Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Καθηγήτρια στο Τέξας απολύθηκε όταν αρνήθηκε να υπογράψει όρκο υπέρ του Ισραήλ


Μια καθηγήτρια στο Τέξας κατέθεσε αγωγή κατά της πολιτείας του Τέξας, αφού φέρεται ότι απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να υπογράψει όρκο ότι δεν θα μποϊκοτάρει το κράτος του Ισραήλ.

Αμερικανίδα πολίτης γεννημένη στην Αυστρία και Παλαιστινιακής καταγωγής, η Bahia Amawi είναι ειδικός ομιλίας στο δυτικό Τέξας, που συνεργάζεται με αυτιστικά και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η Bahia Amawi εργάστηκε στην ανεξάρτητη σχολική περιοχή Pflugerville από το 2009 με σύμβαση. Κάθε χρόνο, όταν ερχόταν η ώρα να ανανεωθεί η σύμβασή της, η σχολική περιοχή το έπραττε. Η Amawi υπέγραφε πάντα τα σωστά έγγραφα και είχε άλλο ένα χρόνο εγγυημένης απασχόλησης.

Αλλά φέτος τον Αύγουστο, υπήρξε μια νέα προσθήκη στα έγγραφα της σύμβασης. Η προσθήκη αυτή ήταν ένας όρκος ο οποίος ζητήθηκε από την Amawi να υπογράψει, υποσχόμενη ότι “δεν θα μποϊκοτάρει το Ισραήλ κατά τη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »