Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Η ηθελημένη άγνοια

Nick Kilo

Ο λόγος που πάρα πολλοί κατεβάζουν φούστες και παντελόνια και τρέχουν πίσω από προϊόντα με τη λέξη "εμβολια" δήθεν για να "σωθούν" και δήθεν για να "προστατευθούν" και δήθεν για τη "προστασία της δημόσιας υγείας" ΕΙΝΑΙ επειδή απλούστατα έχουν επιτρέψει λόγω ΗΘΕΛΗΜΕΝΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ και τυφλής παράλογης πίστης ΑΥΤΟ που βλέπετε στη φώτο για τα παιδιά τους. Πιστεύοντας Φυσικά ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ 100000% ότι αυτό στη φώτο είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ((σε βαθμό εξαναγκασμού)) και έχει σώσει την ανθρωπότητα από εξαφάνιση 😱
((Αυτό που βλέπετε στη φώτο δημιουργήθηκε περίπου σε 3-4 δεκαετίες, από όταν οι κατασκευαστές απαίτησαν πλήρη ΑΣΥΛΙΑ και την πήραν φυσικά από αυτούς που μας "φροντίζουν" και πάντα με το αζημίωτο για όλους αυτούς που μας αγαπάνε τόσο πολύ, μην ανησυχείτε)).

Είναι σε τέτοιο βαθμό πλέον φυτεμένη στη πλειονότητα του πληθυσμού η τυφλή παράλογη πίστη και η ηθελημένη άγνοια και βρίσκονται σε μια πολύ βαθιά γνωστική ασυμφωνία, που

ακόμα και αν βλέπουν το παιδί τους ((αλλά και τον εαυτό τους τώρα ή τα γερόντια τους)) να πέφτουν θύμα, άμεσα, έμμεσα, βραχυχρόνια και μακροχρόνια, μιας οποιαδήποτε από τις πολλές ενέσεις, πιστεύουν ακράδαντα ότι ήταν "σύμπτωση" ((γιατί έτσι τους είπαν οι πλασιέ)) και έπραξαν ορθά δήθεν για να σωθούν και δήθεν να σώσουν την ανθρωπότητα και πιστεύουν ότι, όχι μία, αλλά ακόμα και 1000 ενέσεις, αν είναι "ΕΜΒΟΛΙΑ=Ιερό Δισκοπότηρο", είναι απόλυτα αναγκαίες και απαραίτητες και απόλυτα φυσιολογικό και όποιος διαφωνεί με τη τυφλή πίστη τους και την άγνοια τους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ στη ΠΥΡΑ ή να εκδιωχθεί από τις διεστραμμένη "κοινωνία" των "απαραίτητων και εξαναγκαστικων προϊόντων τους".

Είναι αδύνατο πλέον να καταλάβουν τον αυτονόητο παραλογισμό τους.
Είναι αδύνατο να καταλάβουν πως το Ευ Ζην και η Υγεία ΔΕΝ προέρχεται από δεκάδες και λίαν συντόμως εκατοντάδες ενέσεις με ότι επικίνδυνα συστατικά αυτές εμπεριέχουν.
Είναι αδύνατο να καταλάβουν το παραλογο και τη διαστροφή της τυφλής πίστης τους.
Είναι αδύνατο να καταλάβουν ότι το σώμα τους είναι τέλεια σχεδιασμένο και λειτουργεί όπως έχει σχεδιαστεί ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ και δεν το εξαναγκάζεις να κάνει κάτι που είναι αντίθετο από τις λειτουργίες προστασίας (και όχι μόνο) που έχει θέσει ο Δημιουργός.

Αυτή είναι η στυγνή αλήθεια, όχι γιατί το λέει ο κανένας μετά από χιλιάδες ώρες μελέτης, αλλά απλά γιατί είναι η στυγνή ΓΥΜΝΗ αλήθεια μπροστά στα μάτια σας και ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ γιατί ΦΟΒΑΣΤΕ και προτιμάτε να μείνετε ΑΔΑΕΙΣ, τυφλοί ΠΙΣΤΟΙ και όντα προς εκμετάλλευση, σχεδόν όπως μια αγέλη προβάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »