Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Τη Δευτέρα δικάζεται η γυναίκα που επιτέθηκε στους εφοριακούς στα Χανιά

Δεν θα είναι μαζί της ούτε οι Ρουβίκωνες, ούτε το ΠΑΜΕ, ούτε οι ANTIFA, ούτε το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ούτε το ΕΠΑΜ, ούτε η ΛΑΕ, ούτε ο ΛΑΟΣ, ούτε η «σοβαρή» Χ.Α., ούτε οι «υπερπατριώτες» και οι εθνικιστές.


Όταν κάποιος χτυπάει «μαγαζί» των αφεντικών ...όλοι σφυρίζουν αδιάφορα. 

Παρόλο που είναι η καλύτερη αφορμή να βρεθούν στο Δικαστήριο τα θύματα των τοκογλύφων, όσοι έχουν δεσμευμένους λογαριασμούς δηλαδή, και να στηρίξουν αυτή την κυρία... όπως βλέπετε δεν υπάρχει και πολλή όρεξη. Κάνει και ζέστη...

Εάν δεν οργανώσει την κατάσταση κάποιος έμπειρος, επαγγελματίας «αυθόρμητος αγανακτισμένος» ...όλοι οι άλλοι ...σκόρπια πρόβατα. Εάν δεν υπάρχει άμεσο προσωπικό οικονομικό συμφέρον ...δεν υπάρχει και κινητοποίηση. Γι' αυτό το σύστημα «γυμνάζει» διάφορα τάγματα επί χρόνια... και ανά πάσα στιγμή με μερικά sms είναι όλοι στις θέσεις τους, να παίξουν στην κλούβια και ψεύτικη επαναστατική παράσταση.

Οι μόνοι που οργανώθηκαν άμεσα, ήταν οι ίδιοι οι εφοριακοί. Οργανώθηκαν για να προστατευθούν οι ίδιοι από τους
πολίτες ...αλλά φυσικά δεν θα οργανωθούν ποτέ και για κανέναν λόγο για την προστασία των φτωχών πολιτών από τα αφεντικά τους. Δεν τους ενδιαφέρει η δικαιοσύνη, δεν τους ενδιαφέρει που η ΑΑΔΕ σκοτώνει κόσμο εκεί έξω και κλείνει σπίτια και μαγαζιά. Τη δουλειά τους κάνουν αυτοί...


Η είδηση έχει ως εξής:


Την Δευτέρα αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο, η γυναίκα που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εφορία των Χανίων στέλνοντας κι έναν εφοριακό στο… νοσοκομείο. Η ίδια, ανέφερε ενώπιον του εισαγγελέα όπου και οδηγήθηκε την Παρασκευή πως βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, καθώς είχε γίνει κατάσχεση από τον λογαριασμό της εξαιτίας χρεών που όφειλε και ξέσπασε στους υπαλλήλους της εφορίας.

Μάλιστα, επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως η 58χρονη γυναίκα ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε ενώ είναι πρόθυμη να αποκαταστήσει τις όποιες ζημιές προκάλεσε. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι η συγκεκριμένη γυναίκα απασχόλησε πρόσφατα και πάλι τις αστυνομικές αρχές, όταν επιτέθηκε – φραστικά – σε υπαλλήλους μίας τράπεζας.

Ο υπάλληλος που τραυματίστηκε από την μανία της γυναίκας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ευτυχώς με ελαφρά τραύματα. Την ίδια ώρα, η εφορία στα Χανιά παρέμεινε κλειστή με τους υπαλλήλους να μην επιστρέφουν στην εργασία τους διαμαρτυρόμενοι για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους.

Το επεισόδιο ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Τζανακάκη, στη ΔΟΥ Χανίω, όταν εισήλθε στα γραφεία μία γυναίκα η οποία έχει φορολογικές εκκρεμότητες οι οποίες οδήγησαν σε κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού της. Έξαλλη ζήτησε εξηγήσεις, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο των εργαζομένων και αναπληρώτρια διευθύντρια Ι. Μπαχουντάκη κάποια στιγμή ξεκίνησε να σπάει μηχανήματα μηχανογράφησης που βρισκόντουσαν πάνω σε γραφεία. Ένα θραύσμα πλαστικού έκοψε στο μάτι έναν υπάλληλο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο όπου στα επείγοντα οι γιατροί του εφήρμοσαν ράμματα.

Πηγή: news247.gr
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ