Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Ηνωμένο Βασίλειο: 500 Ιατροί και Ακαδημαϊκοί: Οι Αριθμοί της COVID Είναι «Υπερβολικοί» Και Το Αφήγημα του Δεύτερου «Κύματος» Είναι «Παραπλανητικό»

από τον Tyler Durden για τον ειδησεογραφικό ιστότοπο ZeroHedge [1]

Σχεδόν 500 γιατροί και ακαδημαϊκοί συνέταξαν και απηύθηναν  μια επιστολή στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον - λίγες μόνο ώρες μετά αφού «αποφασίσθηκε» το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ – ενημερώνοντας τον ότι τα επίσημα δεδομένα και αριθμοί για την Covid είναι «υπερβολικά» και ότι το Αφήγημα για το δήθεν δεύτερο «κύμα» είναι «παραπλανητικό».

Οι επιστήμονες είναι επικριτικοί ως προς τον χειρισμό του ιού από την κυβέρνηση και τονίζουν ότι η αντίδραση στην πανδημία ήταν «δυσανάλογη» σε σχέση με τον κίνδυνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail. [2]

Οι υπογράφοντες Ιατροί και Ακαδημαϊκοί ισχυρίζονται ότι τα μαζικά τεστ «διαστρεβλώνουν τον βαθμό επικινδυνότητας του ιού», ότι ο μεγάλος αριθμός τεστ είναι πιθανό να παράγει ψευδώς θετικά και ότι τα ποσοστά μόλυνσης και θανάτου εντάσσονται στο πλαίσιο των συνηθισμένων εποχιακών ποσοστών.

Η ομάδα των επιστημόνων, ιατρών και

ακαδημαϊκών ισχυρίστηκε επίσης ότι το δεύτερο κύμα του Ηνωμένου Βασιλείου «έχει ήδη κορυφωθεί»:

Ο καθηγητής Tim Spector, ο οποίος ηγείται της εφαρμογής Covid Symptom Study με στόχο την παρακολούθηση της εξάπλωσης τηςCovid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν «θετικά σημάδια» ότι η χώρα έχει «περάσει την κορυφή του δεύτερου κύματος».

Η επιστολή φέρει τον τίτλο «Πρώτον: Μην βλάψεις». Έρχεται μια ημέρα μετά την κυβερνητική επιβεβαίωση 24.957 «θετικών»τεστ, έχοντας μια αύξηση 13,9% συγκρινόμενα του συνόλου της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι ανοσολόγοι Dr. Charlotte R Bell, ο παιδίατρος Dr. Rosamond Jones και ο Keith Willison, καθηγητής Χημικής Βιολογίας στο Imperial College είναι μεταξύ αυτών που υπέγραψαν την επιστολή.

«Η διαχείριση της κρίσης έχει γίνει πλεόν δυσανάλογη και τώρα προκαλεί περισσότερο κακό παρά καλό»,σημειώνουν.

«Προτρέπουμε τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής να θυμούνται ότι αυτή η πανδημία, όπως και όλες οι πανδημίες, εντέλει θα περάσει αλλά η κοινωνική και ψυχολογική ζημία και οι κίνδυνοι τείνουν να μονιμοποιηθούν.»

Η επιστολή αναφέρει επίσης ότι: «Μετά την αρχική δικαιολογημένη απάντηση στηCovid-19, τα στοιχεία και τα δεδομένα δείχνουν τώρα μια διαφορετική εικόνα».

«Το πρόβλημα των λειτουργικών ψευδώς θετικών ποσοστών δεν έχει ακόμη αντιμετωπιστεί και ιδιαίτερα στο πλαίσιο του χαμηλού επιπολασμού της νόσου κατά το οποίο τα ψευδώς θετικά είναι πιθανό να ξεπεράσουν τα πραγματικά θετικά και, επιπλέον, να συσχετίζονται ελάχιστα με το άτομο που είναι μολυσματικό. Παράλληλα με αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να παρατηρούμε ένταση των ασθενειών και των θανάτων κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών», συνεχίζει η επιστολή.

Στη συνέχεια, η ομάδα των επιστημόνων επισημαίνει ότι το «δεύτερο κύμα» μπορεί να μην είναι διαφορετικό από ένα κανονικό Νοέμβριο στο Ηνωμένο Βασίλειο:

«Είναι αξιοσημείωτο ότι το ποσοστό θνησιμότητας για τοΗνωμένο Βασιλείο βρίσκεται σήμερα περίπου στο μέσο όρο για αυτήν την περίοδο του έτους. Επομένως, η χρήση του όρου «δεύτερο κύμα» είναι παραπλανητική. Έχουμε τη γνώση να εφαρμόσουμε μια πολιτική που θα προστατεύει τους ηλικιωμένους και τους ευάλωτους δίχωςνα επιφέρει με αυξανόμενο ρυθμό, βλάβες στην υγεία και την οικονομία και η οποία πολιτική δεν θα είναι σε βάρος ολόκληρου του τρόπου ζωής μας και ιδιαίτερα του τρόπου ζωής των παιδιών του έθνους».

«Ο δείκτης R του κορονοϊού μειώθηκε σε πέντε περιοχές της Αγγλίας αυτήν την εβδομάδα - εκτός από το Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική πλευρά, όπου δεν άλλαξε - και παρέμεινε σταθερός μεταξύ 1,1 και 1,3 στην Αγγλία και το Ηνωμένο Βασίλειο συνολικά. Την περασμένη εβδομάδα σημείωσε πτώση από 1,2 σε 1,4 σε σχέση με την προηγούμενη της», καταλήγει η Daily Mail.

Η σύνταξη και αποστολή της επιστολής διοργανώθηκε από μια ομάδα που ονομάζεται Us For Them, η οποία αντιτίθεται στα πρωτοφανή περιοριστικά μέτρα σε σχέση με τον κορονοϊού.

Πηγές:

[1].-- 100s Of UK Medics And Academics Urge Boris Johnson: COVID Data Is "Exaggerated" And Second Wave Talk Is "Misleading" | Zero Hedge

https://www.zerohedge.com/medical/100s-uk-medics-and-academics-urge-boris-johnson-covid-data-exaggerated-and-second-wave-talk

[2].— Official data is 'exaggerating' the risk of Covid, 500 academics tell Boris Johnson | Daily Mail Online

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8925427/Official-data-exaggerating-risk-Covid-500-academics-tell-Boris-Johnson.html?ito=social-twitter_dailymailUK&__twitter_impression=true&__twitter_impression=true&__twitter_impression=true&__twitter_impression=true

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »