Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

«ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ» από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Astrazenca για τα ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ και τα ΕΜΒΟΛΙΑ, vid

 

Δείτε το βίντεο...

Το Project Veritas Κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη, την οποία δίνει αποκλειστικά στην Ελλάδα το ΕΛ και θα κάνει σίγουρα κρότο!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstraZeneca, Pascal Soriot, παραδέχτηκε κατά την διάρκεια μιας κλήσης Zoom τον Δεκέμβριο του 2020 ότι πολλά ανοσοκατεσταλμένα άτομα δεν θα έπρεπε να έχουν λάβει το εμβόλιο Covid της εταιρείας και ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα γιάτρευαν τον COVID, κάτι που γνώριζαν ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ!!!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος στην πραγματικότητα προώθησε τα μονοκλωνικά αντισώματα εκείνη την εποχή, λέγοντας στο προσωπικό του: «Όσο μεγαλύτερο αντίσωμα, τόσο περισσότερες δυνατότητες έχει».

Συνεχίζοντας να περιγράφει τα μονοκλωνικά αντισώματα, ο Soriot είπε: «Το μακράς δράσης αντίσωμα είναι αρκετά μοναδικό γιατί αυτός είναι ο μόνος συνδυασμός που θα διαρκέσει δυνητικά περισσότερο από έξι μήνες, έως πιθανώς 12 μήνες και προστατεύει τους ανθρώπους για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Όπως σημειώνει στο βίντεο ο ιδρυτής του Project Veritas , James O’Keefe, τα μονοκλωνικά αντισώματα ήταν γνωστό ότι ήταν αποτελεσματικά κατά του Covid-19 στην αρχή της πανδημίας.

Ωστόσο, η κυβέρνηση και οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα, τα χλεύαζαν,  έτσι ώστε να προωθηθούν εμβόλια.

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.........
    ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ,ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ????????
    Στον Καναδά οι εντολές εξακολουθούν να ισχύουν: Η ελευθερία επιτυγχάνεται λέγοντας Όχι!
    Αλκυόν Πλειάδες Προτεινόμενα βίντεο

    https://www.bitchute.com/video/hSVJMDR2s1we/

    Ο δημοσιογράφος Στιού Πίτερς παίρνει συνέντευξη από τον Κρις Σκάι, ο οποίος εξηγεί ότι δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην τράπεζά του επειδή δεν αναγνωρίζεται η ταυτότητά του, ότι έχει κρατηθεί επειδή δεν έχει εμβολιαστεί και ότι οι εντολές εξακολουθούν να ισχύουν στον Καναδά. Απέναντι σε όλες τις απαγορεύσεις, τις εντολές και τα όσα σχεδιάζουν, το σύνθημά του είναι να λέει ΟΧΙ.


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλα δύο αγόρια πέθαναν τις μέρες του ύπνου τους αφού έλαβαν το δεύτερο εμβόλιο για τον COVID-19

    https://thevaccinereaction.org/2022/04/another-two-boys-died-in-their-sleep-days-after-receiving-second-covid-19-vaccine/

    https://meridian.allenpress.com/aplm/article/doi/10.5858/arpa.2021-0435-SA/477788/Autopsy-Histopathologic-Cardiac-Findings-in-Two

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »