Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Δικηγορική εταιρεία διαφημίζει σε επιχειρήσεις μετανάστες σε τιμή ευκαιρίας: «Αν θέλετε να προσλάβετε εργάτες με χαμηλό ημερομίσθιο. τώρα μπορείτε…»

Δικηγορική εταιρεία που προωθεί διαφημιστικό υλικό σε επιχειρήσεις διαφημίζει την πρόσληψη μεταναστών ως φτηνά εργατικά χέρια… και εργάτες με χαμηλό ημερομίσθιο.

«Η λύση στο υψηλό μισθολογικό κόστος: Μετανάστες εργαζόμενοι. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία έκδοσης αδειών σε μετανάστες χωρίς καμία δική σας υποχρέωση. 3 χρόνια άδεια παραμονής για τους εργαζόμενους σας» αναφέρεται σε μία από τις διαφημίσεις, ενώ σε άλλη αναγράφεται «αν θέλετε να προσλάβετε «φτηνά εργατικά χέρια», τότε η λύση είναι εδώ! Κλείστε σήμερα ραντεβού να δούμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας».

Σε άλλα διαφημιστικά της μηνύματα αναφέρει: «Θέλετε να προσλάβετε άτομα για χειρονακτική εργασία και χαμηλό ημερομίσθιο; Τώρα μπορείτε… Αποκτήστε φθηνά εργατικά χέρια και καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησής σας».

Η συγκεκριμένη δικηγορική εταιρεία διαβεβαιώνει μέσα από το site της πως μπορεί να εξασφαλίσει τους μετανάστες με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη διαμονή τους στη χώρα μας και για να εργάζονται νόμιμα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι

«η εταιρεία έστειλε και σχετικό email με τη διαφήμισή της στην κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο Ελληνικό». Την εταιρία που ζητούσε φθηνούς Πακιστανούς εργάτες απο την Κυβέρνηση…

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες

Tην παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν τα δημοσιεύματα και καταγγελίες για δικηγορική εταιρεία που διαφημίζει μετανάστες εργαζόμενους ως «λύση στο υψηλό μισθολογικό κόστος των επιχειρήσεων».

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ζητά «να διερευνήσετε τη διαλαμβανόμενη σ’ αυτά σχετική καταγγελία του συνδικάτου οικοδόμων Αθήνας, προς διακρίβωση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων».

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας σημειώνει σε ανακοίνωσή του, ότι «διαφημίζουν την πραμάτεια τους ξεδιάντροπα στο διαδίκτυο επικαλούμενοι την ανάγκη των εργοδοτών του κλάδου όχι απλώς για εργατικά χέρια αλλά για μεγαλύτερα κέρδη όπως προσδοκούν και οι ίδιοι από τη δουλειά αυτή».

Αυτά τα σουρεαλιτικά θα βλέπουμε όλο και πιο συχνά, από την πιο γελοία και καταστροφική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ απο την εξουσία.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »