Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Ανάπτυξη και Σεισάχθεια

Η Ευρωατλαντική Χούντα των τέκνων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των ευρω- Σοσιαλδημοκρατών θα πέσει με την ψήφο μας

του Σπύρου Χατζάρα


Η παγκόσμια Ολιγαρχία επιβάλει σε όλους την παγκόσμια λιτότητα.
Φτώχεια, πείνα και ανεργία για τους πολλούς και λεφτά, πολλά λεφτά για τους Ολίγους.
Δικτατορίες και Χούντες παντού. Χούντα Φρανκφούρτης, Χούντα Βρυξελλών, Χούντα του Ομπάμα, Χούντα του Ολάντ, Χούντα του Δαβίδ στο Λονδίνο, Χούντα ΝΑΤΟ, Χούντα Κιέβου, Χούντα του φον Αντωνάκη, και πάει λέγοντας.
Ο Πρόεδρος Λίνκολν, που ήθελε μια «κυβέρνηση του λαού, από το λαό, για το λαό», και που δημιούργησε το σύστημα των κρατικών «Εθνικών Τραπεζών», και τύπωσε «κρατικά πολεμικά δολάρια», δολοφονήθηκε, από τους Ολιγαρχικούς . Το ίδιο και ο Κένεντυ που προσπάθησε να επαναφέρει το δολάριο στον έλεγχο του λαού και του Κογκρέσου.

Οι ΗΠΑ, είναι η μεγαλύτερη Ολιγαρχία του Κόσμου και δεν είναι «δημοκρατία». Το διαπιστώνουν πια και οι «ακαδημαϊκές μελέτες» , που λένε ότι , «η οικονομική ελίτ και οι οργανωμένες ομάδες που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των επιχειρήσεων έχουν σημαντικές επιρροή στην πολιτική και στις αποφάσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ, τις οποίες δεν επηρεάζουν ουδόλως, ούτε οι εκπρόσωποι της μεσαίας τάξης, ούτε τα συνδικάτα, ούτε οι οργανώσεις των κατώτερων στρωμάτων και των πτωχών». 

  Στην Ολιγαρχία άρχουν οι ολίγοι. Δηλαδή μια μικρή ομάδα διεφθαρμένων προνομιούχων , που
συνήθως αποτελείται από μερικές ισχυρές οικογένειες και ασκεί τον έλεγχο για ιδιοτελείς σκοπούς. Οι ολιγαρχίες στην πράξη υιοθέτησαν τον αγγλικό κοινοβουλευτισμό και οι δημοκρατίες τους είναι εκλεγμένες ολιγαρχίες.

Ο Αριστοτέλης χρησιμοποιούσε τον όρο Ολιγαρχία για να περιγράψει την κυριαρχία των πλουσίων. Οι Ολίγοι και πλούσιοι ασκούν και την πολιτική και την δικαστική και την οικονομική εξουσία και την διατηρούν από γενιά σε γενιά.
Αυτοί οι «Ολίγοι» και πολύ πλούσιοι θέλουν έναν «μονοπολικό κόσμο» , δηλαδή «ένα κέντρο εξουσίας», «ένα κέντρο δύναμης», και «ένα κέντρο λήψης αποφάσεων».
Οι ολιγαρχικοί θέλουν «ένα κόσμο στον οποίο θα υπάρχει ένας άρχοντας, ένας κυρίαρχος και ένας θεός του χρήματος».

Τους τα είχε πει και ο Βλαδίμηρος στο Μόναχο το 2007, όταν τόνισε ότι, «η δημοκρατία είναι η δύναμη της πλειοψηφίας που λαμβάνει υπόψη της τα συμφέροντα και τις απόψεις της μειοψηφίας ».
Οι Ολιγαρχικοί G7, (ΗΠΑ, Βρετανίας, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία), μαζί με την ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «είναι έτοιμοι να λάβουν άμεσα μέτρα που θα διασφαλίζουν « την ελεύθερη, ειρηνική και δημοκρατική ψηφοφορία στις προεδρικές εκλογές της 25ης Μαΐου στην Ουκρανία».
Για την «ελεύθερη», «ειρηνική» και «δημοκρατική ψηφοφορία» στις προεδρικές εκλογές της 25ης Μαΐου, σκοτώνουν οποίον δεν γουστάρει τον Ολιγαρχικό Πιροτσέκνο της Γκαργκίλλ, και εξαπολύουν εναντίον τους τα τεθωρακισμένα και τις μυστικές υπηρεσίες τους, και τον «δεξιό τους Τομέα».
Ο Πούτιν είπε ότι «οι αρχές στο Κίεβο που κάνουν χρήση βίας εναντίον των αμάχων είναι Χούντα».
Η χρήση βίας, για την παγκόσμια Ολιγαρχία που θέλει να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις των λαών , να τους επιβάλει καθεστώτα και να καθορίζει πως θα πρέπει να ζουν και να αναπτύσσονται, «είναι νόμιμη μόνο όταν η απόφαση λαμβάνεται από το ΝΑΤΟ, η την ΕΕ». Ο ΟΗΕ τους περισσεύει.

Αυτό ζήσαμε στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, αυτό έγινε στην επίθεση εναντίον της Συρίας, αυτό γίνεται τώρα στην Ουκρανία. Η βίαιη επιβολή της μονοκρατορίας της Παγκόσμιας Ολιγαρχίας.
Το Ολιγαρχικό τέρας όμως είναι ξεδοντιασμένο. Δεν τα κατάφερε στη Συρία και βρίσκει πολύ μεγάλη αντίσταση από τη Ρωσία που δεν είναι μόνη. Έχει σαν συμμάχους την Κίνα, αλλά και την Ινδία και άλλες χώρες. Έχει και την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού λαϊκού κινήματος της Ελευθερίας και του ευρωσκεπτικισμού, που παλεύει για μια δημοκρατική Ευρώπη των Εθνών, για την Ευρώπη της Ελευθερίας , της δικαιοσύνης και της ισότιμης συμμετοχής ανεξάρτητων και κυρίαρχων Κρατών , και  όχι για την Ολιγαρχική Ευρωπαϊκή Ένωση της Χούντας των ανεξάρτητων τραπεζιτών της Φραγκφούρτης, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος των «Πράσινων του Κιότο» και των Σοσιαλδημοκρατών.

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας που έχουν ως στόχο την ρωσική Οικονομία θα βοηθήσουν τον Πούτιν να αποσύρει τη Ρωσία από το σύστημα πληρωμών που βασίζεται στο δολάριο και το οποίο καθιστά δυνατές τις κυρώσεις. Ήρθε ή ώρα χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα να αποσυρθούν από το σύστημα πληρωμών του δολαρίου , καθώς το σύστημα αυτό είναι ένα μέσο με το οποίο η Ολιγαρχία των ΗΠΑ ασκεί την ιμπεριαλιστική της οικονομική πολιτική.
Καμία χώρα που λειτουργεί μέσα στο σύστημα πληρωμών της Ουάσιγκτον δεν μπορεί να έχει ανεξάρτητη πολιτική.

Η απόσυρση της Ρωσίας μεσοπρόθεσμα από το εκμεταλλευτικό σύστημα της Ουάσιγκτον , την οποία είναι πιθανό να ακολουθήσει η Κίνα και οι χώρες BRICS , θα προκαλέσει την κατάρρευση της «αυτοκρατορικής εξουσίας της Ευρωατλαντικής Ολιγαρχικής Ελίτ», που ελέγχει τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Μόλις παύσουν να χρησιμοποιούν το αμερικανικό δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα και ως μέσο διεθνών πληρωμών οι χώρες BRICS , (Βραζιλία , Ρωσία, Ινδία , Κίνα και Νότια Αφρική), θα ακολουθήσουν όλες οι αναπτυσσόμενες οικονομίες με επιρροή στις περιφερειακές και παγκόσμιες υποθέσεις και τότε ο νέος δημοκρατικό πολύ-πολικός κόσμος θα γίνει πραγματικότητα.

Η σταδιακή κατάρρευση της μητρικής Ολιγαρχίας , οδηγεί στην κατάρρευση των περιφερειακών «θυγατρικών Ολιγαρχιών», που υπηρετούν την πολιτική της εξάρτησης από την «μητέρα πατρίδα».
Για αυτό θα πέσει και με την ψήφο μας η Ευρωατλαντική Χούντα των τέκνων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των ευρω- Σοσιαλδημοκρατών, της ΝΔ και της Ελιάς, του φον Αντωνάκη και του συνταγματολόγου, που στηρίζονται από το American Jewish Committee.

Το πρώτο βήμα για να υπάρξει ανάπτυξη και να βρουν δουλειά οι άνεργοι είναι η διαγραφή των χρεών των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων προς το Κράτος από τους άδικους και επαχθείς φόρους και προς τις Τράπεζες από τα άδικα και επαχθή επιτόκια και τα πανωτόκια. Σεισάχθεια.
Το τέλος της Ολιγαρχίας σημαίνει το τέλος της λιτότητας και τη Σεισάχθεια.
Τέλος οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί. Τέλος και με τα χαράτσια και τον πράσινο φόρο του Κιότο.

Η εθνική Ανεξαρτησία θα μας φέρει τη Δημοκρατία και τις «καλλίτερες μέρες».

Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να τους μαυρίσουμε. Και τους ολιγαρχικούς ευρω-δεξιούς και τους ολιγαρχικούς με το προοδευτικό πρόσημο, και την «δίκαιη Ευρώπη» και την «περισσότερη Ευρώπη». Μαύρο παντού.

ΥΓ. Και στους ημιανεξάρτητους της Πρεσβείας.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »