Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Η Γερμανία σε τέλμα! Μαζί και η Ευρώπη: Ίλιγγο προκαλούν τα ΒΙΝΤΕΟ από το Βερολίνο

 Οι αγρότες έχουν παραλύσει για πρώτη φορά την πολιτικά ιστορική πόλη μετά την Επανένωση! Κλειστοί όλοι οι δρόμοι! Χαμός στην Πύλη του Βρανδεμβούργου

Πολυάριθμοι αγρότες συγκεντρώθηκαν μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο της Γερμανίας!

Όπως έχετε διαβάσει στο ΕΛ, στην Γερμανία γίνεται χαμός, αλλά τα συστημικά ΜΜΕ στην Ευρώπη, δεν μεταδίδουν τίποτα, καθώς, αν μεταδώσου, τότε θα πρέπει να γίνει επίσημη παραδοχή πως οι λεγόμενες κυρώσεις κατά της Ρωσίας γύρισαν μπούμερανγκ στους λαούς της Ευρώπης, πόσο μάλλον στην λεγόμενη «ατμομηχανή» της Γηραιάς Ηπείρου.

Μάλιστα, αγρότες, οι οποίοι αντιτίθενται στην φτωχοποίηση των παραγωγικών μονάδων της χώρας ώστε να αναλάβουν οι πολυεθνικές., απέκλεισαν ένα οχηματαγωγό στο Σλίτσιελ, στην βόρεια Γερμανία, στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Οικονομίας και

αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ, και παραλίγο να τον προπηλακίσουν!

Αμέτρητα τρακτέρ έφτασαν στο Βερολίνο το απόγευμα της Κυριακής για να λάβουν μέρος στις σημερινές γιγάντιες διαδηλώσεις!

Η αστυνομία του Βρανδεμβούργου ανέφερε αποκλεισμούς σε όλο το δίκτυο αυτοκινητοδρόμων του κράτους σήμερα το πρωί. Σχεδόν όλοι οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι.

Αρκετές εκατοντάδες αγρότες είχαν συγκεντρωθεί στην πύλη του Βρανδεμβούργου. Πολλοί περισσότεροι ελκυστήρες και γεωργικά μηχανήματα βρίσκονται στον δρόμο προς την πολιτικά ιστορική πόλη, η οποία πάλαι ποτέ ήταν χωρισμένη σε δυτικό και ανατολικό Βερολίνο!

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ:

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »