Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Αντετοκουνμπολαγνεία

Ο γραικύλος ΓΕΝΕΤΙΚΑ δεν αποκαθηλώνεται από το να είναι Έλληνας λόγω μισελληνισμού... όπως κι ο Νιγηριανός ΔΕΝ ελληνοποιείται ΓΕΝΕΤΙΚΑ λόγω Φιλελληνισμού.


Του Παναγιώτη Τερπάνδρου Ζαχαρίου

ΕΠΕΙΔΗ πολύς λόγος γίνεται τελευταία από ανιστόρητους και πτωχούς τη εθνοφυλετική συνειδήσει περί της "Ελληνικότητος" του κάθε Αντετοκούνμπο, επειδή απλούστατα γεννήθηκε στον γεωγραφικό μας χώρο, ομιλεί απταίστως τα Ελληνικά, είναι πολύ καλύτερο παιδί από κάποια δικά μας καθάρματα και ξέρει πολύ έντεχνα να βάζει μία μπάλλα μέσα σε... καλάθια, και ΕΠΕΙΔΗ ως λαός είμαστε εγκληματικά ευεπίφοροι στο να "δαιμονοποιούμε" ξενομανιακώς άτομα και τάσεις (όπως τον Will Smith που καθάριζε μία παραλία με την οικογένειά του στους Παξούς... λες και δεν το έχουν κάνει αυτό ποτέ Έλληνες...) βγάζοντας οι ίδιοι τα μάτια μας, καιρός είναι να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Ο φιλόσοφος Αντισθένης είπε: "Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις" Η λέξη "ιθαγένεια" που ετυμολογείται από το Ιθύς + γένος, αποκλείει την Ελληνικότητα του κάθε απόγονου λαθρομετανάστη από Ασία και Αφρική. Ο
Αντετοκούνμπο είναι τόσο Έλλην, όσο οι Έλληνες που ζουν στην Νιγηρία ή στην Κίνα είναι αντιστοίχως Νιγηριανοί ή Κινέζοι. Αντικειμενική αλήθεια (από το α+λανθάνειν). Τέλος.

Όλα τα άλλα, όπως οι ευσεβείς πόθοι λοβοτομημένων από την πολιτική ορθότητητα των καιρών μας, επαφίενται στην εθνοφυλετική συνείδηση, παιδεία και τις υποκειμενικές αντιλήψεις του κάθενός.

Ωστόσο, το πλέον πολυμασημένο:

"Ο Αντετο-Γιάννης είναι περισσότερο Έλληνας από κάποιους γεννημένους Έλληνες επειδή σέβεται περισσότερο την χώρα"

ισοδυναμεί με το ηλίθιο:

"Τα παιδιά του γείτονα είναι περισσότερο δικά μου παιδιά επειδή σέβονται περισσότερο το σπίτι μου από τα κακομαθημένα που έχω γεννήσει εγώ."

Ούτε κατά το ένα χιλιοστό δεν είναι Έλληνας, λοιπόν, όποιοσδήποτε φυλετικά Ασιάτης ή Αφρικανός γεννημένος και σπουδαγμένος εν Ελλάδι. Ελληνόφων, Ελληνίζων, Ελληνοπρεπής, Ελληνόφρων ναι.

Και μήν επικαλείσθε τον Ισοκράτη μερικοί που δεν γνωρίζετε αρχαία Ελληνικά για να ερμηνεύετε κατά το δοκούν "τα περί Ελληνικής παιδείας..." Το αντίθετο εννοούσε, ειρωνευόμενος το ότι πολλοί μετέχοντες στην Ελληνική παιδεία θεωρούν τους εαυτούς των... Έλληνες.

Πολύ εύκολα διαγράφουμε πάνω από τρεις χιλιάδες χρόνια ιστορίας με ούτε έναν μαύρο να του έχει αποδωθεί η Ελληνική ιθαγένεια, ή να θεωρείται Έλλην. Ιθύς+γένος σε κάνει Έλληνα, είτε καλό, είτε σκάρτο.

Ο Αντετοκούνμπο είναι ένα ταλαντούχο, καλό παιδί με Νιγηριανή ιθαγένεια που έτυχε να γεννηθεί στον γεωγραφικό μας χώρο και που η πολιτική ορθότητα των καιρών μας τον εκμεταλλεύτηκε για να μας διχάσει, αλλά και για να δεχτούμε το πολυφυλετικό συφερτό που θα αποτελέσει τους ψηφοφόρους των προδοτών που μας διέλυσαν.

Οι κάνολες της αθρόας λαθρομετανάστευσης άνοιξαν εντεταλμένως αφού πρώτα νομοθετήθηκαν "αντιρατσιστικοί" νόμοι που θα φίμωναν κάθε αντίσταση, με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας να δίνουν έμφαση στο "αντιρατσιστικό" υλικό που καθοδηγεί την εθνο-ισοπεδωτκή σκέψη των ήδη παλαμο-οθονο-λοβοτομημένων παιδιών μας...

Ο απόλυτος ύπουλος ρατσισμός κατά της δικής μας διαφορετικότητας.

Ωστόσο, δεν αντιλέγω... μπορεί ο αυτοαποκαλούμενος "Greek Freak" να "Ελληνίζει" περισσότερο από κάποιους Έλληνες γραικύλους, και να είναι ένας υπέροχος Έλλην "υπήκοος" που τιμά την σημαία μας, συμφωνώ, αλλά αν θέλουμε να λέμε τα σύκα "σύκα" και την σκάφη "σκάφη," Έλλην ΔΕΝ είναι.

Και για μερικούς, που μόνο νοιάζονται για το NBAVOTE αισθανόμενοι υπερήφανοι που ένας αλλόφυλος (αν είναι δυνατόν) εκπροσωπεί την φυλή μας επειδή απλούστατα ξέρει να βάζει μπάλλες σε καλάθια καλύτερα από τους ντόπιους, βγάζοντας μίσος για τους αντιφρονούντες, θα ήθελα να τους θυμίσω:

Ο γραικύλος ΓΕΝΕΤΙΚΑ δεν αποκαθηλώνεται λόγω μισελληνισμού.... όπως κι ο Νιγηριανός ΔΕΝ ελληνοποιείται ΓΕΝΕΤΙΚΑ λόγω Φιλελληνισμού.

Και επειδή κάθε τόσο και λιγάκι, πολλοί πικραμένοι με την κατάντια του νεοέλληνα χαιρέκακα προωθούν "Αντετοκουνμπολαγνείες" καλό είναι να ερευνήσουμε περαιτέρω την προέλευσή μας ως έθνος. Ειδικά κατόπιν κάποιων νεοσύλλεκτων "Ελληνοποιημένων" Αλβανικής καταγωγής που φωτογραφήθηκαν φέροντας το ελληνικό εθνόσημο να χειρονομούν με το σύμβολο της... "Μεγάλης Αλβανίας".



ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ


Οι Έλληνες, από αρχαιοτάτων χρόνων, φυλετικά ανήκαν σε φαινοτυπικές προσμίξεις της λευκής φυλής. Ο κυρίαρχος μελαχρινός Μεσογειακός, ο Αλπινικός, ο Διναρικός και, κατ' ελάχιστον, ο ανοιχτόχρωμος Νορδικός τύπος συγκροτούν τώρα και χιλιετίες με αδιάσπαστη συνέχεια τους πληθυσμούς στον Ελληνικό χώρο και τις περιοχές που τον γειτονεύουν.

Βάσει αυτής της πραγματικότητος θα μπορούσαμε να αποδίδουμε την Ελληνική "υπηκοότητα" σε παιδιά της λευκής φυλής που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ασπάστηκαν την Ελληνική παιδεία και πολιτισμό, ενώ την Ευρωπαική υπηκοότητα με αυστηρές προϋποθέσεις σε άλλους. Και όχι, δεν θα ήταν καθόλου "ρατσιστικό," αλλά "αντιρατσιστικό," καθώς θα εξασφάλιζε την διαφορετικότητα, και θα ελλάτωνε την γκετοποίηση των μεγαλουπόλεων από ασύμβατα με τον Ελληνικό τρόπο ζωής τριτοκοσμικά στοιχεία.

Ουδείς εχέφρων έλληνας αρέσκεται σε αυτό που έχει μετατραπεί η Αθήνα μας με την "Καμπουλοποίηση" περιοχών όπως η Ομόνοια, όπου πλέον μόνο "ομόνοια" δεν υπάρχει με τις κλοπές, τα μαχαιρώματα και την ασχήμια μίας πανσπερμίας αλλοδαπών οίτινες ουδεμία σχέση έχουν με το όραμα των προγόνων μας για την Ελλάδα.

Εαν μας ενδιαφέρει η δική μας διαφορετικότητα, που έχει αποκλειστικά Ευρωπαϊκές φυλετικές ρίζες όπως αδιάψευστα έχουν αποδείξει όλες οι ανθρωπολογικές μελέτες, θα πρέπει να την διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Εξ άλλου, είναι ανά την υφήλιο παραδεκτό ότι ό,τι πιο όμορφο έχει προκύψει σε αυτόν τον πλανήτη όσον αφορά την εξύμνηση του "ωραίου" ως προς την ανθρώπινη μορφή εκδηλώθηκε στα Ελληνικά αγάλματα. Και τα Ελληνικά "αγάλματα" επιλεκτικώς φέρουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά αποκλειστικά της λευκής φυλής. Τονίζω "επιλεκτικώς" επειδή για να "αγάλουν" (εξ ου και "άγαλμα") το μάτι και την ψυχή του θεατή, αφαιρούνται οι ατέλειες δια της χρυσής τομής που συμβολίζεται με το γράμμα Φ προς τιμήν του Φειδία (τον γνωστότερο γλύπτη της Ελληνικής Αρχαιότητας, και τον σημαντικότερο της κλασικής περιόδου).

Με αυτό το σκεπτικό, η κάθε φυλή έχει την δική της "ιθαγένεια" είτε πρόκειται για την Καυκάσια (λευκή), την Μογγολική, την Νεγρική, ή τις προσμίξεις αυτών που συνετέλεσαν στον Ινδικό/Πακιστανικό κ.ο.κ φαινότυπο.

Εκχωρώντας αδιακρίτως "ιθαγένειες" σε αλλόφυλους, όπως εγκληματικά πράττουν οι απαράδεκτες κυβερνήσεις, ουσιαστικά προσβάλουμε τόσο την προέλευση των πρώτων, όσο και την δική μας.

Είναι εξ ίσου παράλογο και παρά φύσιν με το να αποκαλούμε όλους τους λευκούς και μαύρους γεννηθέντες στην Αμερική ως "ιθαγενείς Αμερικανούς," (native Americans), τίτλος που στις ΗΠΑ πολύ σωστά αποδίδεται μόνο στους Ινδιάνους...

-Παναγιώτης Τερπάνδρου Ζαχαρίου-
(Φυλετιστής, ήτοι, υπέρ της διαφορετικότητος των φυλών και των εθνών)



Υ.Γ.


Ενίοτε, πολλοί ανιστόριτοι εθνομηδενιστές επικαλούνται τα 300 + χρόνια Τουρκοκρατίας για την μη εθνο/φυλετική "καθαρότητα" του νεοέλληνα. Να τους θυμίσω ότι πέραν από τις γενετικές μελέτες που αποδεικνύουν το αντίθετο, το 85% των "Τούρκων" στην Δυτική Τουρκία είναι Ελληνογενείς, οι οποίοι δια της βίας εκτουρκίστηκαν δια του παιδομαζώματος και της επιβολής του Ισλάμ ανά τους αιώνες για να επιβιώσουν.

Ουδόλως τυχαίως, στις Τούρκικες τηλεοπτικές σειρές δίνονται ρόλοι σε Τουρκόφωνες με Ευρωπαΐκά/Ελληνικά χαρακτηριστικά, εφόσον οι γνήσιοι Τουρκο-Μογγόλοι ουδέποτε θεωρούσαν "εύμορφη" την φυλή τους.

Αν είχαμε "Τουρκέψει" φυλετικά, θα βλέπαμε μία Ελλάδα με σπανούς σχιστομάτιδες διάσπαρτους ανάμεσά μας...


Πηγή: harmoscope.com

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ