Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Έχουμε απορίες για την Χούντα που έχει καταλάβει την εξουσία. Ποιός μπορεί να μας απαντήσει;

Σεβόμαστε απόλυτα την προδοτική Χούντα που μας κυβερνάει βιάζοντας συστηματικά το σύνταγμα, με την συνδρομή, παθητική ή ενεργητική, της τρίτης υποτακτικής εξουσίας.

Χωρίς να έχει αποδείξει στο ελάχιστο ότι δεν έχει νοθεύσει τις εκλογές - δεν τολμάνε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ούτε τους καταλόγους με τα αθροίσματα ανά εκλογικό τμήμα να δημοσιεύσουν online και σε πραγματικό χρόνο, ώστε να είναι δυνατόν στην συνέχεια να ελεγχθούν από τον καθένα τα αθροίσματα των προσθετέων, από το εκλογικό τμήμα διαδοχικά έως την επικράτεια, όπως και να ελεγχθούν άμεσα  τα αποτελέσματα που αντιστοιχούν στο κάθε εκλογικό τμήμα και από το τελευταίο μέλος της κάθε εφορευτικής επιτροπής που ήδη θα τα γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Και το ομολογούμε: σεβόμαστε απολύτως αυτήν την Χούντα που ταιριάζει μόνο σε υπηκόους με φρόνημα δούλου, γι αυτό και προτρέπουμε όλους τους δουλοπρεπείς ευχαριστημένους πολίτες να υπακούουν μαζοχιστικά σαν εκπαιδευμένες φώκιες σε παράσταση τσίρκου, στα νομοθετημένα παραγγέλματα που τους δίνει η Εγκληματική Παγκόσμια Συμμορία της Ελίτ πίσω από την Νέα Τάξη και στα καψόνια με συγκεκριμένες στοχεύσεις πλύσης εγκεφάλου, εκφοβισμού και υποταγής, καψόνια που τους κάνει μέσω της Χούντας της.

Μέσα στις τόσες απορίες μας αναρωτιόμαστε: γιατί οι χουντοκυβερνήσεις τόσων και τόσων κρατών έχουν συντονιστεί με βήμα χήνας σε όλον τον πλανήτη, όχι μόνο στο κραυγαλέο ζήτημα αυτής της απλής ίωσης αλλά και σε πάρα πολλά άλλα ζητήματα, δημιουργώντας μία παραπλανητική εικόνα διευρυμένης συναίνεσης (ερήμην των λαών τους), συναίνεσης  καθόλου άδολης αλλά προερχόμενης από κοινές εντολές προς όλες τις μαριονέτες χουντοκυβερνήσεις;

Γιατί οι κυβερνήσεις είναι τόσο προκλητικές φροντίζοντας να

ενεργούν κραυγαλέα αντιφατικά, παράλογα, σαδιστικά, πουλώντας τρέλα και σκορπώντας την καταστροφή και το χάος, και αφήνοντας τα ίδια τα στελέχη τους να παραβιάζουν προκλητικά τα ίδια τα αυστηρά τους μέτρα; 

Σαν να προσπαθούν να χάσουν και το παραμικρό ίχνος αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης που μπορεί ακόμα να έχει απομείνει προς αυτούς από τους λαούς τους.

Μήπως για να προετοιμαστεί σταδιακά το έδαφος για την Παγκόσμια Οργουελική Κυβέρνηση της Ελίτ με τον διαφημιζόμενο ψευδεπίγραφο και απατηλό τίτλο Great Reset, που μέσω του γενικευμένου παγκόσμιου κραχ και του χάους που θα προκαλέσουν, θα αναδυθεί, θα ορθώσει το ανάστημά της και θα αναλάβει τα ηνία για να απαλλάξει δήθεν τους ανθρώπους από τις ανίκανες και διεφθαρμένες κυβερνήσεις τους; (που είναι όμως δικά της εντεταλμένα όργανα, της ίδιας αυτής Ελίτ!)

Έχουμε όμως απορίες και τις μοιραζόμαστε μαζί σας για να τις σκεφτείτε και εσείς.

Τι θα γινόταν αν όποιος καταλαμβανόταν από τα όργανα του κράτους χωρίς να έχει να επιδείξει το απαραίτητο πατσαβουρόχαρτο ή πατσαβουροSMS της άδειας εξόδου στην άτυπη κατάσταση στρατιωτικού νόμου της ΑΝΧ (Ακήρυχτης Νέας Χούντας), ή χωρίς μάσκα, ότι από τα δύο τύχαινε να μην έχει, μάσκα ή άδεια κυκλοφορίας υπόδουλου, τότε έμενε σιωπηλός, δεν έδινε το όνομά του, την ταυτότητά του ούτε το κινητό του;

Πόσο εφικτό θα ήταν να προσάγουν για εξακρίβωση στοιχείων πολλούς ανθρώπους, μεμονωμένους ή σε παρέες, άλλες εδώ και άλλες εκεί, σκόρπιες σε οποιοδήποτε σημείο μιάς πόλης, που θα έκαναν μιά ψυχαγωγική πορεία ή ότι άλλο θα είχαν την επινοητικότητα να κάνουν και εκ των οποίων μερικοί μπορεί να είχαν ξεχάσει και την μάσκα τους; Με τι μέσον θα τους μετέφεραν στο τμήμα; Πόσους θα χωρούσε το τμήμα; Πόσο φανερό θα ήταν το φιάσκο;

Στο τμήμα όταν μετά από χρονοβόρα διαδικασία ανακαλυπτόταν η ταυτότητά τους, αν τυχόν μπορούσαν να βρουν και να δείξουν την άδεια εξόδου υπόδουλου που είχαν χάσει από λάθος, δεν θα ήταν χρήσιμο γι αυτούς;

Κι αν όσοι το επέλεγαν, έκαναν την ίδια ή την επόμενη μέρα τεστ και ήταν αρνητικό και συνεπώς δεν θα υπήρχε περίπτωση να κολλήσουν κανέναν, (όπως λένε ότι έχουν κάνει τεστ και οι καλεσμένοι στα τηλεοπτικά γλέντια χωρίς μάσκες), δεν θα κατέπιπτε (λέμε τώρα για όσους ανησυχούν) οποιαδήποτε κατηγορία έκθεσης άλλων σε κίνδυνο;

Όσοι μασκοφόροι εκ πεποιθήσεως φοβούνται μην μολυνθούν από τους αμασκάρευτους, πώς το σκέφτονται; Ο κακός ιπτάμενος ιός θα εμποδιστεί από την μάσκα του άλλου αλλά όχι από την δική τους; Χρειάζονται μήπως δύο μάσκες σαν φράγμα στον ιπτάμενο ιό, μία που ήδη θα φοράνε και μία δεύτερη σε αναπλήρωση της μάσκας που δεν φοράει ο αμασκάρευτος; Γιατί τότε δεν φοράνε δύο, ή τρεις αν ήδη φορούσαν δύο; Ας φορέσουν και μία ειδική ασπίδα προσώπου και ένα ζευγάρι μοδάτα γάντια χειρουργείου και θα είναι άτρωτοι. Όχι βέβαια τελείως άτρωτοι, γιατί μπορεί να τους τσιμπήσει ένα κουνούπι. Επειδή όμως μπορεί κάποια νέα μετάλλαξη να κολλάει και από κουνούπι, μια στολή μελισσοκόμου θα ήταν ότι πρέπει. Στην μεγάλη ανάγκη μία ολόσωμη μπούργκα εμπριμέ με πεταλούδες και λουλούδια, για να είναι ευχάριστη και αισιόδοξη η παρουσία τους. Γιατί να κάνουν κακές σκέψεις για τον αμασκάρευτο συνάνθρωπό τους;

Οι πρόγονοί μας έδιναν μάχες επί μαχών επί αμέτρητες γενεές και το είχαν σαν τιμή τους. Εμείς ούτε το όντως απειροελάχιστο δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε; Μάλλον η βασική διαφορά έγκειται στο ότι εκείνοι δεν είχαν τηλεόραση. Θα θέλουν να ξαναπεθάνουν από ντροπή για εμάς. Για την ακραία δειλία μας και την χαμηλή νοημοσύνη μας. 

Τι φοβάσαι, το πρόστιμο; Η οικονομική σου καταστροφή, η ανεργία, και η επικείμενη αύξηση των φόρων και του κόστους ζωής ισοδυναμούν με πολλές δεκάδες πρόστιμα. Μην ξεγελιέσαι από τα επιδόματα (που θα τα πληρώσεις πάλι εσύ μεταχρονολογημένα και με σκληρούς όρους), επιδόματα που χρησιμεύουν σαν βαλβίδα εκτόνωσης για να εξαγοράσουν  προσωρινά την ανοχή σου. Όταν πετύχουν τους στόχους τους στην μετάλλαξη της κοινωνίας σε επίπεδο υγειονομικής, οικονομικής και πολιτικής σκλαβιάς και εξαθλίωσης, η αντίδρασή σου θα είναι χωρίς αποτέλεσμα.

Πού είναι τα όριά σου;

Το πολιτικό μας σύστημα είναι απολυταρχία. Χωρίς διάκριση εξουσιών, με εκλογές για τις οποίες δεν μπορεί να αποδειχθεί η έλλειψη νοθείας, εκλέγουμε εξ ανάγκης πολιτικούς που ψεύδονται ασύστολα και καταπατούν τις προεκλογικές τους διακηρύξεις  ως κοινοί απατεώνες, χωρίς καμία συνέπεια ή δυνατότητα εκ μέρους του εκλογικού σώματος ανάκλησης της λαϊκής εντολής προς αυτούς ή προς συγκεκριμένες επιλογές τους.

Το σύνταγμα είναι ο υπέρτατος νόμος που πρέπει να σεβόμαστε. Συμμετείχες όμως ποτέ στο ελάχιστο στην διαμόρφωση του περιεχομένου του ή στην έγκρισή του;

Έστω όμως και υπό αυτές τις συνθήκες, το κατά πόσον αυτό τηρείται και γίνεται σεβαστό από την πολιτεία, επαφίεται στην γνωμάτευση ελάχιστων ανθρώπων που αν αποφασίσουν ότι 1+1=3 πάλι δεν σου πέφτει κανένας λόγος.

Το είδος του πολιτεύματος επελέγη, και στήθηκε ένα πολιτικό σύστημα ερήμην σου. Σε έχουν κοροϊδέψει, ξεκινώντας από το σχολείο, να πιστεύεις ότι έχουμε κάτι διαφορετικό από ολοκληρωτική απολυταρχία, με δικαίωμα ζωής και έμμεσου θανάτου επί των υπηκόων της.

Το πρόβλημα δεν είναι τα πολιτικά πρόσωπα που επενδύουν την εξουσία. Το σύστημα είναι εξ ορισμού χακαρισμένο, πολύ πριν γεννηθείς. Ένα πυκνό πλέγμα νόμων ρυθμίζει κάθε πτυχή της ζωής σου. Δεκάδες χιλιάδες νόμοι που ποτέ δεν ενέκρινες, που δημιουργούν ένα περιβάλλον πολιτικής και νομικής φυλακής, που το μόνο που εξασφαλισμένα προασπίζεται είναι την διαιώνιση του ίδιου αυτού συστήματος.

Αυτό το σύστημα είναι πολύ χειρότερο από δικτατορία, διότι η επίσημα διακηρυγμένη δικτατορία δεν δημιουργεί την καταστροφική ψευδαίσθηση ότι την έχει εγκρίνει ο λαός με την ψήφο του και έτσι στην πρώτη ευκαιρία θα υπάρξει συλλογική αντίδραση.

Η κοροϊδία και η εξώθησή σου στην προσωπική και την συλλογική σου καταστροφή σπάει κάθε μέρα που περνάει τα προηγούμενα ρεκόρ και όχι μόνο λόγω των ψευτοϋγειονομικών καταστροφικών μέτρων.

Οι δημοσκοπήσεις και οι στρατιές των συστημικών παπαγάλων σου λένε ότι οι περισσότεροι εγκρίνουν τις επιλογές της κυβέρνησης και κάποιοι τους πιστεύουν. Αλλά το χειρότερο είναι ότι και όσοι δεν τους πιστεύουν συμπεριφέρονται σαν να τους πίστευαν, δηλαδή συναινούν μέσω της ανοχής τους.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο λαός, (και αυτό ισχύει λίγο πολύ για όλες τις χώρες), είναι πολιτικά στείρος και αυτή η κατάστασή του είναι η πηγή των δεινών του, τα υπόλοιπα είναι ελαφρυντικά.  Το να γκρεμίζεις είναι το εύκολο, το να χτίζεις το πολύ δυσκολότερο. Αυτό που δεν συνειδητοποιούμε εμείς οι πολίτες είναι ότι η ευθύνη και το καθήκον για την δημιουργία κομμάτων ή πολιτικών οργανισμών και ευρύτερα για την πολιτική οργάνωση και διακυβέρνησή μας είναι αποκλειστικά δικά μας και κανενός άλλουΟ λαός έχει γίνει ανίκανος να παράξει την δική του πολιτική έκφραση, τις δικές του ικανές και ευρείας αποδοχής πολιτικές δυνάμεις. Χρειάζονται ασφαλώς οικονομικοί πόροι για αυτό, αλλά το αν η χώρα και οι πολίτες της θα ευημερούν ή αντιθέτως θα βρίσκονται στα πρόθυρα του αφανισμού, όπως ξεκάθαρα πλέον συμβαίνει, είναι τόσο πολύ σημαντικό που όλα τα άλλα είναι ανούσιες δικαιολογίες. 

Η φύση όμως απεχθάνεται τα κενά, και αυτό το συγκεκριμένο κενό το οποίο δημιουργεί η αυτοκαταστροφική αδράνειά μας, έρχεται η Εγκληματική Παγκόσμια Συμμορία της Ελίτ πίσω από την Νέα Τάξη να το καλύψει χτίζοντας τις δικές της ποικίλες και πολύμορφες πολιτικές δυνάμεις, όλων των μεγεθών, θέσεων κατευθύνσεων και αποκλίσεων, ο θίασος των οποίων φέρει το προσωπείο της πολυφωνίας και της δημοκρατίας, για να βυθίζουν στην απραξία και την πολιτική παραλυσία ακόμα περισσότερο τον λαό, αφού πρώτα μέσω κοινωνικής μηχανικής μας έχουν μετατρέψει σε άνοες, ουσιαστικά αμόρφωτους και απαίδευτους, που άγονται και φέρονται με ευκολία σαν νήπια.

Πού είναι τα όριά σου;

Τα όριά σου είναι στο μυαλό σου, αλλά το μυαλό σου έχει καταληφθεί από το σύστημα, χωρίς καν να δώσεις μάχη για να το προασπιστείς, χωρίς ούτε να το υποψιαστείς. Τα όριά σου στα μετακινεί και στα πηγαίνει όπου θέλει ο καταληψίας. Λίγο λίγο κάθε φορά, να μην το συνειδητοποιήσεις.

Ο πόλεμος είναι ασύμμετρος. Σε ελέγχουν εκ των έσω. Είσαι σαν εκπαιδευμένος σκύλος. Τζακ στοπ, σταματάει ο Τζακ. Τζακ κάτω, κάθεται ο Τζακ. Τζακ πρόστιμο, συμμορφώνεται ο Τζακ. Ο Τζακ εκτελεί παραγγέλματα. Ο Τζακ δυσφορεί και θεωρητικά διαφωνεί με τις εντολές, αλλά βλέπει το δέντρο, την άδικη και παράλογη εντολή, χωρίς να βλέπει το δάσος, το πολιτικό σύστημα που την παράγει.

Μένει στα πρόσωπα, πιστεύοντας ότι αυτά είναι το σύστημα, πιστεύοντας ότι αυτά κυβερνούν και αυτά επιλέγουν την πολιτική τους. Αυτά όμως είναι μόνο οι εκφωνητές, οι παρουσιαστές της πολιτικής που εφαρμόζουν. Είναι μεν ως πρόσωπα διεφθαρμένοι εγκληματίες, προδότες που αποκομίζουν ως διεφθαρμένοι και προσωπικό όφελος, αλλά δεν παύουν να είναι κυρίως διακοσμητικά αναλώσιμα πιόνια.

Διότι το σύστημα είναι διαχρονικό με βαθιές ρίζες, και οι ρίζες κρύβονται στο έδαφος, δεν εκτίθενται σε κοινή θέα.

Πού είναι επιτέλους τα όριά σου;

Πόσο τμήμα του πληθυσμού θα ήταν αρκετό, παίρνοντας μία απλή αλλά σημαντική πρωτοβουλία κινήσεων τέτοιων ή οποιωνδήποτε άλλων ανάλογων, να καταλύσει ειρηνικά και μέσα σε λίγες μέρες την ΑΝΧ (Ακήρυχτη Νέα Χούντα) που είναι ο γλοιώδης πλασιέ της φαρμακευτικής βιομηχανίας και ο πολιτικός πλασιέ της Νέας Οργουελικής Παγκόσμιας Αναδυόμενης Τυραννίας; Βάζει κανείς στοίχημα με τίνος το μέρος είναι οι πιθανότητες; Με το δικό μας μέρος ή με το μέρος του Χάρτινου Χουντόπυργου που οι ένοικοί του πριν τον καταποντισμό τους θα έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό που δεν θα τους υπολογίζει κανείς, αυτούς και τις απαγορεύσεις τους, σαν να είναι άψυχα σκιάχτρα; Το μόνο πραγματικό όπλο του αραχνιασμένου Χουντόπυργου είναι ο φόβος που εμπνέει. 

Ο κόσμος δεν γνωρίζει την πραγματική του δύναμη

Η συμμόρφωσή των πολιτών μοιάζει με την εθελούσια παράδοσή τους σε κάποιον που τους απειλεί με νεροπίστολο. Η συνειδητοποίηση από μιά κρίσιμη μάζα αυτής της αλήθειας, θα έλυνε αμέσως το πρόβλημα.


Ξέρετε κανέναν πνευματιστή να ρωτήσει τον Μαχάτμα Γκάντι που μέσω της ειρηνικής μη συμμόρφωσης, απελευθέρωσε την Ινδία από τον σκληρό στρατιωτικό Βρετανικό ζυγό, να μας πει την γνώμη του;

Ποιός θα μας λύσει τις απορίες; Μήπως να ρωτήσουμε τον πρωθυπουργό της Χούντας των Γκρέμλινς; Και που ξέρουμε αν θα μας πει την αλήθεια; Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι δεν θα το κάνει.


Δες και 
από το λεπτό 5:30


1 σχόλιο:

  1. Μη Στέλνετε «μήνυμα». Στείλτε τους στο Διάλολο. Μην συνεργάζεστε με τον κατακτητή.
    Αντισταθείτε!

    ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΊΣΕΙ ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗ ΛΙΑΚΑΔΑ.

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ.

    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ .

    http://deltio11.blogspot.com/2021/03/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »