Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

O JP Sears σχολιάζει την απόφαση της Καναδικής κυβέρνησης να στείλει το διάσημο ψυχολόγο Jordan Peterson σe "στρατόπεδο επανεκπαίδευσης".

Klairi Polenaki

 O JP Sears σχολιάζει την απόφαση της Καναδικής κυβέρνησης να στείλει το διάσημο ψυχολόγο Jordan Peterson σe "στρατόπεδο επανεκπαίδευσης".

"Όχι, δεν δικάζεται ο Jordan Peterson, δικάζεται η ελευθερία του λόγου"
- Jordan Peterson

"Θα κατουρήσω στα όνειρα των τυράννων μου με την Ελευθερία μου"
- JP Sears

2 σχόλια:

  1. Θάνατος στους Τυράννους
    Β ι ν τ ε ά ρ α !!!!!
    https://www.bitchute.com/video/wCGq9oXSOIFm/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διακεκριμένος καρδιολόγος ζητά την αναστολή των εμβολίων mRNA κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης του BBC!
    14 Ιανουαρίου 2023

    https://newspunch.com/prominent-cardiologist-calls-for-suspension-of-mrna-vaccines-during-live-bbc-broadcast/
    ===
    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει δημιουργήσει ένα έγγραφο για το πώς οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας και οι κυβερνήσεις πρέπει να «χειρίζονται τον πληθυσμό» μόλις αρχίσουν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στα εμβόλια. Το έγγραφο ενθαρρύνει τους γιατρούς να κατηγορούν τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου σε οτιδήποτε εκτός από τα εμβόλια…

    https://twitter.com/Resist_05/status/1614141524199239681?cxt=HHwWgsDT8cDKyuYsAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »