Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

"Δεν ξεχνώ" την επαίσχυντη "Συμφωνία των Πρεσπών": οι Σκοπιανοί δεν θα γίνουν ποτέ τους "Μακεδόνες"!

 Η μακράν κοιμώμενη ΕΠΟ, παρέα με το Υπουργείο Εξωτερικών "του κράτους της Αθήνας", "ανακάλυψαν" πως οι Σκοπιανοί εμφανίστηκαν στο EURO 2020 ως "Μακεδονία" και "τους έκαναν ντα"! Ενεργώντας μόνο για τα μάτια του κόσμου επόμενο ήταν να τους γράψουν οι Σκοπιανοί εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Φυσικά οι Σκοπιανοί βρήκαν κι έκαναν, το γήπεδο το είχε στρώσει η επαίσχυντη "Συμφωνία των Πρεσπών", που υπέγραψε ο Σύριζα το 2018. Όπως ακριβώς έγραφα πριν τρία χρόνια, ο αναλώσιμος Τσίπρας βούλιαξε στις Πρέσπες και ξανάνοιξε το "χορό των τεράτων" στην Ελλάδα, απ' τον οποίο μας προέκυψαν τόσο ο Μητσοτάκης όσο και κάποιοι άλλοι επίδοξοι "σωτήρες" με "περιορισμένη" ή μη κόμη.

Όποιοι δεν μελετούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να τη ζουν ως φάρσα: το Σκοπιανό δημιουργήθηκε επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, που συναίνεσε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και

ξεδιάντροπα έλεγε πως σε 10 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται το Μακεδονικό ζήτημα. Και επί κυβέρνησης ενός άλλου Μητσοτάκη ξαναζούμε την επανεμφάνιση του εθνικισμού των Σκοπιανών.

Δυστυχώς δεν υπάρχει σήμερα ένας ηγέτης με παντελόνια, να στείλει τους Σκοπιανούς από 'κεί που 'ρθαν. Αυτό το είχε κάνει μόνο "Ο" Αντρέας, το 1994, όταν επέβαλε εμπάργκο στα Σκόπια και τους οδήγησε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την Ενδιάμεση Συμφωνία. Τους επέβαλε ν' αλλάξουν τη σημαία με το "αστέρι της Βεργίνας" και πέταξε στο καλάθι των αχρήστων όλα τα ονόματα που πρότεινε ο Νίμιτς, επειδή όλα περιείχαν το "Μακεδονία". Η Ενδιάμεση Συμφωνία παρέμενε σε ισχύ μέχρι να βρεθούν "πρόθυμοι", σαν τον Τσίπρα και το Μητσοτάκη, καθώς τα σημερινά πιο μεγάλα κόμματα συνεχίζουν επάξια το έργο καταστροφής της χώρας. Οπότε ξαναείδαμε τους Σκοπιανούς ν' ανεμίζουν τη σημαία με το "αστέρι της Βεργίνας" στις κερκίδες του γηπέδου στο Βουκουρέστι.


Η έλλειψη "Του" Αντρέα σήμερα είναι περισσότερο εμφανής από ποτέ. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, το ιστολόγιο φιλοξενεί το βίντεο απ' την ιστορική ομιλία στη Θεσσαλονίκη: "Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!" είχε πει "Ο" Αντρέας, ο βιρτουόζος της διεθνούς διπλωματίας, κι είχε ανατριχιάσει όλη η παραλία του Θερμαϊκού. 

Ο λαός της Μακεδονίας δεν πρόκειται ποτέ ν' αναγνωρίσει τους Σκοπιανούς ως "Μακεδόνες", όσο "πρόθυμοι" κι αν είναι κάποιοι απ' το Γκύζη ή τα Χανιά. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους! Ο Λαός βούλιαξε το ανυπόληπτο Πασοκ του ΓΑΠ, ο λαός βούλιαξε τον αναλώσιμο Τσίπρα, ο λαός θα βουλιάξει και τον, επικίνδυνο για τις ελευθερίες μας και νέο "πρόθυμο" ...

να εξυπηρετήσει τους Σκοπιανούς, και γι' αυτό επίσης αναλώσιμο, Μητσοτάκη!

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Για λίγο καιρό ακόμα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν και στο Facebook. Οδηγίες ρύθμισης για τις "Προτιμήσεις Ενημερώσεων" στο Facebook θα βρείτε εδώ, (αλλά προτιμότερο να κάνετε λογαριασμό στο MeWe).

ΥΓ.: Στην προηγούμενη ανάρτηση υπήρχε το ερώτημα προς τους αναγνώστες "γιατί δούλευε στο φουλ τον Απρίλιο η λιγνιτική Μεγαλόπολη 4, ενώ η διπλανή Μεγαλόπολη 5, η φαραωνική μονάδα αερίου της ΔΕΗ, είχε πολύ μικρότερο συντελεστή χρησιμοποίησης;". Η σύσταση ήταν να δείτε τις αναρτήσεις του Φεβρουαρίου, όπου, στις 19/2, θα βρίσκατε τις ανακοινώσεις, με τις οποίες ο ΑΔΜΗΕ τελείωσε το παραμύθι των δήθεν "Α"ΠΕ. Η λιγνιτική Μεγαλόπολη 4 δούλευε για τη σταθεροποίηση του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρισμού στη Νότια Ελλάδα απ' την αποσταθεροποίηση που προκαλούν τα αιολικά. Η Μεγαλόπολη 5 απλά δεν χρειαζόταν να δουλεύει, καθώς αφενός δούλευαν οι μονάδες αερίου του Ήρωνα και της Protergia στη Στερεά, αφ' ετέρου το αέριο έχει ακριβύνει, η τιμή του έχει επανέλθει στα προ πανδημίας επίπεδα. Αν λοιπόν διαβάζετε στον "ειδικό" τύπο γκρίνια για το κόστος της αγοράς εξισορρόπησης, να ξέρετε πως πρόκειται για τις θερμικές μονάδες που κρατά σε λειτουργία ο ΑΔΜΗΕ, μετά το σκάσιμο του μετασχηματιστή στο ΚΥΤ Ασπροπύργου, στις 7/2/2021. Και δεν θα υπήρχε αυτό το κόστος αν έλειπαν τα αιολικά. Τόσο απλά!

Πηγή: greeklignite.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »