Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Βλαντιμίρ Καράσεφ: Το "Black Lives Matter" είναι ένα εργαλείο πραξικοπήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόβλημα των φυλετικών διακρίσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υπήρχε  πάντα. Αλλά τέτοιες αιματηρές εμφύλιες συγκρούσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα τώρα σε ολόκληρη τη χώρα, η Αμερικανική κοινωνία δεν έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.  Ο θάνατος του Αφροαμερικανού κατ επανάληψη παραβάτη George Floyd, ο οποίος ήταν υπό αστυνομική κράτηση στις 25 Μαΐου 2020, πυροδότησε ένα κύμα διαδηλώσεων σε όλο τον δυτικό κόσμο που  ξεκίνησε η εξτρεμιστική οργάνωση Black Lives Matter (BLM).

 Το διεθνές κίνημα BLM δημιουργήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον George Soros το 2013. Ο Σόρος σχεδίαζε να ενισχύσει την Antifa, η οποία έχει διατηρήσει εδώ και καιρό, με μια νέα δομή που συγκεντρώνει μετανάστες, Αφροαμερικανούς και εκπροσώπους ΛΟΑΤ.

 «Η BlackLivesMatter άρχισε τις δραστηριότητές της  μετά από το θάνατο του Αφρο-αμερικανικού εφήβου Trayvon Martin,  από τον  εθελοντής φρουρό  George Michael Zimmerman. Οι ΗΠΑ έχουν ένα πρόγραμμα εθελοντών της αστυνομίας, που λέγεται το Παρατηρητήριο Της Γειτονιάς  (Neighborhood Watch)    .

 Ο Λατινοαμερικάνος Ζίμερμαν, ο οποίος είχε
επανειλημμένα κληθεί να αναλάβει την ευθύνη για παραβιάσεις και ανυπακοή στην Αστυνομία, αποφάσισε να γίνει εθελοντής αστυνομικός.

 Δεν είναι πραγματικά γνωστό τι συνέβη μεταξύ των μερών της σύγκρουσης, αλλά ο  Zimmerman πυροβόλησε σε κάποια στιγμή  και σκότωσε τον Martin.

Στη Φλόριντα, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση, υπήρχε αρκετά φιλελεύθερη νομοθεσία σχετικά με τη χρήση όπλων σε αυτοάμυνα. Ως εκ τούτου,  πλήρης  η κριτική επιτροπή αθώωσε τον εθελοντή, το οποίο προκάλεσε μαζικές διαμαρτυρίες σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ.

 Ήταν τότε που τρεις άτυποι  Αφροαμερικανοί ηγέτες η  Alicia Garza, ο  Patrice Coulors και  ο Opal Tometi ξεκίνησαν τον όρο "Αφροαμερικανικά θέματα ζωής" (BlackLivesMatter) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Η νεοσυσταθείσα δομή σύντομα έγινε μια επιτυχημένη ομάδα  δικτύωσης.

 Το κίνημα κέρδισε εθνική αναγνώριση για τη διοργάνωση διαδηλώσεων μετά το θάνατο δύο Αφροαμερικανών το 2014, του Μάικλ Μπράουν και του Έρικ Γκάρνερ. Αυτή οδήγησε σε διαμαρτυρίες και ταραχές στο Φέργκιουσον και τη Νέα Υόρκη.

 Το 2014, η Αμερικανική εταιρεία Διαλέκτων  Επέλεξε τη λέξη "BlackLivesMatter" ως την  λέξη της χρονιάς.

 Και τον Δεκέμβριο του 2015, μετά από πρόταση του George Soros, η BLM ήταν υποψήφια για το "Man of the Year" από το διάσημο περιοδικό Time. Το κίνημα υποστηρίχθηκε από Αμερικανούς πολιτικούς και Αφροαμερικανούς διασημότητες όπως η τενίστρια Serena Williams και η τραγουδίστρια Beyonce.

Εκτός από το Ίδρυμα Soros Open Society, οι κύριοι χορηγοί της BLM ήταν το Ίδρυμα Ford, το Φιλανθρωπικό ίδρυμα  Borealis και άλλοι φιλελεύθεροι χορηγοί από το δημοκρατικό στρατόπεδο.

 Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η «Ανοιχτή Κοινωνία» του George Soros είναι ένας από τους κύριους χορηγούς του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ. Ο Soros  έχει στενές σχέσεις με τη φατρία Κλίντον και τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζόζεφ Μπάιντεν.

 Περίπου 133 εκατομμύρια δολάρια «δημοκρατικής βοήθειας» βοήθησαν τους μαχητές της BlackLivesMatter να πυροβολήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες από μέσα. Στην «καταπολέμηση του ρατσισμού», οι ακτιβιστές ληστεύουν, βιάζουν, σκοτώνουν.

 Η φιλανθρωπική ιστοσελίδα Borealis περιγράφει τη σύνθεση των ακτιβιστών BLM αρκετά εύγλωττα:

 "Βοηθάμε έναν ισχυρό και δυναμικό αστερισμό ηγετών και ακτιβιστικών ομάδων που ενώνονται για να αντιμετωπίσουν διάφορα αλληλένδετα ζητήματα. Οι άνθρωποι σε αυτό το κίνημα - νέοι, Αφροαμερικανοί, ομοφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ, φεμινίστριες, μετανάστες, άνθρωποι χωρίς χαρτιά - βλέπουν τη μαζική οργάνωση ως κεντρική στρατηγική για την εκπαίδευση και την κινητοποίηση των ανθρώπων για την καταπολέμηση της κυβερνητικής βίας και της αδικίας στις αφρικανικές αμερικανικές κοινότητες.

 "Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις" είναι μια τολμηρή δήλωση που μπορεί να εφαρμοστεί για την  BLM.

Σύμφωνα με το καλό και τις προθέσεις για τη μεταρρύθμιση του αστυνομικού συστήματος, το  BlackLivesMatter ασχολείται με υποδαύλιση των  φυλετικών  εντάσεων στη χώρα, δημιουργεί επισφαλείς συνθήκες για το έργο της αστυνομίας, διεξάγει ένα εξτρεμιστικό πρόγραμμα δράσης χρησιμοποιώντας οργανώσεις της αριστερής πτέρυγας με το ψεύτικο πρόσχημα του  μέτριου μεταρρυθμιστικού κινήματος.

 Η δομή Maidan των Δημοκρατικών έχει τη δική της πολιτική πλατφόρμα:

 - την άμεση νομιμοποίηση της πορνείας·
- άμεση αμνηστία για όσους έχουν καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών·
 - καταβολή των αποζημιώσεων στους καταδικασθέντες·
 -ένα σύστημα προστασίας για τρανσέξουαλ, ομοφυλόφιλους και άτομα που δεν συμμορφώνονται με τα πρότυπα φύλου
 - δωρεάν εκπαίδευση για τους Αφροαμερικανούς·
- Αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής για τη δημιουργία μιας ριζικής και βιώσιμης ανακατανομής του πλούτου.

Απόσπασμα από έναν από τους διοικητές τομέα BlackLivesMatter, Downey Yancy:

 "Είμαστε μια ριζοσπαστική οργάνωση, με ριζοσπαστική πολιτική και ριζοσπαστικές τακτικές. Δεν υπάρχει τρόπος να μας σταματήσετε."

 Έτσι, έχουμε μια δομή που δημιουργήθηκε από τους ολιγάρχες των Δημοκρατικών των ΗΠΑ για να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ με παράνομα μέσα.

Οι ριζοσπάστες αριστεροί, antifa και BLM είναι τα εργαλεία για το πραξικόπημα. Ο θείος Σόρος παρείχε γενναιόδωρα τα μπισκότα σε όλους τους μαχητές «για τα αφρικανικά αμερικανικά δικαιώματα.

Βλαντιμίρ Καράσεφ, ειδικά για το Ειδησεογραφικό Μέτωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »