Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Χρυσούλα Μπουκουβάλα

 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Τα ίδια έγιναν και στις ΗΠΑ (Μπάιντεν), τον Καναδά (Τρυντώ), τη Γαλλία (Μακρόν), την Αυστραλία (Μόρισον), τη Νέα Ζηλανδία (Τζασίντα Άρντερν) και τη Βραζιλία (Λούλα), που το Καθεστώς βαφτίζει πάντα συνομωσιολογίες γιατί τρέμει να μη γίνει αντιληπτή η αλήθεια.

Ειδικoί αλγόριθμοι λογισμικού, συνεπικουρούμενοι από την Αποχή, την άγνοια, την έλλειψη εκλογικών αντιπροσώπων, και την ανυπαρξία επικύρωσης των στοιχείων από μία ανεξάρτητη Επιτροπή Ελέγχου, συνιστούν εσχάτη προδοσία, καταργώντας τη βούληση του λαού, και ρίχνοντας την αυτοεκτίμησή του εσκεμμένα στα τάρταρα.

Να καταγγείλουμε όλοι τη νοθεία στα πέρατα του κόσμου και να σκεφτούμε τρόπους ανατροπής της εγκληματικής συμμορίας που μας κυβερνά.

Και η νοθεία αυτή πρέπει να γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, με στοιχεία χαλκευμένα που κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν κατήγγειλε.

Ήλθε η ώρα λοιπόν όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες που αντιλαμβάνονται το μέγεθος του εγκλήματος, και τα

εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που αδικούνται κατάφωρα, να αντιδράσουν, δημοσιοποιώντας αυτό το πρόβλημα σε παγκόσμιο επίπεδο, διότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει αδρανής.

Το πρόβλημα βρίσκεται σε πολλά σημεία, και κυρίως στα πλαστά στοιχεία του εκλογικού σώματος που μπορούν όμως να επαληθευτούν από μία τίμια, ανεξάρτητη Επιτροπή Ελέγχου της εκλογικής διαδικασίας και επαλήθευσης των αποτελεσμάτων, που στη χώρα μας δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει σε πολλές άλλες, αν μελετήσει προσεκτικά τον συνολικό πληθυσμό που έχει ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου (δηλαδή το ε κ λ ο γ ι κ ό σ ώ μ α, εφόσον αφαιρεθούν οι ανήλικοι).

Με βάση λοιπόν τους εκλογικούς καταλόγους του ΥΠΕΣ που είχαν κλείσει στις 28.02.2023 το σύνολο του εκλογικού σώματος ΠΡΙΝ τη διεξαγωγή των εκλογών φέρεται να ήταν 9.813.595 εκατομμύρια, σύμφωνα με την Αναθεώρηση του 2019.

Απ’ αυτούς οι απόδημοι εξωτερικού ήταν 22.855 χιλιάδες και οι κατάλογοί τους είχαν κλείσει στις 08.05.2023. Οι έγκυρες ψήφοι των αποδήμων ήταν 18.032 χιλιάδες.

Στις, 23 Μαΐου, και ώρα 16.41 μ.μ. η ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ ανακοίνωνε όμως ότι οι εγγεγραμμένοι ήταν 9.944.718 ψηφοφόροι. Δηλαδή 131.123 χιλιάδες περισσότεροι από τους εκλογικούς καταλόγους (εικ. 1).

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων την επομένη των εκλογών, το εκλογικό σώμα άλλαζε πολλές φορές, μπροστά στα μάτια των πολιτών, πράγμα ανεπίτρεπτο. Μόνο εγώ προσωπικά, κατέγραψα 5 αλλαγές on line τις οποίες και φωτογράφησα (screenshot).

Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Μαΐου, στις 09.43 π.μ. που άρχισα να καταγράφω, ήταν 9.930.625 εκατομμύρια (εικ. 2).

Στις 09.53 π.μ. ήταν 9.930.625 εκατομμύρια. Απ’ αυτούς έριξαν άκυρα 123.376 χιλιάδες, λευκά 34.701, και η αποχή ήταν 3.880.720 εκατομμύρια, εφόσον οι έγκυρες ψήφοι 5.891.828 εκατομμύρια (εικ. 3).

Στις 12.29 μ.μ. της ίδιας μέρας, ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέβηκε στα 9.932.041 εκατομμύρια (εικ. 4).

Στις 14.34 μ.μ. ανέβηκε στα 9.932.761 εκατομμύρια (εικ. 5). Μπορεί το εκλογικό σώμα να ανεβαίνει διαρκώς κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης; Ποιοι και πώς αποκτούσαν ξαφνικά δικαίωμα ψήφου;

Δεν παραμένει αμετάβλητο το εκλογικό σώμα, και σε κάθε περίπτωση, αν διαπιστώνονται νεκροί (όπως και έγινε), δεν πρέπει να διαγράφονται, και όχι να προστίθενται;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

Η ΕΛΣΤΑΤ στην απογραφή του 2021 όλου του νομίμου πληθυσμού της Ελλάδας (προσοχή: όχι του μονίμου, υπάρχει διαφορά, γιατί ο νόμιμος πληθυσμός είναι πάντα μικρότερος από τον μόνιμο) που τα αποτελέσματά της δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ 6951/Β/30-12-2022 https://www.nomotelia.gr/photos/File/6951b-22.pdf αναφέρει ότι ήταν 9.716.889 εκατομμύρια (εικ. 6).

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί είχαν ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, αλλά απλώς ότι ήταν νομίμως διαμένοντες (με άδεια παραμονής και εργασία δηλαδή, ή μόνιμη κατοικία, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν φυσικά και ανήλικοι.

Πόσοι ήταν οι νόμιμοι αλλοδαποί πολίτες της Ελλάδας, που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου; Δεν μας το λέει η ΕΛΣΤΑΤ, αλλά το κρύβει. Δίνει όμως τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Πράγματι, στις 7.3.2023 τα βρίσκουμε στο άσχετο πρόγραμμά της E u r y d i c e για τη Νεολαία και την Εκπαίδευση: 921.485 χιλιάδες. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονταν και όσοι είχαν το καθεστώς πρόσφυγα (εικ.7).

Ιδού ο σύνδεσμος για την επαλήθευσή σας:
https://eurydice.eacea.ec.europa.eu/…/population-demographi…

Δίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ψεύτικα στοιχεία, εφόσον δηλώνει ότι τα λαμβάνει από την ΕΛΣΤΑΤ; Όχι. Απλώς η ΕΛΣΤΑΤ δεν δημοσιοποιεί τα στοιχεία στον ελληνικό λαό.

Από την άλλη, το εκλογικό σώμα του 2021, δηλαδή το ίδιο έτος με την Απογραφή, σύμφωνα με το ΥΠΕΣ https://www.ypes.gr/dynami-eklogikoy-somatos-2021/ ήταν 9.863.946 εκατομμύρια.

Δηλαδή μεγαλύτερο και από τον νόμιμο πληθυσμό που ήταν 9.716.889 εκατομμύρια!

Δεν είμαι εκλογολόγος ούτε στατιστικολόγος και πιθανότατα όλοι οι αριθμοί που παραθέτω έχουν μικρές αποκλίσεις, αλλά η ΛΟΓΙΚΗ και τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ μας λέει ότι ΔΕΝ μπορεί ποτέ ένα υποσύνολο να είναι μεγαλύτερο από το σύνολο.

Δηλαδή, το εκλογικό σώμα δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο και από τον μόνιμο, ή από τον νόμιμο πληθυσμό, που περιλαμβάνουν και άτομα χωρίς ελληνική υπηκοότητα και ανήλικους. Καλώ κάθε ειδήμονα να το διαψεύσει αυτό.

Ή λοιπόν τα στοιχεία των Απογραφών είναι ψεύτικα, ή τα στοιχεία του εκλογικού σώματος.

Εκτός και αν αντί για 462.789 χιλιάδες
https://www.ypes.gr/.../bibl-stat-boul-ekl-5_2023revised.pdf
πολιτογραφήθηκαν πάνω από 2 εκατομμύρια λαθρέποικοι με διαδικασίες εξπρές και τα στοιχεία που δίνει το ΥΠΕΣ και εμφανίζονται σε διάφορα ΦΕΚ είναι ψεύτικα (εικ. .

Για να είναι το εκλογικό σώμα τόσο μεγάλο, τότε πόσοι είναι τελικά οι Έλληνες υπήκοοι, όλων των ηλικιακών ομάδων; Οι επίσημοι αριθμοί των ελληνοποιήσεων ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ.

Όσο για το εκλογικό σώμα του 2022, ήταν 9.842.186 εκατομμύρια https://www.ypes.gr/dynami-eklogikou-somatos-2022/ δηλαδή λίγο μεγαλύτερο από του 2023 που την 24.5.2023 το ΥΠΕΣ σε αρχείο λογισμικού Excel το εμφανίζει 9.813.595 εκατομμύρια, και διαφέρει από τον τελευταίο αριθμό εγγεγραμμένων που εμφάνισε on line στις 23.05.2023 στις 16.41 μ.μ.
https://www.ypes.gr/dynami-eklogikou-somatos-2023/

ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Επίσης, από το 2012 έως το 2018 η ΕΛΣΤΑΤ μας λέει ότι μετανάστευσαν σε χώρες της Ευρώπης 477.898 ‘Ελληνες (εικ. 9).

Ακόμη, έγγραφο του ΥΠΕΞ που κατατέθηκε στη Βουλή το 2016, μας λέει ότι από το 2010 έως το 2016 έφυγαν 332.572 χιλιάδες που επιβεβαιώνει περίπου το ίδιο πράγμα.
https://www.huffingtonpost.gr/…/ellhnes-metanasteysh_n_1186…

Μέχρι τις Εκλογές λοιπόν πόσοι 'Ελληνες μετανάστες παρέμειναν στους καταλόγους; Να υπολογίσουμε λίαν επικειώς 550.000 μαζί με τους διπλοεγγεγραμμένους.

Ποιος θα μας εξηγήσει επίσημα γιατί το εκλογικό σώμα έγινε τελικά 9.944.718 εκατομμύρια, ενώ οι εκλογικοί κατάλογοι έγραφαν 9.813.595 εκατομμύρια;

Για ποιους λόγους μπορεί να αυξηθούν κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας οι εγγεγραμμένοι; Γιατί το υποσύνολο είναι μεγαλύτερο από το σύνολο;

Μιλάμε για 131.123 χιλιάδες πλεονάζοντες που μπορεί να είναι πολλοί περισσότεροι, αν κάποιος είχε κοιτάξει τα αρχικά δεδομένα on line, μόλις άνοιξε η εφαρμογή.

Πόσο έδειχνε στην αρχή; Όποιος παρακολούθησε και φωτογράφησε την οθόνη του, να δώσει στοιχεία.

Οι έγκυρες ψήφοι φέρονται ότι ήταν 5.901.987, και στο «Κόμμα της Αποχής» υποτίθεται ότι πήγαν 4.042.731 ψήφοι.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν όμως, όπως καταγγέλθηκε δημοσίως https://www.youtube.com/watch?v=SM1cVPtGN6E ότι οι κατάλογοι περιείχαν νεκρούς και μάλιστα τουλάχιστον 10.000 άτομα από 115 μέχρι 160 ετών τότε ο αρ. αυτός είναι 4.032.731.

Γιατί δεν φαίνεται η διόρθωση on line; Πώς ξέρουμε αν εκκαθαρίστηκαν οι κατάλογοι και δεν είναι ακόμα περισσότεροι, μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ή πάνω από εκατομμύριο που φαίνονται ως ψηφίσαντες ΝΔ;

Ποιος ελέγχει τίμια και σίγουρα in situ τα στοιχεία που δίνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και ποιος επαληθεύει τα στοιχεία του ΥΠΕΣ και της Singular Logic;

Μα κ α ν ε ί ς. Δεν υπάρχει τέτοια Αρχή.

Αυτό είναι αντίστοιχο με το να δημοσιεύει κάποια επιστημονική ομάδα μία έρευνα, και να μην υπάρχουν peer reviews, δηλαδή αξιολογήσεις από ομότιμους. Τότε όμως η έρευνα θεωρείται μη έγκυρη.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν λοιπόν ότι απ’ αυτούς οι Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό είναι περίπου 550.000 χιλιάδες, και υπάρχουν και διπλοεγγεγραμμένοι μέσα, τότε καταλήγουμε στα 3.432.731 εκατομμύρια Αποχής και διπλοεγγεγραμμένων.

Αλλά ουσιαστικά, δεν ξέρουμε τους ακριβείς αριθμούς στην πραγματικότητα, γιατί δεν ξέρουμε αν ο αριθμός των πολιτογραφήσεων είναι αληθινός.

ΕΞΑΫΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΘΟΡΑΣ

Τούτων λεχθέντων θα θέσω τα παρακάτω ερωτήματα:

Είναι δυνατόν μετά από τόση αγανάκτηση, και το γνωστό χυδαίο σύνθημα που ακουγόταν παντού για τον Κ. Μητσοτάκη, το ποσοστό της ΝΔ να είναι μεγαλύτερο από του 2019;

Είναι δυνατόν λίγο πριν τις Εκλογές, σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις των ίδιων των μεγάλων κομμάτων (που είναι ήδη φουσκωμένες), το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να ήταν μεγαλύτερο ή ίσο με της Νέας Δημοκρατίας, και μετά να πέφτει στο μισό;

Που είναι η πολιτική φθορά της ΝΔ μετά από τόσα σκάνδαλα;

Μιράκολο! Το θαύμα της Φατίμα on line! Ή μήπως του Dominion on line; (εικ. 10).

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει, εφόσον κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ στα εκλογικά χρονικά;

Ξαφνικά, οι Έλληνες πολίτες απέκτησαν το Σύνδρομο της Στοκχόλμης που όσο περισσότερο βιάζει το θύμα του ο θύτης, τόσο αυτό τον αγαπάει, και από τη μια μέρα στην άλλη, εκεί που έβριζαν την κυβέρνηση, αποφάσισαν να την αποθεώσουν;

Ε, όχι, αυτά είναι σκέτη προπαγάνδα που βρωμάει σκοτεινά κέντρα της εγκληματικής υπερδομής.

Είναι δυνατόν στο δήμο Τεμπών η ΝΔ να βγαίνει πρώτη και να ψηφίζεται Αχιλλέας Καραμανλής μονοκούκι εκεί που κινδύνευε να τον λυντσάρουν;

Όχι, δεν είναι.

Για να δικαιολογήσουν τη νοθεία, προσπαθούν να περάσουν το αφήγημα, ότι ο Έλληνας σκέφτηκε πιο «λογικά», και επιβράβευσε αυτόν που ήταν ο πιο ...αξιόπιστος για να κυβερνήσει. Και αυτός ήταν ο ...Κυριάκος Μητσοτάκης. Δηλαδή ο λαός επιβράβευσε αυτόν που τον τσάκισε.

ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ

Δεν λένε βέβαια ότι η πραγματική ψήφος των μικρών κομμάτων κλάπηκε, γιατί η ΝΔ είχε πατώσει, το ίδιο και τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Πού είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα στο εκλογικό σώμα λόγω «Πρωτοκόλλων θανάτου Covid-19» της Νέας Δημοκρατίας στα νοσοκομεία και εμβολίων mRNA;

Οι νεκροί ήταν ενήλικες με δικαίωμα ψήφου. Το εκλογικό σώμα σίγουρα περιελάμβανε και νεκρούς από κορωνοϊό ή εμβολιασμό. Πολλούς νεκρούς.

Πού πήγε η ψήφος των πεθαμένων; Μα υποτίθεται στη ...Νέα Δημοκρατία, δηλαδή σ' αυτήν που τους σκότωσε!

Πού πήγε η τιμωρητική ψήφος των οπαδών του Ηλ. Κασιδιάρη; Υποτίθεται ότι δεν πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στα άλλα πατριωτικά κόμματα. Πήγε κι αυτή στη ...Νέα Δημοκρατία και κάτι ψιλά στην ..Κωνσταντοπούλου.

Πού πήγε η ψήφος όσων νέων διαδήλωναν ότι θα έπαιρναν εκδίκηση για τους νεκρούς των Τεμπών; Δεν πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλα δήθεν αριστερά κόμματα.
Υποτίθεται ότι πήγε στη ...Νέα Δημοκρατία.

Νέοι-ζόμπι δηλαδή, που κλαψούριζαν για τα θύματα, αλλά στην κάλπη επιβράβευσαν τους δολοφόνους τους.

Πού πήγε η ψήφος για τα lockdown, και την καταστροφή της οικονομίας που αυτά έφεραν;

Πού πήγε η ψήφος των ανεμβολίαστων για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, για τα πρόστιμα των 100 ευρώ στους 60άρηδες και των εμβολιασμένων για τις φοβερές παρενέργειες των εμβολίων πάνω στους ίδιους ή στους αγαπημένους τους;

Πού πήγε η ψήφος αμφοτέρων για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, το ολοκαύτωμα στην Εύβοια, την προδοσία της Μακεδονίας την οποία η ΝΔ ευλόγησε, το έγκλημα στα Τέμπη, τη φριχτή τεχνητή ακρίβεια και ειδικά στην ενέργεια, το κλείσιμο των λιγνιτωρυχείων, τη μείωση των συντάξεων, την ανεργία, τη φτώχεια και ένα σωρό άλλα;

Υποτίθεται ότι πήγε και αυτή στη ...Νέα Δημοκρατία. Μόνο που δεν πήγε ποτέ.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ

Κάτι βρώμικο συμβαίνει εδώ, που δεν κρύβεται πια.
Εάν οι εκλογική διαδικασία ήταν τίμια και νόμιμη και η κυβέρνηση δεν είχε τίποτε να φοβηθεί, τότε γιατί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ορισμένοι δικαστικοί αντιπρόσωποι και περιφέρειες, έκρυβαν τα ψηφοδέλτια των μικρών κομμάτων;

Γιατί οι δικαστικοί αντιπρόσωποι προέτρεπαν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν άλλο κόμμα αντί γι’ αυτό που ήθελαν, διότι δήθεν δεν είχαν ψηφοδέλτια, γιατί άραγε να γίνει αυθαίρετη αύξηση του εκλογικού σώματος σε live streaming και άλλα τέτοια παράνομα που βρωμούν παρακράτος;

Γιατί έγινε τέτοια νοθεία και τέτοια παρακώλυσή της ψήφισης των πατριωτικών εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων;

Μα για τους ίδιους λόγους που έγινε και αλλού, όπως στις ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Βραζιλία.

Τελευταία, είναι κοινή πρακτική-καρμπόν στις χώρες του βρετανικού Imperium και στους δορυφόρους του.

Και είναι κοινή, γιατί χρησιμοποιείται το ίδιο λογισμικό: το αμερικανικό D o m i n i o n (ή ίσως και κάποιο άλλο) που ειδικεύεται στο μαγείρεμα των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Προφανώς πάντα γινόταν νοθεία, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό και όχι τόσο περίπλοκα που γίνεται τώρα, χάρη στην πρόοδο των αλγορίθμων της πληροφορικής.

Ποιος είναι ο απώτερος στόχος;

Μα να μπορέσουν οι παράνομες κυβερνήσεις-μαριονέτες που ανεβάζει στη δημόσια διοίκηση η εγκληματική υπερδομή εδώ και πολλά χρόνια ως υπηρέτες της, να εκτελέσουν τη βούλησή της για α λ λ α γ ή των Συνταγμάτων που θα εξυπηρετήσει τα κερδοσκοπικά της συμφέροντα και θα υποδουλώσει εντελώς τους πολίτες, προετοιμάζοντας το Παγκόσμιο Κράτος, στο οποίο οι Εκλογές θα έχουν καταργηθεί με ταυτόχρονη επιβολή ψηφιακού νομίσματος και απαγόρευση μετρητών.

Είναι τα προεόρτια που εξαπλώνονται σαν πανούκλα.

Τουλάχιστον λοιπόν 2.000.000 εκατ. ψήφοι κλάπηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα μικρότερα πατριωτικά κόμματα, η πλειοψηφία τους διοχετεύτηκε στη Νέα Δημοκρατία, και λίγες "φούσκωσαν" το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, και την Ελληνική Λύση.

Αν δεν γινόταν αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχανε τις εκλογές, δεν θα μπορούσε στις επόμενες να λάβει 180 έδρες, ώστε να να ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, να προχωρήσει στο ξεπούλημα του Αιγαίου μέσω διμερούς Συμφωνίας και να εξοντώσει και τους τελευταίους Έλληνες το γένος από το ιστορικό τους λίκνο.

Το είπε άλλωστε ωμά ο Άδωνις Γεωργιάδης, το ίδιο βράδυ των εκλογών στο σταθμό του Σκάι:

Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αλλαγή του Συντάγματος. https://www.efsyn.gr/…/390766_gia-anatheorisi-toy-syntagmat…
Πόσοι κατάλαβαν τι σημαίνει αυτό;

Αυτός είναι και ο στόχος πλέον όλων των δυτικών κυβερνήσεων που στρέφονται κατά των λαών τους, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ, ώστε να διευκολυνθεί η διεθνής εγκληματική συμμορία των διεστραμμένων πλουσίων και να υποδουλωθούν οι λαοί.

Τόσο απλά.

Ο Τσίπρας το ξέρει, ο Ανδρουλάκης το ξέρει, ο Κουτσούμπας το ξέρει, ο Βελόπουλος το ξέρει, γι’ αυτό δεν μιλούν. Ίσως τους εκβιάζουν για τις ανομίες τους, μέσω υποκλοπών, με αντάλλαγμα τη σιωπή τους και επιβράβευση την παραμονή τους στην εξουσία.

Ο Βαρουφάκης έχει άλλο deal γι’ αυτό δεν αμφισβήτησε τίποτε.

Η μόνη αντίδραση μικρών κομμάτων που προέβαλαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ ήταν του κόμματος «Νίκη» (λέγε με Ιερώνυμο), οπότε αν όλα αυτά δεν καταπέσουν, σίγουρα θα είναι μέσα στην επόμενη Βουλή της προδοσίας. Και τούτο το λέω διότι είναι το μόνο που μνημόνευαν τακτικά πριν τις Εκλογές.

Αυτές οι εκλογές σε ένα ευνομούμενο πολίτευμα θα έπρεπε να κηρυχθούν άκυρες και οι ένοχοι να συλληφθούν για εσχάτη προδοσία.

Αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει έτσι. Τα μικρότερα κόμματα πρέπει να αντιδράσουν σύσσωμα και οργανωμένα.

Να καταγγείλουν τη νοθεία σε όλα τα διεθνή δικαστήρια, και τον παγκόσμιο Τύπο, και να προβούν σε κάθε δυνατή πράξη ελέγχου της διαδικασίας και των αποτελεσμάτων των επόμενων Εκλογών και εν γένει της νομιμότητας.

ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ, ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΙΩΠΑΤΕ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Χρυσούλα Μπουκουβάλα
Διαχειρίστρια ιστολογίου aperopia.fr
23.05.2023




















1 σχόλιο:

  1. Τα καλύτερα έρχονται: Συμφωνία Υπουργείου Υγείας και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

    Μόλις πριν τις εκλογές στις 18 Μαϊου που η κυβέρνηση δεν είχε κανένα θεσμικό ρόλο σύνηψε συμφωνία συνεργασίας με τον ΠΟΥ
    Κοινό δελτίο τύπου υπουργείων Υγείας και Ανάπτυξης

    https://anazitiseis.gr/ta-kalytera-erchontai-symfonia-ypourgeiou-ygeias-kai-pagkosmiou-organismou-ygeias/

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ