Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Κοντά στα Τίρανα της Αλβανίας χτίστηκε τεράστιο στρατόπεδο εκπαίδευσης μισθοφόρων των τοκογλύφων

Κοντά στα Τίρανα της Αλβανίας και χωρίς να μαθευτεί … χτίστηκε τεράστιο στρατόπεδο εκπαίδευσης μισθοφόρων των τοκογλύφων …που προορίζονται να χτυπήσουν το Ιράν.

Είναι υποτίθεται αντικαθεστωτικοί Μουτζαχεντίν …και εκπαιδεύονται στην Αλβανία μέχρι να τους αποβιβάσουν στο Ιράν για να αρχίσουν να κόβουν κεφάλια …όπως έκαναν οι αντίστοιχοι «αντικαθεστωτικοί» στη Συρία που εκπαίδευσε η CIA και η Μοσάντ.

Το στρατόπεδο ASHRAF-3 μία ολόκληρη «Ιρανική» κωμόπολη στο κέντρο της Αλβανίας με 2500 κατοίκους έχει ένα μνημείο που υποτίθεται τιμά τους νεκρούς Ιρανούς που αγωνίστηκαν για την «ελευθερία» δηλαδή να τους αρπάξουν τα πετρέλαια οι Rothschild και ο Marcus Samuel (SHELL).

Σκοπός των πολεμιστών να επαναφέρουν το «περήφανο» Ιρανικό Σύνταγμα του …1906.
Είστε έτοιμοι να πληρώσετε από την τσέπη σας την «απελευθέρωση» του Ιράν …δηλαδή την αρπαγή των πετρελαίων του από τους

τοκογλύφους ;
Δεν μπορεί να μην συνεισφέρουμε κι εμείς στην υποταγή του Ιρανικού Λαού στους τοκογλύφους.Στο ΙΡΑΝ τα πετρέλαια είναι κρατικά …όπως και η Κεντρική τους Τράπεζα…
Στην Ελλάδα με τα 357 δισεκατομμύρια χρέος … είναι όλα ιδιωτικά κι είμαστε στη 2η θέση παγκοσμίως σε ύψος χρέους.
Οι Ιρανοί βρίσκονται στη θέση 132 παρά τις πολυετείς κυρώσεις και την απαγόρευση πώλησης πετρελαίου στις Δυτικές χώρες .


Κοντά στα Τίρανα της Αλβανίας χτίστηκε τεράστιο στρατόπεδο εκπαίδευσης μισθοφόρων των τοκογλύφων

Κοντά στα Τίρανα της Αλβανίας χτίστηκε τεράστιο στρατόπεδο εκπαίδευσης μισθοφόρων των τοκογλύφων2

Κοντά στα Τίρανα της Αλβανίας χτίστηκε τεράστιο στρατόπεδο εκπαίδευσης μισθοφόρων των τοκογλύφων3

Κοντά στα Τίρανα της Αλβανίας χτίστηκε τεράστιο στρατόπεδο εκπαίδευσης μισθοφόρων των τοκογλύφων4

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »