Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Κόσοβο: Εκλογική νίκη των δολοφόνων της Δύσης

Κι έτσι εμείς μπορεί να μην αναγνωρίσαμε ποτέ τις δικαιοδοσίες της ανεξάρτητης κι ανεξέλεγκτης αρχής Δημοσίων Εσόδων αλλά φρόντισαν να το κάνουν και να τις νομοθετήσουν ...όλοι αυτοί που ψηφίσαμε πριν 2 χρόνια και παλιότερα φυσικά.

Και ούτε που καταλάβαμε ότι πρακτικά δώσαμε την εξουσία μόνο σε αυτούς που οι τοκογλύφοι προώθησαν μέσω των ελεγχόμενων Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Μας έδειξαν την πολύχρωμη «πραμάτεια» τους, μας διαφήμισαν «Σωτήρες» κι «Επαναστάτες», κάποιους «Μετριοπαθείς», κάποιους «Τρελαμένους», για να διαλέξουμε αυτόν που τραβάει η καρδιά μας. Αυτοί δεν είχαν κανέναν λόγο να ανησυχούν. Όλοι τους είχαν υψηλή εξειδίκευση στην εξαπάτηση, τα ψέματά τους δουλεμένα στην τελευταία τους λεπτομέρεια και πάνω από όλα ...αδίστακτοι. Ψυχροί εκτελεστές των πολιτών για λογαριασμό των ξένων αφεντικών τους. Ποιος θα ψήφιζε αυτά τα κτήνη, αν από το πρωί ως το βράδυ οι εφοπλιστάδες δεν μας τους επέβαλλαν ως πρόσωπα κι ως ονόματα;

Ποιος θα ήξερε και ποιος θα εμπιστευόταν έναν παντελώς άγνωστο πολιτικάντη; Όμως με
τις χιλιάδες ώρες δωρεάν καθημερινής προβολής και προώθησης των απατεώνων, παρά το ότι ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πανάκριβος για όποιον θελήσει να αγοράσει μερικά δευτερόλεπτα ...τους έβαλαν στις ζωές μας και τα σπίτια μας, μας επέβαλλαν μία ψεύτικη εικόνα ιδεολόγων πολιτικών, κρύβοντας με ιδιαίτερη προσοχή τους λύκους κάτω από τις προβιές. Μας έπεισαν ότι είναι ό,τι καλύτερο διαθέτουμε για να μπει στη Βουλή. Δημοσιογράφοι-πράκτορες και προδότες-πολιτικοί που ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις, που μιλούν μεταξύ τους στον πληθυντικό, για να πιστέψουμε ότι είναι αξιοσέβαστοι άνθρωποι ...ποιοι; Οι αθλιότεροι όλων, οι πιο αδίστακτοι κλέφτες και δολοφόνοι φτωχών ανθρώπων. Οι προδότες και πράκτορες από τζάκια 100 ετών και βάλε. Και πότε δεν αναρριχήθηκαν στην εξουσία οι αθλιότεροι και οι πιο αδίστακτοι, αφού έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι σε έναν ηθικό, σοβαρό και μετριοπαθή άνθρωπο;

Όσοι έσφαζαν κοσμάκη για να μπορέσουν οι ξένοι να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του κράτος... θεωρήθηκαν ...«εθνικοί ήρωες» κι «απελευθερωτές». Μισθοφόροι εκτελεστές ...μας παρουσιάστηκαν και μας επιβλήθηκαν ως «ανιδιοτελείς επαναστάτες» και ανταμείφθηκαν όλοι, για τις υπηρεσίες τους στους ξένους, με άφθονο Ελληνικό Δημόσιο Χρήμα.

Αυτά έκαναν και στο Κόσοβο. Αφού προκάλεσαν την απόσχισή του, πληρώνοντας εγκληματίες αποκεφαλιστές ...μετά τους έδωσαν γραβάτες και άρχισαν να βγάζουν λόγους ως πρωθυπουργοί. Και φυσικά ΚΑΜΙΑ ...αντίρρηση από τους πολιτισμένους Ευρωπαίους για την εκλογή τέτοιων εγκληματιών στην ηγεσία μίας Ευρωπαϊκής χώρας. Αρκεί που είναι δικός τους δολοφόνος κι όχι των αντιπάλων.


Πηγή: ert.gr
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ