Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΑΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ. ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: ΟΙ 600 ΘΑΝΑΤΟΙ “ΑΠΟ” Ή “ΜΕ” ΚΟΒΙΝΤ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ; ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ; ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!

Θυμίζω ότι από τους τρεις που εκλήθησαν από τον εισαγγελέα Ανδρέου να καταθέσουν κατά Βασιλακόπουλου-Καπραβέλου για το “από”, ο προηγούμενος πρόεδρος του Ε.Ο.Δ.Υ., Θεοκλής Ζαούτης, ΔΕΝ πήγε. Κατέθεσαν η Ματίνα Παγώνη και ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

Σύντομα θα μάθετε τι είπαν στον εισαγγελέα.

Δεν με ενδιέφερε να ζητήσω τη βιαία προσαγωγή του κ. Ζαούτη. Μου αρκούσε να καταθέσουν οι δύο και να αρνηθεί ο τρίτος.

Διαβάστε το ερώτημα.

*****************

 

ΕΡΩΤΗΜΑ – ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. Α.Β.Μ. ΑΑ23-825 ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ
Nikos Antoniadis
Από:nikant2@yahoo.gr
Προς:Eody Gov Info
Κυρ 7 Ιαν στις 2:18 μ.μ.
ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ Ε.Ο.Δ.Υ.
 
Πιθανότατα δεν γνωρίζετε ότι κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, έχει σχηματιστεί η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ.  ΑΑ23-825 ποινική δικογραφία με αντικείμενο την πλήρη διερεύνηση όλου του φάσματος της υπόθεσης “Εμβόλια έναντι της Covid-19”, η οποία αυτή την ώρα εκκρεμεί στο Γ΄ Προανακριτικό Τμήμα Θεσσαλονίκης. Το κουβάρι της εισαγγελικής έρευνας ξετυλίγεται με την κατάθεση των συντακτών της επιστημονικής αναφοράς της 05/08/2021, η οποία επιδόθηκε σε όλες τις αρμόδιες δημόσιες αρχές, αλλά ουδέποτε απαντήθηκε ή αμφισβητήθηκε από αυτές. Στη συνέχεια θα καταθέσουν και άλλοι επιστήμονες, οι οποίοι, μαζί με τους πρώτους, με αδιαμφισβήτητα επίσημα στοιχεία, στα οποία προστίθενται καθημερινά και νέα, και εκατοντάδες μελέτες από όλο τον πλανήτη, θα καταρρίψουν τους δύο πυλώνες στους οποίους στηρίχθηκε το εμβολιαστικό πρόγραμμα, ήτοι της ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ως προς τον ίδιο τον εμβολιασμένο και ως προς τους τρίτους) και της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των εμβολίων αυτών.
 
Στο πλαίσιο της εν λόγω ποινικής διαδικασίας, η οποία κινήθηκε αυτεπαγγέλτως μεν, με βάση δικές μου νομικές κινήσεις δε, και είναι η πρώτη στον πλανήτη με αυτό το κολοσσιαίας σημασίας αντικείμενο, μεταξύ άλλων θα κληθείτε και εσείς, βεβαίως, προκειμένου να απαντήσετε σε κρίσιμα για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδειξη της αλήθειας ερωτήματα, και να προσκομίσετε εξίσου κρίσιμα και αναγκαία στοιχεία.
 
Στο στάδιο αυτό όμως και επειδή τόσο από κυβερνητικά στελέχη και τους “ειδικούς” που έχει επιστρατεύσει η κυβέρνηση, όσο και από πρόσωπα που στηρίζουν, με τη μία ή την άλλη ιδιότητα, το εμβολιαστικό πρόγραμμα και συμμετέχουν στην προώθησή του, υποστηρίζεται ότι οι “600 θάνατοι” που έχουν καταγραφεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ. από τον Σεπτέμβριο του 2023, είναι θάνατοι “ΑΠΟ” κορωνοϊό, ότι δηλαδή η αιτία θανάτου είναι ο κορωνοϊός, και επιπλέον ότι, αν όχι όλοι, πάντως η συντριπτική πλειοψηφία των 600 αυτών ανθρώπων που πέθαναν “από” κορωνοϊό, ήταν ΑΜΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, και επειδή αμφότερα τα ζητήματα είναι τεράστιας σημασίας και θα αποτελέσουν και αυτά αντικείμενο που θα διερευνηθεί από την ανώτερη εισαγγελική αρχή, η οποία θα έχει και τον τελικό λόγο, 
 
παρακαλώ να απαντήσετε στα κάτωθι, δεδομένου ότι οι ανωτέρω ισχυρισμοί ασκούν καθημερινά μεγάλη επιρροή στον κόσμο:
 
Αυτό είναι, ενδεικτικά, φωτογραφικό στιγμιότυπο από μία εκ των τελευταίων εκθέσεων του Ε.Ο.Δ.Υ.:
Χθες, ο Δημήτρης Αλικάκος, μέλος των Ελληνικών Hoaxes, αποστολή των οποίων είναι ο έλεγχος των ψευδών ειδήσεων ΚΑΙ στο πεδίο της Covid-19, έκανε από τον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook δημοσίευση με την οποία στρέφεται με υβριστικό ύφος κατά του δημοσιογράφου Φίλιππου Καμπούρη, με αφορμή την παρουσία του καθηγητή Θεόδωρου Βασιλακόπουλου στην τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή του δημοσιογράφου στον ART TV. Πέραν των υβριστικών χαρακτηρισμών του κ. Αλικάκου σε βάρος του κ., Καμπούρη, που δεν αφορούν εσάς, ο κ. Αλικάκος, αφού κατ’ αρχάς υιοθέτησε τους ισχυρισμούς του κ. Βασιλακόπουλου ότι οι 600 θάνατοι ήταν “από” κορωνοϊό και ότι στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι ασθενείς αυτοί ήταν ανεμβολίαστοι, σχολίασε και στο νήμα των σχολίων της δημοσίευσής του ως κάτωθι:
1) Οι εισαγωγές, οι διασωληνώσεις και οι θάνατοι στο παραπάνω στιγμιότυπο είναι ΑΠΟ ή ΜΕ κορωνοϊό;
 
2) Από τους ασθενείς αυτούς, πρωτίστως τους διασωληνωμένους και αυτούς που απεβίωσαν, πόσοι ήταν εμβολιασμένοι και με πόσες δόσεις ο κάθε ένας από αυτούς, και πόσοι ανεμβολίαστοι;
 
3) Ο κ. Αλικάκος ισχυρίζεται ότι με βάση τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ. είχαμε 662 θανάτους “Από covid”:
 
Επιβεβαιώνετε τον ισχυρισμό αυτό;
 
4) Ο κ. Βασιλακόπουλος, αλλά και ο κ. Αλικάκος που συμφωνεί μαζί του, ισχυρίζονται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών αυτών που πέθαναν “από covid” ήταν ανεμβολίαστοι:
 
Επιβεβαιώνετε τον ισχυρισμό αυτό; Έχετε δημοσιεύσει σχετικά στοιχεία; Και αν όχι, πόθεν η πρόσβαση του κ. Βασιλακόπουλου στη σχετική “πληροφορία”;
 
Καλό θα ήταν να απαντήσετε στο παρόν και να απαλλάξετε ίσως έτσι τον εαυτό σας από την κλήση σας να καταθέσετε στην ως άνω ποινική διαδικασία.
 
Σε κάθε περίπτωση, ο Ε.Ο.Δ.Υ. θα απαντήσει. 
 
Είτε τώρα είτε μετά.
 
Η ώρα της αλήθειας έχει φτάσει.
 
*Το παρόν υποβάλλεται στην υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ.  ΑΑ23-825 ποινική δικογραφία.
 
Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2024
Ο Ερωτών Δικηγόρος
 
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

1 σχόλιο:

  1. Τα εμβόλια Covid-19 καταστρέφουν το μικροβίωμα του εντέρου και το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

    https://twitter.com/thehealthb0t/status/1744389020606763137

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »