Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Παραδοχή από NY Times. Το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν υπάρχει και είπαμε ψέματα στον κόσμο για να κερδίσει ο Τζο τις εκλογές

Μερικές φορές μια ιστορία στην εφημερίδα είναι απλώς μια ιστορία για κάποιον. Και μερικές φορές η ιστορία αποκαλύπτει ακούσια πολύ περισσότερα για την ίδια την εφημερίδα.

Αυτή είναι η περίπτωση του άρθρου των New York Times την Πέμπτη για τον Χάντερ Μπάιντεν. Αυτό που μαθαίνει ο απαιτητικός αναγνώστης για τους Times είναι πολύ πιο σημαντικό από οτιδήποτε αποκαλύπτεται για τον ραδιούργο γιο του προέδρου.

Biden 3


Η μόνη πραγματική είδηση είναι ότι ο Χάντερ Μπάιντεν πήρε δάνειο για να πληρώσει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση έως και 1 εκατομμύριο δολάρια σε καθυστερημένους φόρους στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης ποινικής έρευνας σχετικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με ξένες εταιρείες και ιδιώτες.

Αλλά αυτό το γεγονός, το οποίο αναφέρεται στην

πρώτη κιόλας παράγραφο, επισκιάζεται από την αναγνώριση-βόμβα των Times στη συνέχεια. Πολύ αργότερα.

Μόλις στην 24η παράγραφο η ιστορία αναφέρει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αφορούν τον Χάντερ Μπάιντεν και τους συνεργάτες του σε αυτές τις συμφωνίες, ακολουθούμενα από αυτές τις δύο προτάσεις: “Τα μηνύματα αυτά ελήφθησαν από τους New York Times από μια κρύπτη αρχείων που φαίνεται να προέρχονται από ένα φορητό υπολογιστή που εγκατέλειψε ο κ. Μπάιντεν σε ένα συνεργείο επισκευής στο Ντελαγουέαρ. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα στην κρυψώνα πιστοποιήθηκαν από ανθρώπους που γνωρίζουν τα μηνύματα και την έρευνα”.

bidenphotos

Χρειάστηκαν σχεδόν 17 μήνες για να παραδεχτεί η Γκρίζα Κυρία απρόθυμα έστω και ένα κλάσμα από αυτά που έμαθαν οι αναγνώστες της New York Post τον Οκτώβριο του 2020. Φυσικά, οι αναγνώστες των Times θα τα είχαν μάθει όλα αυτά επίσης, αν η εφημερίδα τους εξακολουθούσε να ασχολείται με την ειδησεογραφία αντί να είναι σκυλάκι των Δημοκρατικών.

Η Post αποκάλυψε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά, πολλά άλλα αφού περιήλθε στην κατοχή της το περιεχόμενο του σκληρού δίσκου του ίδιου φορητού υπολογιστή. Οι αναγνώστες της Post γνωρίζουν επίσης ότι οι Times ήταν μέρος της συμμορίας της Μεγάλης Κυβέρνησης, της Μεγάλης Τεχνολογίας και των Μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που προσπάθησαν να κρύψουν αυτά τα emails από το κοινό κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2020.

Ο λόγος για αυτή τη συγκάλυψη ήταν απλός: Πολλά απο τα email του Hunter Biden εμπλέκουν τον Joe Biden στη διεθνή επιχείρηση διακίνησης επιρροής που διευθύνουν ο Hunter και ο αδελφός του Joe, ο Jim Biden.

Αν όλη η χώρα γνώριζε τότε ότι ο Τζο Μπάιντεν χρησιμοποιούσε διεφθαρμένα το αξίωμά του για να βοηθήσει την οικογένειά του να εισπράξει χρήματα, τώρα θα βρισκόμασταν στο δεύτερο έτος της δεύτερης θητείας του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό είναι γεγονός, διότι το 8% των ψηφοφόρων του Μπάιντεν δήλωσαν στους δημοσκόπους ότι θα είχαν υποστηρίξει τον Τραμπ αν γνώριζαν για το περιεχόμενο βόμβα του φορητού υπολογιστή.

hunter biden crack pipe in mouth

Αλλά οι Times, το Facebook, το Twitter, το CNN και το βαθύ κράτος δεν μπορούσαν να το επιτρέψουν αυτό. Είχαν περάσει τέσσερα χρόνια προσπαθώντας να διώξουν τον Τραμπ από το αξίωμα, κυρίως ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι είχε συνωμοτήσει με τη Ρωσία για να κλέψει τις εκλογές του 2016. Ήταν αποφασισμένοι να μην πάρει άλλα τέσσερα χρόνια.

Έτσι, ως επακόλουθο της αναφοράς ψευδών ειδήσεων για τον Τραμπ, όταν είχαν πραγματικές ειδήσεις για τη διαφθορά της οικογένειας Μπάιντεν, αντί να τις αναφέρουν και να αφήσουν τους χρήστες να τις μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνωμότησαν για να τις θάψουν.

Κατηγορήστε τους για την καταστροφική προεδρία του Τζο Μπάιντεν.

Και τώρα οι Times έχουν το θράσος να συμπεριφέρονται σαν να έκαναν ηρωική αποκάλυψη υποστηρίζοντας την Πέμπτη ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “πιστοποιήθηκαν από ανθρώπους που γνωρίζουν τα μηνύματα και την έρευνα”. Ω, σε παρακαλώ.

Σε αντίθεση με τους Times, η Post δεν βασίστηκε σε ανώνυμες πηγές, λέγοντας ανοιχτά ότι ο Ρούντι Τζουλιάνι έδωσε στην εφημερίδα αντίγραφο του σκληρού δίσκου του φορητού υπολογιστή. Ο Τζουλιάνι είπε ότι αυτό προήλθε από έναν επισκευαστή στο Ντέλαγουερ, από τον οποίο η Post πήρε επίσης συνέντευξη. Είπε ότι ένας άνδρας που υπέγραψε με το όνομά του ως Hunter Biden άφησε τον φορητό υπολογιστή για επιδιόρθωση και δεν τον πήρε ποτέ πίσω.

biden 4

Οι ιστορίες για τα φορητό υπολογιστή, μαζί με φωτογραφίες του Hunter που ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και έκανε σεξ με πόρνες, ήταν από μόνες τους εκρηκτικές – και αυτό πριν εμφανιστεί ο Tony Bobulinski. Ο πρώην παλαιστής του Penn State και αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ήταν για λίγο συνέταιρος και διευθύνων σύμβουλος σε μια κοινοπραξία που είχε συστήσει ο Χάντερ με έναν Κινέζο κομμουνιστή, ο οποίος ήταν επικεφαλής ενός ενεργειακού ομίλου.

Ο Μπομπουλίνσκι, τις εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, πιστοποίησε δημοσίως ορισμένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φορητό υπολογιστή επειδή είχαν το όνομά του. Μεταξύ αυτών ήταν ένα που απευθυνόταν στον ίδιο, τον Χάντερ και τον Τζιμ Μπάιντεν και σε δύο άλλους συνεργάτες σχετικά με το πώς οι πέντε εταίροι θα μοίραζαν το μερίδιό τους στη νέα κοινοπραξία.

Τέσσερις, συμπεριλαμβανομένου του Χάντερ, θα έπαιρναν από 20%, ενώ ο Τζιμ Μπάιντεν θα έπαιρνε 10%. Το ενοχοποιητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανέφερε ότι το επιπλέον “10” θα το κρατούσε ο H ή ο Hunter, “για τον μεγάλο”.

U.S. Vice President Joe Biden (R) speaks as his son, Hunter Biden, looks on at the World Food Program USA's Annual McGovern-Dole Leadership Award Ceremony.

Ο Μπομπουλίνσκι προσδιόρισε τον Τζο Μπάιντεν ως τον μεγάλο. Και κανείς από την οικογένεια Μπάιντεν δεν το αρνήθηκε ποτέ.

Θα ήταν ανόητο αν το έκαναν, επειδή ο Μπομπουλίνσκι πήγε στο FBI με τις πληροφορίες του και παρέδωσε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του. Αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα μέρος της ατελείωτης έρευνας για τον Χάντερ που συνεχίζεται.

Ο Μπομπουλίνσκι αποκάλυψε επίσης δημοσίως σε μένα και σε άλλους τη συνάντησή του τον Μάιο του 2017 με τον Τζο Μπάιντεν σχετικά με τη συμφωνία με την Κίνα και δήλωσε ότι ο Τζο, ο οποίος μόλις είχε αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο ως αντιπρόεδρος, ήταν πλήρως ενημερωμένος για τις λεπτομέρειες που είχαν σφυρηλατηθεί τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Τι πρόκειται να κάνουν οι Times για αυτό; Θα ξοδέψουν τώρα άλλους 17 μήνες για να πιστοποιήσουν την αυθεντικότητα αυτής της σειράς μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;
Ακούστε μια ιδέα: Γιατί δεν αφήνουν τον Ken Vogel, έναν από τους τρεις δημοσιογράφους της ιστορίας της Πέμπτης, να γράψει αυτά που ξέρει. Ο Μπομπουλίνσκι είπε στον Vogel ότι το email του “μεγάλου τύπου” ήταν αυθεντικό τον Οκτώβριο του 2020, αλλά οι Times δεν θεώρησαν ποτέ σκόπιμο να το τυπώσουν.

Και τι θα κάνουν οι Times με το email όπου ο Χάντερ παραπονιέται στην κόρη του ότι ο πατέρας του του παίρνει το μισό εισόδημα; Ή εκείνο όπου ένας συνεργάτης σε άλλες συμφωνίες, ο Έρικ Σβάριν, γράφει ότι μετακινεί χρήματα μεταξύ των λογαριασμών του Χάντερ και του Τζο;

Ίσως λοιπόν ο μεγάλος δεν είπε απλώς ψέματα ότι δεν συζητούσε ποτέ για τις επιχειρήσεις του γιου του. Ίσως έπαιρνε μερίδιο από την αρχή.

Όπως έχω γράψει, ο Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας και ο Σι Τζινπίνγκ της Κίνας γνωρίζουν τα πάντα για αυτές τις συμφωνίες, συμπεριλαμβανομένου του πόσα εκατομμύρια μεταφέρθηκαν από ολιγάρχες και εταιρείες που συνδέονται με τους κομμουνιστές σε τραπεζικούς λογαριασμούς που ελέγχονται από τους Μπάιντεν. Γνωρίζουν επίσης τι έκαναν οι Μπάιντενς για τα χρήματα.

Οι μόνοι που δεν γνωρίζουν όλα τα γεγονότα είναι οι Αμερικανοί. Και γι’ αυτό μπορείτε να ευχαριστήσετε τους New York Times και τους διεφθαρμένους συνωμότες τους.
Ο Λευκός Οίκος παραιτείται, δεν δίνει απαντήσεις

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki δεν μπήκε καν στον κόπο να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον προηγούμενο ισχυρισμό της ότι η αναφορά της The Post σχετικά με τον φορητό υπολογιστή του Hunter Biden ήταν “ρωσική παραπληροφόρηση” μετά την καθυστερημένη επαλήθευση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων από την κρυφή μνήμη των New York Times.

White House Press Secretary Jen Psaki holds a press briefing at the White House.

Η Ψάκι πιέστηκε την Πέμπτη κατά την τακτική της ενημέρωση σχετικά με τα δικά της παραπλανητικά σχόλια και εκείνα του τότε υποψηφίου Τζο Μπάιντεν.

“Οι New York Times έχουν επικυρώσει emails που φαίνεται να προέρχονται από ένα φορητό υπολογιστή που εγκατέλειψε ο Χάντερ Μπάιντεν στο Ντέλαγουερ”, ξεκίνησε ο δημοσιογράφος της RealClearPolitics, Philip Wegmannn. “Ο πρόεδρος είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η σχετική ιστορία της New York Post ήταν “ένα μάτσο σκουπίδια” και ότι επρόκειτο για “ρωσικό φύτευμα”. Επιμένει σε αυτή την εκτίμηση;”

Η Ψάκι απέφυγε να απαντήσει χωρίς να απαντήσει για την παραπληροφόρηση του Μπάιντεν.

“Θα σας παραπέμψω στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά και στους εκπροσώπους του Χάντερ Μπάιντεν. Δεν εργάζεται στην κυβέρνηση”, είπε.

Πηγή: nypost.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »