Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Το ξέχασαν το φονικό της ...Αίγινας;

Θερίζεις 3-4 ανθρώπους με ένα ταχύπλοο. Δεν σταματάς να μαζέψεις τραυματίες και νεκρούς... Φεύγεις σαν να μην τρέχει το παραμικρό, πας σπίτι, κάνεις ένα ντουζάκι, παραδίδεσαι στην αστυνομία και την άλλη μέρα, έχουν ξεχάσει όλοι τις 4 οικογένειες που καταστράφηκαν.


Όλοι αυτοί οι ευαισθητούληδες που ήθελαν δικαιοσύνη για τον Γρηγρόπουλο, την Κούνεβα και τον Φύσσα που κρύφτηκαν; Γιατί δεν διαδηλώνουν να ζητήσουν παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κι ολόκληρης της κυβέρνησης; Γιατί απλά δεν βολεύει τα αφεντικά τους η περίπτωση αυτή για εκμετάλλευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα πάει τόσο καλά στο πλιάτσικο των πολιτών, που δεν τον κουνάει κανένας.

Γράφει σχετικά η "Φιλονόη και φίλοι..." :


Ρε σεις δημοσιογραφάρες του κώλου…




Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος ρε, από το λεχθέν και φονικό της Αίγινας, όπου τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και μία τουρίστρια ακρωτηριάσθηκε και, ακόμη, δεν μάθαμε, εμείς οι περίεργοι, ποιός οδηγούσε το φονικό ταχύπλοο και ποιά κυρία υπουργού ήταν δίπλα του και του κράταγε τον π@ύτσο.

Εκείνη δε η δικογραφία της υποθέσεως, χάθηκε μαζί με τον …Κούγια και τους αυτόπτες μάρτυρες.

Κάντε κάποιο ρεπορτάζ ρε μίσθαρνα όργανα του καθεστώτος, τώρα που μπαίνει ο Αύγουστος και όπως έχουν πει οι παλαιοί δεν ….υπάρχουν ειδήσεις.
Μπορεί ν’ ανακαλύψετε κάποιαν αλήθεια που να ρίξει και την κυβέρνηση ρε.

Βαξεβάνη ακούς;
Χύμα της ρε της υποθέσεως, αποκάλυψε την και εγώ θα γίνω ετήσιος συνδρομητής στο Ντοκουμέντο.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »