Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Γ. Καρυστινός: «Διεφθαρμένο διεθνές όργανο ο ΠΟΥ – Έχει βγει ο κάθε φελλός και κάνει ανακοινώσεις»

 Για την επερχόμενη…. νόσο X, που τείνει να αποκτήσει το χαρακτήρα πανδημίας και το εμβόλιο, που και πάλι παρουσιάζεται ως πανάκεια στο πρόβλημα, μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός.

«Να δούμε τι άλλο όνομα θα βρούνε για τις τεχνητές νόσους για να ζυγίσουν τη…μπίζνα του κόβιντ. Τους ξεφούσκωσε γρήγορα το… αφήγημα τον κόβιντ γιατί η φύση δυστυχώς για αυτούς υπακούει στους δικούς της νόμους», ανέφερε αρχικά.

Για τις δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη ότι “ο κόβιντ αποδείχθηκε 70% λιγότερο θανατηφόρος από την επερχόμενη νόσο X” ο κ. Καρυστινός απάντησε με καυστικό ύφος:

«Ο ΠΟΥ είναι ένας διεφθαρμένος οργανισμός, ένα διεφθαρμένο διεθνές όργανο. Ο επικεφαλής του είναι ένας διεφθαρμένος από την Αιθιοπία. Ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ είναι ο Μπιλ Γκέιτς και άλλοι ιδιώτες, οπότε καταλαβαίνετε πως δεν είναι κάτι άλλο παρά ένα διεφθαρμένο όργανο, όπως και τα περισσότερα»

«Έχουμε να κάνουμε με έναν διεθνή φασισμό από αυτούς

ους οργανισμούς. Ο ΠΟΥ δεν έχει να κάνει τίποτα, καμία σχέση με τον ίδιο οργανισμό το ’60 και το ’60, που στόχευε στην αντιμετώπιση μολυσματικών νόσων», συμπλήρωσε.

Παρακάτω, ο καρδιολόγος έσπευσε να σχολιάσει μια νέα έρευνα που κατέληγε στο ότι “οι επαναλαμβανόμενες δόσεις εμβολίου αυξάνουν το ρίσκο για νόσηση από κορωνοϊό αντί να το μειώνουν και ότι δημιουργούν αύξηση σε καρκίνους και αυτοάνοσα νοσήματα”:

«Εδώ πέρα υπάρχει η απόλυτη δικτατορία, όπου κάνουνε μονολόγους. Όλοι αυτοί οι δήθεν επιστήμονες, αν τολμάνε να κάνουν ένα συνέδριο με εμάς από κάτω να τους κριτικάρουμε. Και να μη μένουν σε μονολόγους σε ανακοινώσεις-μανιφέστα. Έχει βγει ο κάθε φελλός και κάνει ανακοινώσεις. Αυτό δεν είναι επιστήμη, αυτό είναι φασισμός(…) Η αυξημένη θνησιμότητα οφείλεται σε μείωση των αμυντικών μηχανισμών του οργανισμού».

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη

focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »