Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Εκατομμύρια Γερμανοί ξεσηκώνονται ενάντια στην ατζέντα του WEF – Τα ΜΜΕ σιωπούν!

Εκατομμύρια Γερμανοί, διαμαρτυρόμενοι κατά των νέων πολιτικών που έχουν σχεδιαστεί να απομακρύνουν από τις επιχειρήσεις εργαζομέους και υπέρ της επίτευξης των στόχων του WEF Net Zero.

Όχι μόνο Γερμανοί αγρότες, όπως παρουσιάζουν τα ελληνικά ΜΜΕ, αν και πρωτοστατούν στο αγώνα μαζί όμως με εργαζόμενους απο όλους τους χώρους, όπως νταλικέριδες, απλοί πολίτες μέχρι και παιδιά όπως θα δούμε παρακάτω. Έχουν καταλάβει τους δρόμους του Μονάχου, του Βερολίνου και άλλων πόλεων, απαιτώντας από την κυβέρνηση της χώρας, η οποία ακολουθεί τη παράνοια του μηδενικού Co2, να σταματήσει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του

WEF.

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη διαμαρτυρία. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εκτός της αγροτικής βιομηχανίας συμμετέχουν στις διαδηλώσεις. Σωστά, οι απλοί άνθρωποι, αηδιασμένοι από την παγκοσμιοποιητική ατζέντα, ξεσηκώνονται ενάντια στην ελίτ. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έλαβαν εντολή να υποβαθμίσουν αυτό που συμβαίνει λόγω του φόβου να γενικευτεί και σε άλλες χώρες.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ρωτήσουμε, γιατί φοβούνται τόσο; Και τι πραγματικά συμβαίνει στη Γερμανία; 

Η κυβέρνηση συνασπισμού της Γερμανίας ανακοίνωσε την αντι-αγροτική πολιτική στα μέσα Δεκεμβρίου ως μέρος μιας ριζικής στροφής προς την επίτευξη των δρακόντειων στόχων του Κλάους Σβάμπ στο Net Zero. Η κυβέρνηση θέλει να επιβάλει φόρο ντίζελ στους αγρότες και να τους τιμολογήσει εκτός αγοράς όσον αφορά τα λιπάσματα, και τα δύο θα κάνουν την επιχείρηση του αγρότη πολύ ακριβή προς όφελος των πλουσίων.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μπιλ Γκέιτς αγόραζε γεωργική γη στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, όταν αναρωτιόμασταν όλοι γιατί το κάνει… ήξερε τα σχέδια και προσπαθησε να τα εκμεταλευτεί για να πολλαπλασιάσει τη περιουσία του. Δεν θέλουν πλέον δύο τάξεις φτωχών και πλούσιων αλλα μια ελίτ που θα κυβερνά σε κάθε πτυχή τους εξαθλιωμένους λαούς.

Με τον Γκέιτς να έχει πλέον τον έλεγχο της προμήθειας τροφίμων της Αμερικής, είναι σύμπτωση που παγκοσμιοποιητικά ιδρύματα όπως ο ΟΗΕ άρχισαν ξαφνικά να προειδοποιούν για μια επερχόμενη παγκόσμια έλλειψη τροφίμων;

Συνολικά, ο Γκέιτς κατέχει περίπου 242.000 στρέμματα γεωργικής γης με περιουσιακά στοιχεία που ξεπερνούν τα 690 εκατομμύρια δολάρια. Η γη είναι πλούτος, η γη είναι δύναμη και, το πιο σημαντικό, εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα αγροτικής γης παρέχουν στον Γκέιτς τη δυνατότητα να ελέγχει την τρόφη στην ανθρωπότητα με τρόπους που δεν φανταζόμασταν πριν. Όπως το άνοιγμα εργοστασίων εντόμων εκεί που κάποτε έβοσκαν οι αγελάδες.

Το σχέδιο είναι το ίδιο σε όλο τον κόσμο. Η παγκόσμια ελίτ αναγκάζει τους αγρότες να εγκαταλείψουν τη γη τους, καθιστώντας τη βιομηχανία ολοένα πιο ακριβή και ασύμφορη, προτού καταλάβει τη γη και ασκήσει ακόμη περισσότερο έλεγχο στην ανθρωπότητα.

Αλλά ο κόσμος ξεσηκώνεται σε τεράστιους αριθμούς και αρνείται να επιτρέψει στην κυβέρνηση να απωθήσει τους αγρότες της χώρας από την επιχείρηση.

Αν τα σχέδια της γερμανικής κυβέρνησης ακούγονται γνωστά, αυτό συμβαίνει επειδή ακολουθούν τον ίδιο οδηγό με την ολλανδική κυβέρνηση, η οποία κήρυξε επίσης πόλεμο στους δικούς της πολίτες για να ευχαριστήσει το Νταβός, καταλαμβάνοντας βίαια αγροκτήματα και διώχνοντας αγρότες από τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τη γερμανική κυβέρνηση, η πλειονότητα των αγροτών της χώρας πρέπει να εγκαταλείψουν τις δραστηριότητές τους και οι Γερμανοί πρέπει να μάθουν να περιορίζονται στην κατανάλωση μικρότερων μερίδων φαγητού – και ειδικότερα, πολύ μικρότερων μερίδων κρέατος, αν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν οποιοδήποτε κρέας.

Η παγκόσμια ελίτ βλέπει ένα μέλλον για την ανθρωπότητα όπου θα εξαρτόμαστε πλήρως από αυτούς, θα τρώμε με ζωύφια και γρύλους, ενώ θα κατέχουν τη γη μας και για κάποιο λόγο χωρίς ιδιοκτησία λένε είμαστε ευτυχισμένοι επειδή δεν θα μας ανήκει τίποτα.

Στην Ολλανδία, η κυβέρνηση «πλήρωνε ορισμένους Ολλανδούς κτηνοτρόφους για να … φύγουν από τη βιομηχανία» και το κατάφερε.

Το πρόγραμμα «pay farmers not farm» δεν ισχύει μόνο στην Ολλανδία. Τόσο το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και οι ΗΠΑ έχουν θέσει σε εφαρμογή παρόμοια προγράμματα πληρώνοντας τους αγρότες για να μειώσουν τη παραγωγή τους. Η Δανία, το Βέλγιο και η Γερμανία εξετάζουν επίσης παρόμοιες πολιτικές.

Οι κυβερνήσεις λένε στους πολίτες τους ότι αυτά τα προγράμματα εφαρμόζονται για να « προστατέψουν το περιβάλλον » και πρέπει απλώς να δεχτούμε υψηλότερες τιμές, περισσότερο έλεγχο και λιγότερα δημοκρατικά και ατομικά δικαιώματα για να σώσουμε τον πλανήτη.

Για όσους πιστεύουν ότι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι ατύχημα, σκεφτείτε ξανά. Αν οι δυτικές κυβερνήσεις του κόσμου προσπαθούσαν να φτωχοποιήσουν τους πολίτες τους, τι άλλο θα έκαναν διαφορετικό;

Η αντεπίθεση ενάντια στους Παγκοσμιοποιητές ενισχύεται. Οι αριθμοί αυξάνονται στη Γερμανία και τώρα κερδίζει διεθνή υποστήριξη σε όλο τον κόσμο. Το κίνημα αντίστασης που μάχεται ενάντια στους ελιτιστές Παγκοσμιοποιητές συγκεντρώνει δυναμική. Η κλίμακα είναι απίστευτη και η πλήρης κινητοποίηση δεκάδων χιλιάδων αγροτών, φορτηγατζήδων και ποδηλατιστών είναι εκπληκτική. Ο θαρραλέος γερμανικός λαός βγαίνει επίσης κατά τις δεκάδες χιλιάδες του για να τον υποστηρίξει. Ελάτε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »