Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΦΙΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ!

Απ’ όλα έχει ο… μπαξές της αναρχοκομμουνιστικής μαφίας των Εξαρχείων! Δε φτάνει που τα παίρνουν από παντού (από τα μυστικά κονδύλια του ψευδοκράτους, από τις γνωστές πρεσβείες, από τις «απαλλοτριώσεις», κι από χίλιες μεριές…), τώρα πλακώνονται μεταξύ τους και για τον έλεγχο του εμπορίου λαθραίων τσιγάρων! Και η «μπάλα» παίρνει και τους «κατατρεγμένους μετανάστες», που τους βγάζουν στους δρόμους για να τους φέρουν φράγκα!

Ιδού η πρώτη καταγγελία, από μία μαφιόζικη κατάληψη για άλλη:

«Για την επίθεση στην κατάληψη Θεμιστοκλέους 58….



Το περασμένο Σάββατο, 12 Αύγουστου, ένα μέλος μιας εκ των καταλήψεων που συμμετέχουμε, πήγε με έναν φίλο μετανάστη* να πουλήσουν τσιγάρα στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, καθώς ο δεύτερος εξ’ αυτών δούλευε σε αυτό το σημείο σε καθημερινή βάση. Αυτοστιγμεί δέκα άτομα, συμπεριλαμβανομένων μελών της 58 καθώς και αλληλέγγυων, τους διέταξαν να μην ξαναπουλήσουν τσιγάρα σε αυτόν τον δρόμο, με την δικαιολογία ότι όντας μέλος κατάληψης ήρθε να δουλέψει με πρόθεση να κατασκοπεύσει την 58 για λογαριασμό της κατάληψης που συμμετέχει. Ανάμεσα στις απειλές , ένας από αυτούς ισχυρίστηκε ξεκάθαρα : ‘’Η Θεμιστοκλέους μου ανήκει’’. Την επομένη μέρα ο πωλητής τσιγάρων πήγε εκεί μονός του όπως συνήθως και τα ιδία δέκα άτομα του επιτεθήκαν με παλούκια, προκαλώντας του σοβαρή ζημιά και έληξε πετώντας τον στα σκουπίδια αναίσθητο, λέγοντας του ότι τώρα θεωρείται επίσης ρουφιάνος της ίδιας κατάληψης.


Από την άλλη πλευρά τα άτομα της 58 συνέχισαν να επιτίθονται βίαια και σωματικά σε συντρόφους και ατομικότητες που είχαν κάποια σχέση με παρελθοντικά περιστατικά. Ανέδειξαν τις συμμορίτικες πρακτικές τους απαγορεύοντας σε έναν μεγάλο αριθμό ατόμων να περάσουν από την οδό Θεμιστοκλέους μέσω απειλών και επιθέσεων. Επίσης διεκδικήσαν την ιδιοκτησία της οδού Θεμιστοκλέους. Και ένα από τα τελευταία περιστατικά που συνέβησαν,  έλαβε μέρος κατά την διάρκεια αφισοκόλλησης έξω από την γειτονιά, κάποιες εβδομάδες πριν. Επιπλέον η συνήθης συμπεριφορά τους προς τον πωλητή τσιγάρων ήταν να του ζητάνε δωρεάν τσιγάρα όλο αυτόν τον καιρό και να απαιτούν να μην φοράει ακριβά ρούχα όταν πουλάει τσιγάρα.


Την Τετάρτη 16 Αύγουστου ο πωλητής τσιγάρων, βαριά τραυματισμένος, πήγε ξανά μονός του να κάνει την συνηθισμένη του δουλειά. Άτομα από την 58 και άλλοι κατέβηκαν με καλυμμένα χαρακτηριστικά για να τον χτυπήσουν άλλη μια φορά, αυτή τη φορά όμως τους περιμέναμε. Δεν θέλαμε να παίζουμε βεντέτα στους δρόμους, αλλά να τους επιτεθούμε δυνατά με στόχο να σταματήσουμε την κυριαρχία τους. Η απόφαση μας να δράσουμε ήταν ξεκάθαρη και στοχεύσαμε συγκεκριμένα άτομα της 58 που ήταν στην μπροστινή γραμμή των επιθέσεων.

Αναγνωρίζουμε ως ένα από τα λάθη μας ότι κατά τη διάρκεια της έντονης μάχης κάναμε κατάχρηση βίας σε ένα άτομο. Δεν είμαστε περήφανοι για τις μεθόδους που χρησιμοποιήσαμε…

Καταληψίες, σύντροφοι/ισσες και ατομικότητες από πολυεθνικές κοινότητες…..

Ιδού και η απάντηση της αντίπαλης μαφιόζικης κατάληψης:




ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Οι «Καταληψιες, συντροφοι και ατομικοτητες απο πολυεθνικες κοινοτητες», μια βδομάδα μετά τη δολοφονική επίθεση στην Αναρχική Κατάληψη Στέγασης ανθρώπων με ή χωρίς χαρτιά Θεμιστοκλέους 58, «ξαναχτυπούν» – με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά.

Και πάλι σαν μπάτσοι.

Προτρέποντας μέλη της κατάληψης Θ58 να διώξουν συγκεκριμένους καταληψίες της Θ58 και όλα τα αλληλέγγυα συντρόφια, ακόμα και διά της βίας. Προτείνοντας τη βοήθειά τους σε «οτιδήποτε χρειαστεί», για να «απαλλαχτούμε από τους δυνάστες και αρχηγούς μας».

Υπογραμμίζοντας ότι η Θ58 δεν θα είναι πλέον αναρχική κατάληψη, αλλά χώρος στέγασης για όποιον δεν έχει σπίτι.

Ενοχλούνται από την κατάληψη Θ58. Ενοχλούνται από την αναρχία. Όπως το κράτος.

Ανεξάρτητα από το γιατί εγκαλούν οι επιτιθέμενοι στο κείμενό τους το κίνημα, αυτό μέχρι τώρα καλά έκανε και δεν αναμείχθηκε στα εσωτερικά καταλήψεων. Τώρα δεν πρόκειται για «εσωτερικά», αλλά για την ίδια την κατάληψη Θ58, που απειλείται με όλους τους τρόπους.

Καταληψίες απειλούν κατάληψη.

Καταληψίες χτυπούν οργανωμένα και ομαδικά κατάληψη.

Καταληψίες προσπαθούν με δόλια και πλάγια μέσα να αλλοτριώσουν κατάληψη.

Οι καταλήψεις δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Δεν είμαστε μόνοι.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Θ58!

Κατάληψη Θεμιστοκλέους 58, Εξάρχεια

(ΥΓ): Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος! Να τους χαίρονται οι συριζοψεκασμένοι προστάτες τους!


ΠΗΓΗ
το είδα


Δες και,



1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ