Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

ΤΑ 3 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ 9 ΧΩΡΕΣ - ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΑΝΕ;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΑΡΓΚΟ;


Αυτοί οι 3 τύποι έχουν εισβάλει σε 9 χώρες σε 23 χρόνια, σκοτώνοντας 11 εκατομμύρια αμάχους αλλά όπου έρθουν στους προσφέρουν ανθοδέσμες και λουλούδια, επίσης κανείς δεν τους αποκαλεί τρομοκράτες ή εγκληματίες. Πως γίνετε να δολοφονείς διαχρονικά σε 9 χώρες τόσους άμαχους και να σε βλέπουν σαν αθώα περιστέρα ή σύμμαχο; 

Γιατί άραγε;

Οι εντολείς τους ονομάζουν τώρα τον Πούτιν ως ένα επικίνδυνο υποκείμενο για τον «πολιτισμό μας» και μας το παίζουν και δάσκαλοι ηθικής. Η υποκρισία των δολοφόνων και των ΜΜΕ είναι η κύρια αιτία αλλά και η αδιαφορία των υπολοίπων μηχανισμών προστασίας της κοινωνίας δεν είχε φτάσει ποτέ σε παρόμοιο υπνωτισμό της μάζας. 

Αυτά τα τρία αγοράκια επάνω, είναι ακόμα ζωντανά: ο Μπάρι Χουσεΐν Σοετόρο, ο Τζο Μιντες και ο Μπιλ Κλιντον γνωστός από την ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας.

Ήταν αυτός ο Μπάρι Χουσεΐν Σοετόρο – γνωστός και ως Μπαράκ Ομπάμα – που, την επόμενη μέρα που

έγινε πρόεδρος, διέταξε την εντελώς παράνομη κατασκευή 26 εγκαταστάσεων βιολογικών όπλων στην Ουκρανία…..

Οι 26 βιολογικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία προορίζονταν για την παραγωγή μικροβιοπολέμου και την απελευθέρωση της επόμενης, αυτή τη φορά θανατηφόρου «μετάλλαξης» που θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2022. 

Οι παρανοϊκοί θα το πάνε μέχρι τέλους, και επειδή κανείς δεν ενδιαφέρετε ή έχει αντιληφθεί που οδηγείτε η κοινωνία (στο τέλος της) καλή τύχη σ' όλους μας.

Όσο μπορούμε θα σας ενημερώνουμε αλλά ίσως όχι για μεγάλο χρόνο καθώς σε λίγο καιρό δεν θα μας επιτρέπουν να μπούμε στο διαδύκτιο χωρίς ηλεκτρονική ταυτότητα ενσωματωμένη με το πάσο υγείας  και όλες τις ενέσεις μετάλλαξης και ευθανασίας των κοιμησμένων μαζών.

KORAKAS NEWS

το είδα

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ............

    O παππούς του Τζορτζ Μπους χρηματοδοτούσε τον Χίτλερ και τους Ναζί.
    Μαζί με τον Ροκφέλερ ήταν θερμοί υπέρμαχοι της γενετικής καθαρότητας ...

    Διαβάστε όλο το άρθρο
    http://www.mixanitouxronou.gr/o-pappous-tou-tzortz-bous-chrimatodotouse-ton-chitler-ke-ipostirize-ti-genetiki-katharotita/


    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »