Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ...

Αποφάσισα, τελευταία φορά, προς το παρόν και μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ επί της αιτήσεως ακυρώσεως, που δυστυχώς κατατέθηκε κατά της Κ.Υ.Α. για την υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας από τα παιδιά μας στα σχολεία όλης της χώρας, να ασχοληθώ με το ΣτΕ και να δημοσιοποιήσω ένα ούτως ή άλλως δημόσιο σχόλιο, ενός εκπαιδευτικού, με τον οποίο προφανώς μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για τα παιδιά μας, αλλά όχι και για το ΣτΕ.

Το σχόλιο αυτό θα το βρείτε στην τελευταία ανάρτησή μου για το ΣτΕ. Ο εκπαιδευτικός εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την εναντίωσή μου στην προσφυγή στο ΣτΕ και θεώρησα αναγκαίο να του απαντήσω. Επειδή, δε, θεωρώ ότι τις ίδιες απόψεις έχουν και όλοι οι υπόλοιποι αιτούντες, αλλά ενδεχομένως και άλλος κόσμος, επιλέγω τη δημοσιοποίηση του σχετικού διαλόγου, ώστε να γίνει απολύτως κατανοητή η θέση μου σε όλους.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ:

"Πώς αποδομείται κατά τη γνώμη σας λοιπόν η απάτη;προσωπικά είμαι εκπαιδευτικός και ένας από τους ενάγοντες στην προσφυγή και ως εκπαιδευτικός έχω ήδη δύο ποινικά και μία παραπομπή σε πειθαρχικό γιατί αντιστάθηκαν σε αυτήν την παρανομία και τον παραλογισμό, από την αρχή εξέφρασα τη γνώμη μου ότι τα σχολεία πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά γιατί δεν υπάρχει κανένας υγειονομικός λόγος να μην είναι ανοιχτά και τα παιδιά να έρχονται χωρίς μάσκες με την διεκδίκηση αυτού του δικαιώματος τους από τους γονείς τους.ή ενδεχομένως αρνητική απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας θα ακολουθηθεί από άλλους δικαστικούς αγώνες όπως προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και λοιπά. Αν απαξιώσουμε στην πράξη την λειτουργία της δικαιοσύνης τότε τι μένει;"

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:

"Νομίζω ότι υπήρξα απόλυτα σαφής στην ανάρτησή μου. Η "δικαιοσύνη" του ΣτΕ έχει απαξιωθεί στην πράξη από το ίδιο, δεν το απαξιώνω εγώ που επέτρεπα τον κόσμο να προσφύγει σε αυτό, με βεβαία την απόρριψη και την ευκαιρία για την κυβέρνηση να πανηγυρίζει τη "δικαίωσή" της. Εσείς, και οι υπόλοιποι αιτούντες, που θα κληθείτε μάλιστα και από πάνω να πληρώνετε και τη δικαστική δαπάνη που θα επιδικάσει το ΣτΕ, θα ισχυροποιήσετε το εγκληματικό από κάθε άποψη για τα παιδιά μας μέτρο της υποχρεωτικής μάσκας, το οποίο έχετε τη ψευδαίσθηση ότι πολεμάτε με την αίτησή σας. Οι δικαστικές ενέργειες, ειδικά στην υπόθεση αυτή, δεν είναι δυνατόν να έχουν συμβολικό χαρακτήρα, παρά μόνο ουσιαστικό. Πολλώ μάλλον όταν γίνονται μπούμερανγκ, κατά τα ανωτέρω. Όσοι με παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα, έχουν καταλάβει ότι η απάτη μπορεί να αποδομηθεί μόνο μέσα από την εισαγγελική διερεύνηση όλων των πτυχών της, σε όλα τα επίπεδα, και από πλήθος εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, γεγονός που αυξάνει, ακόμα και στατιστικά, τις πιθανότητες να βρεθούν θαραλλέοι εισαγγελείς και δικαστές να ανταποκριθούν στο νομικό κάλεσμα των ημερών. 

Το ΣτΕ διαχρονικά αποτελεί το δεκανίκι του συστήματος. Ακόμα και όταν φαινομενικά εναντιώνεται, να είστε βέβαιος ότι και πάλι το βοηθάει, βγάζοντάς το από τα δύσκολα, όπως έκανε με τον Μεγάλο Περίπατο του Μπακογιάννη. Το ρόλο της αποδόμησης της απάτης μέσα από τις συνεχείς και ανεξάντλητες ποινικές διαδικασίες τον έχω αναλάβει εγώ, χωρίς να επιβαρύνω κανέναν Έλληνα πολίτη, αντιθέτως δε, έχω επωμιστεί εξ ολοκλήρου το μεγάλο οικονομικό κόστος αυτών των ενεργειών, πλέον της απώλειας ατελείωτων εργατοωρών και της επιβάρυνσης της προσωπικής ζωής μου και του οικογενειακού προϋπολογισμού, γιατί πλούσιος δεν είμαι. Όταν, δε, αποδομηθεί η απάτη αυτή, η παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των Ελλήνων, θα είναι το λιγότερο που θα έχει αποδειχθεί".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »