Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ετοιμάζουν νέο σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου, που θα νομιμοποιήσει τις παράνομες εισόδους λαθρομεταναστών

 Και όσο εμείς τσακωνόμαστε για το εμβόλιο κι αν ο ΠΘ έπρεπε ή όχι να κάνει ποδήλατο στην Πάρνηθα στην πολυαγαπημένη ΕΕ ετοιμάζουν το νέο σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου, που θα νομιμοποιήσει τις παράνομες εισόδους λάθρο κυρίως από την υποσαχάρια Αφρική. Πλέον δεν θα μπαίνουν παράνομα, αλλά νόμιμα, με τα χαρτιά τους, με τα όλα τους. Θα δηλώνουν ότι θέλουν να έρθουν Ευρώπη και η Ευρώπη θα τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες. Μάλιστα το σύμφωνο λέει ότι σε περίπτωση που είναι λάθρο και μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών δεν έχουν απελαθεί τότε το Κράτος υποχρεούται να τους δώσει άδεια διαμονής. 


Η δε Γιόχανσον, η μανδάμ Χίτλερ που επιθυμεί διακαώς την καταστροφή της Ευρώπης, η οποία αντί να πάει στον αγυριστο κάθεται και κανονίζει πώς θα μας τελειώσει, πήγε στο Μαρόκο για να πει "ρε παιδιά μην στέλνετε τόσους παράνομους και πρέπει να σας τους γυρίζουμε πίσω, δώστε πιο πολλές βίζες". Αυτή είναι η πολιτική τους. Διότι, σύμφωνα με αυτή την αντιπαθητική, η ΕΕ έχει πρόβλημα δημογραφικό και ως γνωστό θα λυθεί με αντικατάσταση πληθυσμών για το κάθε ευρωπαϊκό τσόλι, ενώ χρειάζεται και εργατικό δυναμικό. Να μας πει η μανδάμ αφού χρειάζεται εργατικό δυναμικό η Ευρώπη, τι κάνουν όλοι αυτοί που κοπρίζουν και το ρίχνουν στην παρανομία ζώντας με επιδόματα, άεργοι, επί σειρά ετών. Γιατί δεν καλύπτουν μία απο τις τόσες θέσεις εργασίας που μας έχουν πρήξει ότι έχουν, αλλά δεν βλέπουμε πουθενά; 

Το Σύμφωνο ελπίζει ότι μέχρι το 2027 θα έχουν προσληφθεί άλλοι 3000 στην Φρόντεξ, διότι προφανώς τις τζάμπα διακοπάρες δεν τις αρνήθηκε κανείς. Εχουν μάθει τα ευρωπαϊκά λιγούρια να έρχονται εδώ να κάνουν διακοπάρες, ολα πληρωμένα, και το μόνο που κάνουν να είναι να λειτουργούν ως ρεσεψιόν των λάθρο. Από τοτε που κουβαλήθηκε η Φρόντεξ στα σύνορα μας έχουμε γίνει σουρωτήρι. 

Οι προβλέψεις είναι ότι με το σύμφωνο αυτό κάτι δεκάδες εκατομμύρια Αφρικανοί θα εγκατασταθούν νόμιμα στην Ευρώπη και καταλαβαίνετε ποιοι θα φάνε την πίεση. Ο πιο αδύναμος κρίκος.

Το να συζητάμε για κοινή μεταναστευτική πολιτική στο έκτρωμα πλέον που έχει καταντήσει η ΕΕ είναι εντελώς ηλίθιο. Εμείς δεν μπορούμε να έχουμε κοινή μεταναστευτική πολιτική ούτε με την Γερμανία ούτε με τη Σουηδία, χώρα καταγωγής της Γιόχανσον. Εμείς έχουμε άλλη θέση, άλλη ιστορία και άλλες ανάγκες. Για να μην πω και άλλο πολιτισμό και ταράξω την Γιόχανσον με τον πολιτισμό του ΙΚΕΑ. 

Το θέμα είναι σοβαρό. Πρέπει να αντιδράσουμε και ως φαινεται αντί να αντιδράμε η μύτη του Μηταράκη έχει αγγίξει τα πατώματα από τις υποκλίσεις.

Ολες οι πληροφορίες από την Figaro, η οποία αφιερώνει συνεχώς ένα σωρό άρθρα για το θέμα. Εδώ δεν έχουμε τέτοια προβλήματα και μπορούμε να ασχολούμαστε με το μότο κρος της υπέρκομψης, τον ψεκ Ιωαννίδη, το καταπληκτικό εμβόλιο και τις ανοησίες του κάθε τενεκέ και του κάθε γελοίου που βρήκε καρέκλα και δημόσιο βήμα και βγάζει το απωθημένο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »