Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Δεν θέλω να σας κακοκαρδίσω, ούτε θέλω να παραστήσω την Κασσάνδρα, για όσα μας περιμένουν, μετά τις δεύτερες εκλογές με το εκλογικό σύστημα Μητσοτάκη. (μπόνους από 30-50 εδρών).

Ioanna Ypsilanti

 Δεν θέλω να σας κακοκαρδίσω, ούτε θέλω να παραστήσω την Κασσάνδρα, για όσα μας περιμένουν, μετά τις δεύτερες εκλογές με το εκλογικό σύστημα Μητσοτάκη. (μπόνους από 30-50 εδρών).

Τουλάχιστον, η απλή αναλογική, έστω και μ΄αυτήν την υποτυπώδη μορφή της, που σήμερα, όλοι την συκοφαντούν και την απεκδύονται, μας έδωσε μία μοναδική ευκαιρία να επανεξετάσουμε τα δεδομένα μας, να συγκεντρώσουμε την σκέψη μας, να ζυγίσουμε τα συμφέροντα της χώρας μας και της ζωής μας και να τσεκάρουμε την στάση του κάθε "σωτήρα", μετεκλογικά. Μας δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε.

Ετσι, λοιπόν, το πρώτο που ακούσαμε, από τον πρώτο σε ψήφους "σωτήρα", ήταν ότι επιτέλους, με 180 έδρες "μπορούμε ν΄αλλάξουμε το Σύνταγμα της χώρας"(Αδωνης).

Βεβαίως, αλλαγές που μπορούν να στείλουν φυλακή παραβάτες του Συντάγματος, δεν πρόκειται να κάνουν, καθώς οι ίδιοι έχουν κάνει κουρελόχαρτο κάθε άρθρο του. Το αντίθετο!

Αλλαγές θα γίνουν, σε εκείνα τα άρθρα που δεν εναρμονίζονται με την πολιτική τους.

Για παράδειγμα, η εθνική κυριαρχία της χώρας. Ποιος γνωρίζει ότι με 180 ψήφους μια οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί ν΄αλλάξει τα σύνορα της χώρας;; Διαβάστε το άρθρο 27 και 28 του Συντάγματος, που επιτρέπει την αλλαγή του καθεστώτος κυριαρχίας της χώρας και που βάσει των "ερμηνειών" του άρθρου 28, από τον αλήστου μνήμης Ευ. Βενιζέλο, (ΠΑΣΟΚ) μπήκαμε στην ΕΕ με μειωμένη εθνική κυριαρχία.

Με την ψήφιση των Μνημονίων την χάσαμε ολοκληρωτικά!
Ετσι, λοιπόν, θα ψηφιστούν νομοσχέδια, για περιορισμένη εθνική επήρεια στα νησιά, ή οπουδήποτε αλλού. (Πολλά χαιρετίσματα στους Δωδεκανησιώτες, που αύξησαν την δύναμη της ΝΔ, κατά 10 μονάδες! Μέρχαμπα!)

Θα καταργήσουν την μονιμότητα στο Δημόσιο, μέσω "αξιολογήσεων", για να προσλαμβάνουν "δικά μας παιδιά", εν δυνάμει ομήρους ψηφοφόρους.

Θα καταργήσουν την Δημόσια Παιδεία και θα βάλουν δίδακτρα σε Πανεπιστήμια, γιατί οι φτωχοί δεν πρέπει να σπουδάζουν.

Θα καταργήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δημόσια αγαθά της στέγασης, της ενέργειας, του νερού. Οσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα με νόμους είναι αντισυνταγματικά και γι΄αυτό θα τροποποιήσουν τις σχετικές διατάξεις, για να μην κινδυνεύουν με κακουργήματα.

Αντισυνταγματικές ήταν και όλες οι υποχρεωτικότητες, που εφαρμόστηκαν με τον κόβιντ και που προσωρινά καλύφθηκαν, από το "ακαταδίωκτο" των ποινικών κυρώσεων.

Κανείς δεν έχει αναρωτηθεί, γιατί σ΄αυτήν την διαβολοχώρα δεν θεσπίστηκε ΠΟΤΕ η λειτουργία ενός Συνταγματικού Δικαστηρίου;;

Το ΣτΕ ΔΕΝ είναι Συνταγματικό δικαστήριο!

Τέλος, ακόμα κι αν η ΝΔ δεν πάρει αυτοδυναμία, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το "πρόθυμο" ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζει με χέρια και με πόδια όλες τις Ευρωπαϊκές εντολές ξεπουλήματος και χρεωκοπίας της χώρας, συμβάλλοντας στην αυτοδυναμία της ΝΔ. Εχει καταθέσει ήδη, τις σχετικές περγαμηνές του, από το 2010.

Αυτά πάνω-κάτω και ας αποφασίσει ο καθένας, ανάλογα με την συνείδηση του, γιατί αν αποφασίσει με την ελεγχόμενη "λογική" του, καήκαμε όλοι μας!

2 σχόλια:

 1. ΒΙLDERBERG 2023
  ΒΝΤΕΟ
  https://rumble.com/v2qlaqa--2023-.html

  ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ
  ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .....

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. «Το παράθυρο Overton και η χειραγώγηση των μαζών» - ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ - ΣΕΡΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

  https://www.youtube.com/watch?v=J_-ySYCz3rg

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »