Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Νέα σοβαρή ασθένεια παρατηρήθηκε μετά τα εμβόλια! Έχει χαθεί το μέτρημα

Στην Ελλάδα οι κρατικοί επιστήμονες εξακολουθούν να συστήνουν τον εμβολιασμό

Νέα έρευνα  που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό  Cureus  στις 18 Δεκεμβρίου  αφηγείται την ιστορία  μιας 56χρονης γυναίκας η οποία, ένα μήνα μετά την λήψη της δεύτερης δόσης του mRNA εμβολίου COVID», ανέπτυξε ένα σοβαρό κρούσμα ψωριασικής αρθρίτιδας.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η γυναίκα εκείνη την εποχή ήταν ήδη υπό θεραπεία για ψωρίαση κατά πλάκας, μια ασθένεια από την οποία έπασχε εδώ και 44 χρόνια. Η ψωρίαση κατά πλάκας είναι μια αυτοάνοση ασθένεια που προκαλεί παχιά μπαλώματα ψωρίασης στο δέρμα, συμπεριλαμβανομένου του τριχωτού της κεφαλής.

Η γυναίκα ήταν συνηθισμένη στα φυσιολογικά συμπτώματά της ψωρίασης κατά πλάκας την στιγμή που έκανε το δεύτερο εμβόλιο. Εβδομάδες αργότερα, διαγνώστηκε με ψωριασική αρθρίτιδα, μια μορφή αρθρίτιδας που αναπτύσσεται σε ανθρώπους σαν αυτήν που έχουν ήδη ψωρίαση.

Οι συγγραφείς της νέας εργασίας εξηγούν ότι

τα εμβόλια της γυναίκας για τον COVID «μπορεί να προκάλεσαν σοβαρή και εξουθενωτική» ψωριασική αρθρίτιδα, προσθέτοντας ότι τα εμβόλια «φαίνονταν» να συνδέονται με την θεραπεία. Αν και οι συγγραφείς δεν δήλωσαν οριστικά ότι τα εμβόλια ήταν η αιτία, δήλωσαν ότι «η πιθανή συνέπεια του εμβολιασμού δεν μπορεί να απορριφθεί».

Σε όλο τον κόσμο, οι λήπτες εμβόλιου COVID αναπτύσσουν σοβαρές ρευματικές παθήσεις

Αν και απαιτούνται περισσότερες μελέτες για να τελειοποιηθούν οι λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο οι ενέσεις COVID επιδεινώνουν τις καταστάσεις ψωρίασης, ήταν αρκετά σαφές στους συγγραφείς της νέας εργασίας ότι υπάρχει πιθανώς μια σχέση μεταξύ των εμβολίων και των αυτοάνοσων καταστάσεων του δέρματος.

Η εφημερίδα αναφέρει μια  συστηματική ανασκόπηση  που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο και η οποία εντόπισε 271 περιπτώσεις ρευματικών νοσημάτων από 39 διαφορετικές χώρες. Όλα τα κρούσματα καταγράφηκαν μεταξύ του Ιανουαρίου 2021, όταν μεγάλο μέρος του κόσμου άρχισε για πρώτη φορά να δέχεται εμβόλια για τον COVID, και τον Μάιο του 2023, όταν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που ήθελε τα εμβόλια ή που αναγκάστηκε να τα κάνει είχε φτάσει στο καθεστώς «πλήρως εμβολιασμένου».

Σύμφωνα με την αναφερόμενη ανασκόπηση, περίπου το 50 τοις εκατό των ασθενών, που εντοπίστηκαν, ανέπτυξαν την νέα τους ρευματική νόσο μετά την δεύτερη δόση του εμβολιασμού συγκεκριμένων εταιρειών.

Σημειώνεται πως στην Ελλάδα οι κρατικοί ειδικοί εξακολουθούν να συστήνουν τον εμβολιασμό και πολλοί αρνούνται την ύπαρξη παρενεργειών.

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »