Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Συγκεντρωμένο πλήθος έξω από τις φυλακές στο Λονδίνο όπου κρατείται ο Ασάνζ - Βίντεο


To WikiLeaks ανακοίνωσε χθες πως σήμερα θα πραγματοποιηθούν διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις του κόσμου, ενάντια στην έκδοση του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ.

Έξω από τις φυλακές του Μπέλμαρς στο Λονδίνο, όπου κρατείται ο Τζούλιαν Ασάνζ, έχουν συγκεντρωθεί υποστηρικτές του ιδρυτή του WikiLeaks, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που ανακοίνωσε το WikiLeaks σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι υποστηρικτές του διοργανώνουν επίσης μια τελετή για να βραβεύσουν τον Ασάνζ με το βραβείο «Gavin MacFadyen Award» για το «εξαιρετικό θάρρος και την αυτοθυσία στην υπηρεσία της αλήθειας».

Ο Αυστραλός δημοσιογράφος Τζον Πίλγκερ αναμένεται να
λάβει το βραβείο για λογαριασμό του Ασάνζ.

Ο Ασάνζ συνελήφθη στις 11 Απριλίου στο Λονδίνο στην πρεσβεία του Εκουαδόρ.

Την Πέμπτη, το Wikileaks ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ότι οι συνθήκες εγκλεισμού του εμποδίζουν την ικανότητά του να προετοιμαστεί για την υπόθεση έκδοσής τους στις ΗΠΑ.sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »