνοτροφία στην Ολλανδία και τη Νέα Ζηλανδία … μπορούν;


Ας βάλουν φόρο κλίματος στις πολυεθνικές πετρελαίων, μπορούν; Πόλεμοι γίνονται ακόμα για το πετρέλαιο από όλους αυτούς που παριστάνουν τους οικολόγους και τσεπώνουν τους φόρους μας.
Άκουσε κανείς τον οικολογο Αλαφούζο να είναι ενάντια στην εξόρυξη των πετρελαίων των Κούρδων ή του Ιράκ;
Είναι μεγάλα τα συμφέροντα από πίσω …


Ο άνθρωπος μπορεί να σταματήσει την κρεατοφαγια αν φροντίσει η Παιδεία, αν πάει από μωρό σε ένα σφαγείο, ή αν δεθεί προσωπικά με κάποιο οικόσιτο ζώο . Ούτε χρυσόψαρο δεν θα σκότωνε ο μέσος άνθρωπος…αν έστω μια φορά του έδινε τροφή .



Η εξουσία δεν θέλει τη μείωση της κρεατοφαγιας αλλά τη δημιουργία ενοχών για να τη φορολογήσει επειδή είναι κι αυτή ένας εθισμός που μπορεί να γίνει λεφτά όπως το τσιγάρο, ο τζόγος, το αλκοόλ,η κάνναβη κλπ.

Από αυτή τη μεγάλη κομπίνα επιβολής φόρων που θα καταλήγουν στις τσέπες των τοκογλύφων για δάνεια που δεν πήραμε …θα πάρουν μερίδιο και κάποιοι πολύ δραστήριοι δήθεν φιλόζωοι.

Το να μειώσουμε την κατανάλωση κρέατος για να μειώσουμε τον πόνο και τη βία εναντίον των ζώων είναι δείγμα πολιτισμού , ήθους κι ανθρωπιάς. Αν οι γονείς θέλουν… μπορούν να κάνουν τα παιδιά τους να τρώνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Οι παππούδες μας έτρωγαν πολύ λιγότερο κρέας από εμάς και πολύ πιο αγνό. Εμείς σήμερα τρώμε άσκοπα πολύ κρέας φορτωμένο ορμόνες κι αντιβιοτικά.

Οι σημερινοί γονείς είναι αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στο μέλλον …κι όχι οι μισθοφόροι των τοκογλύφων που θέλουν δήθεν το καλό του πλανήτη με την επιβολή νέων φόρων που διαφημίζουν το κρέας ως επικίνδυνο και τα ναρκωτικά ως φάρμακα.

Τα λεφτά είναι πίσω από όλους αυτούς τους “αυθόρμητους ακτιβιστές” που βρίσκουν προβλήματα …μόνον όπου δεν έχουν επενδύσει οι Rothschild.
Τους δούλους στα αδαμαντορυχεία των Rothschild δεν τους θρήνησε ποτέ κανείς …ούτε τους νεκρούς που προκάλεσαν για να επεκτείνουν την αυτοκρατορία τους.


πηγή

1 σχόλιο:

  1. δεν πειραζει σε λιγο καιρο θα τους βαλει φορους ο χαρος σε ολους αυτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »