Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Αυτά τα χρήματα έπαιρναν τα νοσοκομεία για το πρωτόκολλο θανάτου COVID! Πολλές οικογένειες υποβάλλουν αγωγές, αναζητώντας δικαιοσύνη.

 Αυτά τα χρήματα έπαιρναν τα νοσοκομεία για το πρωτόκολλο θανάτου COVID! Πολλές οικογένειες υποβάλλουν αγωγές, αναζητώντας δικαιοσύνη.

Όταν η κυβέρνηση έστειλε 9.000 δολάρια στην Patty Myers για να πληρώσει την κηδεία του συζύγου της, θύμωσε. «Δεν ήθελα να πάρω δεκάρα. Ένιωθα σαν να με πλήρωναν για να σιωπήσω για το πώς πέθανε ο σύζυγός μου στο νοσοκομείο». 

H Patty τελικά αποφάσισε να πάρει τα χρήματα της κυβέρνησης και να τα χρησιμοποιήσει για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ. Βρήκε έναν σκηνοθέτη στο Facebook και δημιούργησε  το Making A Killing, το οποίο αποκαλύπτει το πρωτόκολλο θανάτου του νοσοκομείου για τον Covid που σκότωσε τον σύζυγό της και χιλιάδες άλλους Αμερικανούς.

«Όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή την ταινία, δεν ήξερα για τα χρήματα που έδινε η κυβέρνηση στα νοσοκομεία για να ακολουθούν το πρωτόκολλο»,είπε η Πάτι. Τα ομοσπονδιακά χρήματα ήταν τιτάνια, πλημμύρισαν τα νοσοκομεία με μετρητά που οδήγησαν σε κέρδη ρεκόρ. 

Μια νέα έκθεση από το Open The Books αποκαλύπτει ότι τα 20 μεγαλύτερα μη κερδοσκοπικά νοσοκομεία στην Αμερική έλαβαν περισσότερα από 23 δισεκατομμύρια δολάρια σαν κρατική βοήθεια κατά τη χρονική περίοδο 2018-2021 και «το σωρευτικό καθαρό ενεργητικό τους εκτινάχθηκε στα 324,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, από 200,6 δισεκατομμύρια το 2018.” Αυτό έκανε τα κορυφαία στελέχη των νοσοκομείων, να πλουτίσουν απο αυτά τα λεφτά των φορολογουμένων, πολλοί από αυτούς κέρδισαν 10 εκατομμύρια δολάρια ή περισσότερα σε ένα χρόνο. 

Όπως ανακάλυψε η Patty, όλα αυτά τα χρήματα ήρθαν με ένα κίνητρο: να ακολουθήσουν συγκεκριμένες ιατρικές θεραπείες για τον Covid (που έτυχε) να είναι θανατηφόρες. Το άλλο που

ανακάλυψε η Patty ήταν πως κάθε φορά που το νοσοκομείο έκανε μια διάγνωση Covid – τότε έπαιρνε περισσότερα χρήματα! 

Ρεμντεσιβίρη και βέβαιος θάνατος

Αν στο νοσοκομείο σας ακολουθούσαν την «θεραπεία» με ρεμντεσιβίρη, ένα φάρμακο που οδηγεί με ακρίβεια στο θάνατο κατα ομολογία πολλών γιατρών – τότε έπαιρναν μπόνους 20% για ολόκληρο το κόστος θεραπείας που ακολουθούσε. Αν το νοσοκομείο σας βασάνιζε με την ακατάλληλη χρήση αναπνευστήρα που προκάλεσε δευτερογενή βακτηριακή πνευμονία και ήταν μια απο τις βασικές αιτίες θανάτων σε ασθενείς με Covid σύμφωνα με τελευταία έρευνα – έπαιρναν ακόμη μεγαλύτερη πληρωμή. Εκεί όμως που το νοσοκομείο ήταν πραγματικά τυχερό ήταν αν πεθάνετε από τον Covid – εκεί έπαιρνε την μεγαλύτερη χρηματοδότηση!

«Το νοσοκομείο τελικά χρέωσε πάνω από 500.000 δολάρια τη “θεραπεία” του Τόνι και δεν μπορούσαν να βρουν κάποιον να του προσφέρει νερό», είπε η Πάτι. Ο αγαπημένος της σύντροφος παρακαλούσε για νερό τρεις μέρες… Η Πάτι δεν μπορεί να μιλήσει πολύ για τον συντροφό της χωρίς να ξεσπάσει σε λυγμούς. “Ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Ήταν ο σύντροφός μου. Κάναμε τα πάντα μαζί». 

Κανείς δεν ξέρει πόσοι άνθρωποι πέθαναν λόγω των θανατηφόρων πρωτοκόλλων στα νοσοκομεία. Έχω ακούσει εκτιμήσεις που κυμαίνονται από εκατοντάδες χιλιάδες έως πάνω από ένα εκατομμύριο. Ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον εμφανίζεται στο Making a Killing για να καταδικάσει τα «άκαμπτα πρωτόκολλα από πάνω προς τα κάτω» που προκάλεσαν αυτήν την καταστροφή. 

Και ο Ρόμπερτ Χολ, Γερουσιαστής από το Τέξας, παραδέχτηκε στην Πάτι: «Τα νοσοκομεία αρνήθηκαν τις γνωστές θεραπείες και αντιμετώπισαν τους ασθενείς με θεραπείες που οδηγούσαν σε βέβαιο θάνατο. Πήραν τεράστια οικονομικά κίνητρα για μια μακρά παραμονή στο νοσοκομείο».

Τα μέσα ενημέρωσης κατάφεραν να πνίξουν τις φωνές των συγγενών, αγνοώντας τις δολοφονίες. Προς το παρόν, τα μέλη της οικογένειας έχουν περιοριστεί στο να πουν τις ιστορίες τους σε οργανώσεις ακτιβιστών όπως οι American Frontline Nurses , το FormerFedsGroup Freedom Foundation και το Protocol Kills . Αλλά οι φωνές τους μπορεί τελικά να ακουστούν, γιατί έχουν μπει στον νομικό αγώνα.

Δεκατέσσερις οικογένειες αδικοχαμένων στην Καλιφόρνια κατέθεσαν αγωγές για «το πρωτόκολλο θάνατου» εναντίον τριών νοσοκομείων, υποστηρίζοντας ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα δολοφονήθηκαν. Και η οικογένεια της Grace Schara, μιας 19χρονης κοπέλας με σύνδρομο Down που ναρκώθηκε μέχρι θανάτου, μηνύσε ένα νοσοκομείο στο Ουισκόνσιν «για να ανοίξει ο δρόμος σε χιλιάδες άλλες οικογένειες θυμάτων να υποβάλουν παρόμοια αίτηση.”

Όσο για την Patty Myers, εργάζεται σκληρά για να ολοκληρώσει το Making a Killing 2 . «Μετά την κυκλοφορία της ταινίας, πολλές νοσοκόμες ήρθαν κοντά μου για να πουν την ιστορία τους. Θέλουν να μοιραστούν αυτό που είδαν και πώς εκφοβίστηκαν για να σιωπήσουν. Ακολουθούμε τη χρηματική διαδρομή των πρωτοκόλλων του νοσοκομείου για να δούμε πώς λειτούργησαν όλα».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ